Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
25.8.07 19:48

No ted sem si jako psala nejaky rezim, jak by asi mel jist a tak, aby jsme stihaly plavco od 13:00 a neco mam, ale jestli to bude Jenik akceptovat…?? :nevim: Uvidime, zkusime to po dovoleny, chtela bych s tema prikrmama mit uz nejaky rezim, kurna. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.8.07 19:55

LU: ja vetsinou take odchazim mezi 13-14. Ve 12 ma tu presnidavku a pred odchodem ji davam cucnout jeste z prsa..
ale covece nevim, jak je to s plavanim? Muze prcek vubec pred plavanim jist??? za mych mladych let se rikalo, ze se prave nema jist pred koupanim.. ale proc to nevim? Ze by tezky pupik?
Ale co u miminek? U nas nenajedene miminko znamena HODNE NESPOKOJEN MIMINKO :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.8.07 19:57

btw. uz chrnime, tak si jdu dat neco na zub ja a trochu to tu poklidit a pak sem zasednu zase :)
hledam si nejakou domaci praci nebo privydelek, ale je to vsechno na jedno brdo: letadla, prodej parfemu, sperku .. :( Chjo. :(
nevite o necem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.8.07 19:58

JO a uplne jsem zapomnela. Vcera vecer jsem mluvila s Radkou od Hlaviicek a rikala mi ze Hlav neni dobre .. tak doufam ze uz je ji dneska lepe!! :) Myslim na tebe ALI! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
25.8.07 20:06

Ahoj holky,
taky mám dlouho „áčko“, ale my máme děsný blázinec kolem stěhování. Hel , máš pravdu, takových věcí, co člověk nahromadí :( Finalizuju velký úklid tohohle bytu, který budem předávat kupujícím a čeká mě další mnohem větší v baráku. Do toho balení atd, no děs. V sobotu proběhne akce kulový blesk :)

Jinak v noci taky vstáváme 23, 3, 5, 6 a podobně a usíná mi u flašky, což se mi fakt nelíbí, ale nemám na to ho zatím nechat plakat, aby to zvládl bez ní.

Jsem fakt K.O., jdu něco pohledat na netu a asi žehlit.
tak zatím :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.8.07 20:34

Jeje … si prave myslim, ze plavat by nemel hned po jidle… :nevim: No uvidime, zas kdyz se naji ve dvanact, tak za hodinu uz bude mit slehlo. :wink: No a o praci nevim. :nevim: Zaloz si skolku! :pankac: :pankac: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.8.07 20:53

Tak já tu opět honim něco na MMB :? až sama sebe nesnášim :lol: . Mám tady mrdník a místo toho abych alespoň uklidila, tak tady zase dřepim. Kurňa to je disciplína :?

Jinak hlásim první zuby. Vylezly rovnou oba dolní. A hned kousnul babi do prstu, když mu lovila v puse kus papíru :lol: . Ježiš ten Martin je děsný prase.

Režim: tak ten se tak nějak snažim dodržovat
9:00 přesnídávka se sušenkou (tu už sní celou :? . Dřív jsem jí měla na dvakrát :? )
pak kojim podle toho kdy se šmrdlá a hned usíná
13:00 polévka nebo jiný můj výtvor. Nomálně musim kupovat ty velký skleničky, páč malá je mu malá. :?
pak kojim podle toho jak se šmrlá a hned usne
pak nějak kojim dle potřeby
18:00 koupel a 180ml sunaru
pokud neusne hned, tak pak ještě popř kojim 03:00 kojim 06:00 kojim

Tak takhle to nějak poslední dobou dělám. Pro puntičkáře doplňuji, že časy jsou jen orientační :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.8.07 21:08

Jé Pipi, tak to moc gratuluji k oboum zoubkům :)

Kruna, kde ty zenske vsechny jsou???
PET, LISTICKA, MATESSA, ALIK, MAHONY, AJKA, HAS, MAK, RUZA!!
Uz ani takove stalice sem moc nechodi :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
25.8.07 21:12

Jeje: to víš sobota večer. I stálice mají své milé manžílky, kteří s nima chtějí trávit příjemný večer. Jen ty slaměné vdovy čučí do PC a hledaji oběť k pokecu :cry: :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.8.07 21:19

Pipi … to mate dobry rezim. Nejak tak bych si to predstavovala. :) Predpokladam, ze v noci se ti tak presne na cas nebudi. :-) Pac ten nas se budi fakt jak chce, jednu noc jen ve tri a pak v sest vstava, jindy o pulnoci a v pet, jindy ve dve a v pet… sileny… :roll:

Tak prave sem spala u tv, takze valim do postele… :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.8.07 21:28

PIPI: no asi na tom neco bude :D sakra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
25.8.07 22:11

Ahojte,
tak co to tady je? „No co, co , co , co?“ - Kviz pro etetky - z ktereho filmu je tato hlaska? Vytez ziskava atraktivni cenu :lol:

Jeje, Pipi ja jsem ted s manzelem asi dve hodiny koukala na stare klipy a pisnicky naYou Tube, uplne nas to popadlo a takze u nas doma to zni asi akto:
„Magdalena, magdalena, alejuja,alejuja. - jahody mrazeny v igelitu baleny, vazeni …“ :D

Rezim ! - nechavam vicemene na Ivance, nenutim ji v presny cas spat ani jist, poznam, kdy co potrebuje. Jen to vecerni koupani je casove jasne dane, jinak nic. Protoze vim, ze kdybych ji nutila k necemu na co neni naladena, akorat zacne byt vic protivna.

Jdu neco docitat, ale jak tak koukam, mam to za par minutek.

Jeste jsem tu,ale to je asi jedno :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
25.8.07 22:14

Ahojte babušky :-) ,
ani nevím,kdy jsem tu byla naposledy :nevim: Nějak to nestíhám…užíváme poslední dny prázdnin a dnes jsme jeli za rodinkou k mé babi na Kopřivnickou pouť…no,jsem opět vykolotočovaná :potlesk: Sárinka si to supr užila..já mám vždycky takovou radost,když ji vidím,jak je nadšená a šťastná :potlesk: Ty děti jsou tak bezprostřední :wink:
Luky byl v pohodě…dojeli jsme kolem 20 h.,pak proběhla rychlokoupel a teď už sladce chrňouskuje :-)
Jsem vyřízená,takže skouknem v tv film a půjdem taky zalehnout…už se docela těším…

Probíraly jste tu režim :arrow: u nás se vše točí kolem potřeb Lukyho,když chce jíst,tak mu dám…nehlídám čas,ale až začneme s příkrmy,tak se to budu muset snažit nějak dodržovat :wink:
Zatím stále jen a jen kojím :arrow: nedávám mu ani vodu na pití…jsem chrt :-)
Bane…s mým mlíčkem je naprosto spokojený,takže zatím vytrvám…jsem si tak říkala,že bych chtěla těch 7 měsíců jen čistě kojit,ale uvidíme… :wink: Ale sem tam něco dostane na špičku dudlíka :wink:

Lišti ,
jsem si vzpoměla,jak jsi spokojená se sedátkem do vany :?: Já jsem za něj nesmírně vděčná,je to skvělý vynález :potlesk: Luky vodu miluje a fakt je to supr praktické :wink:
Jak se v něm Péťovi líbí ??? Dáváš je do vany s Anetkou… :?: Sárinka a Luky tam spolu sedí a čvachtají se…koupila jsem kelímky v Ikei a řádí jak o život ,mají tam hafo hraček :pankac: Jsou správná dvojka :D

Film už začal,tak běžím,zatím papa :-) a já tady chodím pořád a nehodlám an tom nic měnit.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.8.07 23:56

Tak jo zabky,
jdu s hafanem ven (se mi vůbec nechce) a pujdu chrnet.
Uz nepremavam.

KUBÍČKOVI OD ZOONY PREJI VSE NEJ K PULRODNICM NAROZENINKAM!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
26.8.07 09:02

Dobre ranko,

tak ja mam vyzehleno a zacnem balit na dovcu. Baleni fat nemusim. :roll: Ale uz se tam tesim. :wink:
Koukam ze kojicky maji rezim taky pokazdy jinej, no sem rada, ze v tom nejsem sama. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí