Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1177
26.8.07 22:29

Ahojte :-) :-)
tak jsem se sem konečně dostala. Mám toho tolik, že vás nestíhám ani číst, jen jsem teď proletěla 3 stránky dozadu. 1.9 by jsme měli slavnostně kopnout do země :-) (tedy my né, ale bagr - jestli nějakého zítra seženu :nevim: ) na výstavbu toho našeho neverending story domku. :roll: A jak naschvál manža je od čtvrtku v práci, nemůže si vzít dovolenou a přijede až 31.8. (po noční). Tudíž je všechno na mně. V pátek jsme byly s Justí objednat železo a zítra musíme zařídit beton, tvárnice do základů a bagr. A ještě dalších miliónosm prkotin, že. Do toho Justí lezou zoubky (už druhý) a dnes ráno se probudila opět s nateklým očičkem, takže abych se při neděli nenudila (stavebniny mají zavřeno :D ) musela jsem s ní do špitálu na pohotovost. Navíc ještě po večerech pracuji a domácnost trpí. Ani se mně neptejte, jak to u nás vypadá. :roll: :roll: Dnes jsem vyjímečně skončila s prací brzy, jinak makám až do půlnoci a Justí vstává v 6. Někdy se už cítím vyždímaná jako citon. Já bych ták spala. :-) Takže abych úplně nezkolabovala, zavedla jsem odpolední siestu. Jdu si zdřímnout vedle Justí. Ona tak dá místo půlhodiny i 2 hodinky a já si odpočinu. Ale sama 2 hodiny nebude spát ani náhodou, potvůrka jedna. :-P

Lišti - Justí si zase sahá na prcinku, asi ji to zajímá, co to tam má. :-)

Pet, MaK - já 3.9. brečet nebudu, budu až 10.9 páč jdu k zubařce a už si na mě brousí zuby (vlastně vrtačku :roll: ) :cry: :cry:

Mah - ahoj z dovolené, kde jste vlastně byli? Zopakuj to prosím neznalé.

A víc si nepamatuju. Chvalabohu, je to i tak román. Ale dlouho jsem tu nebyla, tak pochopte :! :pankac: A něco mi napište. Ponocovat s váma nebudu, ale chvilku potrvá, než tu aspoň trochu zlikviduju tu vybuchlou atomovku. Takže vlastně budu. No to je závěr. :roll: :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.8.07 22:41

HAS tak jednoduche to asi nemas urcite, hlavu vzhuru a drzim Ti moc palce, je videt, ze jsi silna zenska. At uz je domecek hotovy! Ale ty to beres moc pekne a jeste si najdes i cas na emimino :lol: :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
26.8.07 22:48

Ahoj MAH! No tys mne tu holka chybela uz covece!!! Jsem rada ze jsi ziva a zdrava! K tomu sraziku si to poznamenam! :)
A neboj, nejste pozadu! :) My se tez jen otacime na brisku! :)

PIPI: mam to nejake rozmazane! :( a to mate s tim medvidkem pu?? My ho take poridili ale jeste v nem terka nevi co ma delat..takze zatim nemam nic moc natocene.

jinak jak jsme dneska usli u jidla: http://www.onetruemedia.com/shared?…

a jdu koukat na tv, davaj na slovacich ALZBETU - pannskou kralovnu a ja zboznuji britskou historii.. takze vas opoustim.

zitra jdeme na to vysetreni tak nam drzte palusky..

dobrou noc a BARBORCE OD KUBINKY VSECHNO NEJLEPSI K ZITREJSIM PULROCNIM NAROZENINKAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.8.07 22:50

Has ty jsi nadžena 8O . Vážně Tě obdivuju! A přemýšlím, na co já si vlastně stěžuju :oops: . Byli jsme na Šumavě…jedním slovem paráda!!! Jezdili jsme na kole, Vojta v croozru a děsně se mu tam líbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
26.8.07 23:22

Mah - jako nadžena bych se cítila tehdy, kdybych ještě zvládala i sex, ale ten je při kojení za 0 bodů. Ale stejně bych u toho únavou asi jen ležela jako prkno. A nebo možníá i spala. :wink: :-) :pankac: . Na Šumavě jsem v životě nebyla, je tam opravdu tak krásně, jak každý říká? Croozer, to je ten vozíček na dítě za kolo?

Tiko - na emimino chodím z nutnosti - skoro. :wink: :-) Kde bych jinak tak rychle brala rozumy? A při velkém vytížení je třeba mít v péči o dítě všechno vychytané, aby byl pak čas i na něco jiného.

Proto se hned ptám na příkrmy . Příští týden to rozjíždíme :-) . Kupujete normál zeleninu v obchodech nebo bio :?: Já jsem chtěla původně bio, máme poblíž i biofarmu. Ale teď jsem četla, že hluboce zmražená zelenina zas o tolik těch vitamínů nepřijde a tím hlubokým zmražením se zničí všechny dusičnany. Takže je vlastně skorobio . Tak teď nevím :nevim:

A ještě sraz - moc ráda bych jela, ale nemůžu to říct snad ani nezávazně. Nevím, jak dalece pokročí stavba a jaké budu mít k dispozici auto. Takže nevíme nic, ale víme to jistě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
26.8.07 23:27

Ahojky holčiny,
ale už asi chrňákujete. Tak mi přes víkend nabalili dost věcí a odnosili do sklepa ataky do popelnic. Dnes jsme konečně vybrali obklady, ale jelikož mně to barevně bylo šumák má manža jakýsi odstím do béžova a obklad do kuchyně nějakej divnej, ale je mi to fakt jedno, já mám pocit že ten co tu mám je nejlepší, no jo no. Tady je ten koupelnovej obklad [list=]javascript:this.close() Já jsem z toho zase celá unavená :? stajně budu mít pocit že mnělo být vše jinak :-( :-( :-( No nic příprava je na rekonstrukci v plném proudu, zítra odpoledne vezu Aničku ke tchyňulce a bude tam i spát, abych mohla makat :roll:

TAk jinak jsem postřehla vstávání, tak já mám pocit že v druhé půlce noci tedy ono to bude ráno :oops: kojím nonstop :nevim: já to prostě nemohu sledovat mám Luci u sebe a přiložím a pak spinkám 8)

MAK doufám že ti došla pošta a vítej zpět.

Dámy jdu :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.8.07 23:37

Has jestli Tě to potěší, tak u nás je taky sex na nule :oops: . Děsně to bolí, asi mě dole moc zašili :? . Jinak Šumava JE nádherná a croozer je opravdu vozík za kolo :wink: . Každý se po nás otáčel, připadala jsem si jako celebrita (manžel jako zapřažený vůl :-) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
26.8.07 23:37
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.8.07 23:40

Tak končím. Mějte se tu krásně, nevím, kdy se zase objevím :? . Příští týden jsme opět pryč, takže pokud nebude PC do čtvrtka, tak až bůh ví kdy :D

papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
26.8.07 23:42

TAk jsem si řekla že aspoň něco dočtu a koukám HAS ty jsi stavební firma 8O co ty nezvládneš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1177
26.8.07 23:43

Mah - tak to mě mrzí, že tě to bolí. Mě zašili dobře, nic mě nebolí. (jsem vtipkovala s dr, jestli mi tam vyšije i monogram :oops: :-) ) Ale vyjde to s tím sexem nastejno.

Hel - obklad celkem ujde. Ta kachlička s dekorem se mi teda nijak extra nelíbí, ale listela je hezká. A buď ráda, že manža nevybral modrou, taková koupelna vypadá totiž dost studeně, a vy ji budete mít hezky útulnou. Teda je to do koupelny, ne? A do kuchyně bude cóóó?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.8.07 23:57

No dovol, Has …my máme koupelnu modrou a studená teda není :-( :-( Je krasná… :-)
Ty tomu tak rozumíš :-P :-)
Tak.. 8) :-)
Ale ne…vím,jak to myslíš :wink: Všeobecně se o modré říká,že je studená,ale myslím,že zrovna do koupelny to neplatí,taky asi záleží na odstínu…ale to je fuk,mě se to líbí a to je hlavní… Jo a s tím pláčem…šla bych radši 10× k zubaři než to,co čeká nás :( No ale musím se koukat optimisticky :)
Pevné nervy u stavby :!

Hel ,
pěkné :) Já jsem sice taky na jiný styl,ale i tak se mi to líbí :)
A neboj,říkat si to budeš sice 100%,ale nakonec,po čase,tak za dva tři roky budeš spokojená,aby jsi vzápětí chtěla něco jiného :wink:
Pevné nervy u přestavby!!

Mah ,
ahoj :-) ..Tvůj humor zbožňuju :-) Proletěla jsi jak vítr a krásně jsi to tu osvěžila…vrať se co nejdřív :-)

Utíkám :-) Jsme s Lukym sami,kdyby jste viděly,jak jsme zabarikádovaní :-) :pankac:
Tak dobrou noc kočenky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
27.8.07 00:37

Ahoj holky :D
Vsechny uz asi chrnite ,ale ja vas stejne letim jen pozdravit ,takze :-)

Taky posledni dobou nestiham ,jsme cely den venku no a vecer to tu dohanim a navic ted mi bylo dva dny nejak divne ,ale nakonecc se z toho vyklubaly zas ty blby kramy :evil: ,ale zdaleka ne tolik jako Listicce ,Listi jsem moc rada ze uz je ti lip !!! musi to bejt desny starat se o dve deti takhle nemocna

Zdravim vsechny co se vratili z dovolene,co tu dlouho nebyli a taky ty co se jeste na dovcu chystaji :) pekne si to uzite ! :D

U nas rezim dodrzujeme a to uz dlouho, Noc prospime celou ,ted se stava ze dokonce vstavame po sedme ,hodinku a pul je vzhuru maximalne dve dam sunar a jde spat,pak si hraje na dece nebo jdeme ven a po polivce jde chrnet ,no a pak vyrazime opet ven temer az do vecera vetsinou k nasim,v kocarku spinkame jak kdy..nekdy vic nekdy min…odpoledne ma malej presnidavku i sunar,no a akorat koupani jsme posunuli na misto 18te hodiny na 20h a mozna i proto vydrzi spat do tech sedmi :D

Tak a uz nevim co jste tu probiraly :nevim:

Jeje … MOC MOC STESTI NA ZITREK !!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
27.8.07 00:42

Jo a k dnesnim narozeninkam Barborce od Kubinky a nasemu Adikovi prejem vse nej :D :huban: :-) :srdce: :srdce: :srdce:

Tak a dobrou noc :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
27.8.07 03:59

Ahoj :-)

LENI - ja jsem tu, fotbal uz me prestal bavit, ale zas jsem mela moc prace a taky prcek mi dava zabrat, slunicko moje :-)

JANA 32 - pomohlo! Uz 2× :D Fakt diky za napad, ja uz fakt zkousim vsechno. Nekdy zabere, kdyz si ho dam vedle sebe do postele a jeste mu dam napit, dnes treba zabralo, kdyz jsem ho mela na ruce a vysavala… on cumel na to, co delam a tak ho to unavilo, ze kdyz se o me zacal opirat, tak jsem ho supla do postylky a vysavala dal a on vytuhl :-D Clovek s tema prckama musi byt fakt kreativni, ze? ;-) Nekdy uz si rikam, ze ho dam do auta a budu s nim jezdit dokud neusne :D
Jo a presne jak rikas, Giovi taky bojuje, odtlaci me, vylozene nechce, abych ho uspavala, ale pak se podda a vytuhne. Jsou to fakt truhlici, budou bojovat do poslednich sil, ze? :D
Hej a neomlouvej se, tohle je u nas aktualni tema, malemu se totalne meni rezim (teda ne ze bysme kdy nejaky meli), ted uz nekolikaty den chodi spat v osm namisto v sest. Ale vis co, opakuj si to porad donekonecna, je to prechodne obdobi, jeste budeme s laskou vzpominat :-)
Ty brdo, 290ml 8O 8O Maly dnes vecer vypol jenom 120… :?

Heeej, dnes vas snad ani nedoctu :-) Tak uz jen rychle, vydovolenkovane vitajte zpatky :D
PINDULU Giovi taha uz aninevimjak dlouho :D Ale LISTI, neboj, jeste si ho neutrhl ;-)
PIPI, Martas hezky hopsinkuje :-)
MAH, Giovik mel taky dnes mrkvicku (s bananem, pro jistotu, ten ma rad), ale moc mu nejela, mne taky ne :lol:
HAS - no pani, vas ceka velky projekt, tak at tu stavbu dobre zvladnete, bude to fuska, ale zas vas ceka domecek, tak to bude fajn. Kupuju BIO ovoce, zeleninu maly zatim moc neji. Ale dnes mel NEBIO hrozny v krmitku, strasne mu to chutnalo :-)
SEX - zhruba 1× tydne :? neboli, ale taky to porad nejak neni ono :roll:
HEL - hezky obklad, taky si pekne maknete
PET - tady ted prsi kazdy den, porad nam na zahrade stoji voda, ach jo…

a JEJE - drzime pesti a pesticky, at to zitra dobre dopadne!

A hezky den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital