Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já teda taky musím být při Pet .Modrou koupelku má švagrová a je teploučká.Mají tam hodně bodovek a ty dělají příjemný světlo,ono vůbec víc záleží na světle než na barvě.
Juu, lenyo , my máme skoro stejnej režim jako vy - teda ten jídelní - 7,10,12-13,15,18,20 ![]()
Můžeš mi teda ještě písnout, jak ti mimčo přes den spinká?
Lucinka spí 8-10, tak 30 minutek kolem poledne a pak 15-17, ale to odpolední spaní spí strasně špatně, takže pokud není klid nebo nedrncá kočárek, tak nespí a je protivka.
Modrou koupelnu mám taky a docela se mi líbí
Tda je spíš bílá s modrou.
Holčiny a moje kámoška udělala docela dobrej tah - má teda malou koupelničku, ale dala tam šedivou mozajku a každý rok si nad tou mozaikou vymaluje jiou barvou a koupí jinak barevný ručníky a pár doplňků a má každý rok koupelnu jako vyměněnou ![]()
Jeje já nemám Anju,ale Leničku
,ale chápu že jsi tím chtěla říct že mě prostě závidíš
![]()
JO a v 5ti * hotelu, kde jsem driv delala brigadku, byl nejlepsi a nejdrazsi pokoj taky s modrou koupelnou.
Pet - nic od Tebe nepotrebuji
![]()
ACHOJKY
tak já nevím kdo to kdy sbalí a odstěhuje
já se věnuji nákupu autosedačky ![]()
Radka nemáš obklad Blanka? Ten jsem chtěla, ale neprošel a pak jsem naprosto rezignovala ať si tam dá co chce ![]()
sexík no nemohu si stěžovat ![]()
Ahoj devcata
Adamek vsem dekuje za prani posila taky
a predevsim Terezce za to,jak to hezky zvladla!!!!
Jsme moc radi ze to vypada lepe ![]()
Rijnove miminko…jsem obrecela ,sledovala jsem diskuzi takze jsem o tom vedela …je to strasny na to proste nejsou vhodna slova ,zivot je pes a clovek se s nim musi neustale prat.je to smutny
![]()
A ted ctu jeste o prosincovem nenarozenem miminku…a uz bych zase brecela
![]()
Jdu si dat radeji sprchu
Alik teda nejdřív jsem to sem nechtěla psát jakýho ám spáče abych některý mamky nenaštvala,ale vy spíte taky hodně tak můžu.Takže pokud se vzbudí až v 7 tak spí od 9.30-12,pokud v 6 tak od 8-9 a od 10.30-12.Odpoledne 13-15 a pak ještě 16.30-18.Není to napsrosto pravidelně tak přesně ale spí hodně a ráda.A když už vás tady tak prudím spícím dítětem,,taksi představte že ji položím v její dobu do kočáru nebo postýlky a sama bez drndání do 5-15 minut usíná.
To je holt výchova
![]()
Heliku zabalis urcite pozdeji
nebo manzel
a jakou sedajdu kupujes? TAky se uz pomalu chystam aspon porozhlednout, ale rada bych inspiraci
Lenco a jak pak usina po te 18te hodine? a budi se behem noci? Jak tak hadam, tak asi ne.,co?
A ještě mě napište,kdo v listopadu berete s sebou i starší dítě????Já už to chci zarezervovat a pořád se nemůžu rozhodnout jestli vzít Leňu s náma.
Tiko večr je nejpozději v 9h tvrdá a bez protestů a spí celou noc až do těch 6-7h.
Tý jo Leni mě teda pěkně víš co
![]()
Tak my máme první vzbuzení za sebou a já jdu chrnět,nevím kolik jich ještě bude.Jsem sama domááá
Leni tak to koukam, a asi to opravdu bude tou vychovou
holt tu ja jeste tak neumim a tim padem radeji taky valim do pelechu. Zitra me ceka hooooodne neprijemna schuzka, malou bude hlidat babi, chci byt na te schuzce alespon s miniaturnima kruhama pod ocima ![]()
Krasny vecer vsem,co jeste planuji nejaky ten pokec a vsem do jednoho klidnou noc.
obklad holčiny, mně ani ta modrá neva, já jen nechci LESKLOU jelikož je na tom vše vidět a jak píše alik doplňky dělají koupelnu ![]()
Já jsem věděla že tím spaním někoho určitě rozčílím,ale jak jsem už jednou psala,takhle hodně mě spávala i Leňatakže my to máme asi v genech.Ale asi po manžovi,protože moje tříletá neteř budí švícu stále v 5-6h ,zatímco já chodím Lenku budit o půl deváté na pohádky.
Hel koupelku budeš mít stejně nejhezčí,víš proč,protože ji budeš mít novou.Já jsem se před 10 lety pyšnila s novou koupelnou a rok na to jsem ji chtěla bourat a předělávat.