Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4309
24.8.07 12:13

Lu ,
měla bych se, kdyby sem se opalovala už, ale zatím sedím u PC. Bohužel notas nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
24.8.07 12:15

Tiko ,
nevím jestli je to dobrý nebo ne. ale jestli se jí to líbí, tak proč ne? má pozitivní vztah k posilování břišních svalů. kéž by jí to vydrželo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.8.07 12:20

Tiko … me se Jenda taky takhle zveda, ale jen cca k lopatkam, vys nejde. Nesedne si ani nahodou. Prijde mi to normalni a v poradku. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.8.07 12:24

Diky Luci a Terez ja si taky myslim, ze je to normalni, ale ta kamaradka mi rikala, ze jim to na RHB zakazali a ze jimaji porad vracet zpet do lehu :nevim: :nevim: ale tak treba oni maji nejaky jiny problem, a tak to nesmeji, to uz mi ale ma spise radobykamaradka nerekla.
Takze diky a Terez -no snad ji to vydrzi - treba ja posilovani brisnich svalu mam snad z celeho mozneho ansamblu cviku a posilovani nejmene rada :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
24.8.07 12:56

čau holky,

tak malý na dece hraje si s hrazdičkou moc toho dneska nenaspal zas psal nějakou slabou pulhodinku…nic moc… No noc ¨super aspon že to. Chci jít do města potřebuji zubní pastu ale do toho vedra se mi fakt nechce.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.8.07 13:13

Cauky, no v lednici prave bejt nemaj, az po otevreni, aspon to rikala pani v lekarne 8O , tak nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
24.8.07 13:26

Tiko , tak to jsme dvě. nejlepší jsou ruce, ty jsou okamžitě vidět. :lol:

jo a ještě se musím podělit, co mi řekla dr. na to držení, resp. nedržení se. údajně se to děti naučí, pořádně se držet. to že se mě nedrží furt je způsobeno tím, že se vlastně nebojí, že bych ho upustila, nemá žádnou negativní zkušenost a ani to nepředpokládá. právě proto je strašně důležité je v tomhle období hlídat, protože když padají, tak je to vždycky strašně krkolomnej pád a většinou na hlavičku. nemají ještě natrénovaný obranný mechanismy, takže pod sebe žádný ruce nedávají apod.

Štiko ,
já přestala těm lékárnicím nějak hodně důvěřovat. poslední dobou mi přijde, že to jsou víc prodavačky než doktoři. ted se mi nekolikrat stalo, že mi řekli, nevím, to je jedno apod. i když v návodu to bylo jinak. :!
a podle mého názoru by to těm přesnídávkám nemělo ublížit, že jsou v lednici. naopak mám z toho lepsí pocit nez kdyby byly venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.8.07 14:00

Ahojky,

to jsem měla hektický dopoledne.Zase práce a lítání spousta,já jednou na ten úklid chcípnu.Snažím se mít pořád pořádek ale už mě to nějak vysiluje.

Štiko ve vašem případě je buzení samozdřejmé.,ale tak jak psala Jeje,že nemají problém a budí mimčo v noci je blbost.To si akorát na to zvykne a pak ho to budou horko těžko odnaučovat.

Lucci co Jeje v ikei chtěla nenapsala,ale vím že se sháněla po tom jestli tam někdo nepojede.

Tiko Lucka se taky takhle zvedá,z pololehu si až sedne,v lehu jen posiluje břišáky.Dokonce to udělala i před dr a ta řekla jen-ty chceš mít štíhlý bříško,co.Takže asi až tááák škodlivý to nebude.A i kdyby bylo,tak co s nima.To je stejný jako s tím stáním,jak se to jednou naučí tak s nima nic nenaděláš.Já se ji snažím akorát krotit když jede v kočárku,mám strach aby si něco neudělala s krčkem jak to drncá a jí glingá hlavička.

Tak já jdu taky k bazénku,ale na opalování teda nemám náladu.Poslední dobou si říkám ať už to léto zkončí a začne pěknej teplej podzim.Takovej kdy je fajn na výlety a procházky,ale už není pařák.

Tak papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.8.07 14:40

Tterezo, no me to taky prijde logictejsi mit v ty lednici :? , asi to tam dam nez se zase ochladi. Je fakt, ze se to ale potom dyl ohriva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
24.8.07 15:11

Zdravím děvčátka,
tak u nás klasika, malej je v hrazdičce a řve tam jako tygr, jelikož jsem si ho dovolila položit. Jinak děkuju všem za podporu v uklizení bytu a tak..opravdu týden debil. Dneska jsem byla dopoledne s malým v Praze na vyšetření a vyzvednout kočárek - už máme novou káru- a je všechno v pořádku, ale malej od té nehody po každém jídle hodně zvrací a pak chce znovu najíst, takže je to docela sranda.
Jinak jelikož se nám nacucala i nová plovoucí podlaha, tak musíme teďka vystěhovat celej obývák a strhat jí a nechat pořídně vyschnout a pak položit novou, takže nebudu teďka na PC, jelikož bud někde uloženej.
JEJE - tobě přeju ať Vám to dobře dopadne..moc,moc držíme palečky a ještě dneska než mě odpojí, tak ti napíšu kolik nás bude na ten sraz,ju.
Tak zatím, jdu na řvouna nebo to tu cele zboří :D, no ono už není co bořit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.8.07 15:12

tak manza prisel z cviceni a mame dalsi vcik, chuderka moje :( 5× denne 4 cviky, prej je docela slozitej a rve u neho jak tur, je v klece s rukama za zady nebo co, vecer ho ukaze. Uz aby taky lezla a codila a prestanou ji tejrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
24.8.07 17:27

Ahoj,

tak jem tu, jak jsem slibila. Moc dekujeme za prani k pulrocninam. Anny dostala nove saticky a urobili jsme z kocaru sportak, tak se ji pokusim nafotit, nez mi chcipne fotak (zapomnela jsem si totiz doma nabijecku). :? :cry:
Jinak uz to vypadalo, ze se mala z kleku po:,–(i :arrow: uz sedela tak na pul prdelky, ale pak se skulila na bok. :-( Takze jestli ne dnes, tak si asi vazne brzo sedne… (Snad to pres vikend nacvici.)

Jinak vas nebudu zatezovat tim, jak usiname, protoze se mi zda, ze je to pokazde jinak… teda hlavne u nasich - tady ji porad rozmazluji a hondaji ji na ruce :?

Tak se tady mejte, hezky vikend vam preju a zas nekdy pristi tyden ahoooj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.07 18:14

STIKO: Mne Terezka prave ze spi od dvou mesicu celou noc a nerekla bych ze nejak strada. Pokud ma hlad v noci nebo pocuranou plenu tak se sem tam vzbudi.
Ale rozhodne bych si ji nenavykala na to ze ji budu budit a ona mi to takhle bude delat pak porad (jak bych zavedla rezim ze ma v noci spat, kdyz si ji budu budit?? Trochu beze smyslu… myslim). Fakt nechapu proc bych mela budit. Spis sem rada, ze spi…!!!
Pochopila bych to u deti ktere neprospivaji.. to ano.. to bych budila.

LUCCI: V ikei jsem chtela takvou tu jejich oranzovou deku.. http://www.ikea.com/…cts/10056204 Kdyby si nahodou tam jela, tak mi ji MOC MOC PROSIM SMUTNE KOUKAM VEM :-) Penizky ti prevedu na ucet.. vc. postovneho! :)

SZELVI: Tak at rekonstrukce co nejmene boli a jaky ze to mate ten kocarek? TEn NURSE Si nakonec vybrala???

AJKO: Urco nafot, jsem zvedava! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.8.07 18:54

Jeje … nakonec jsem v Ikee nebyla, ale i kdyby tak pozde, pac sem si tvuj vzkaz precetla az ted. :wink:

Dnes jsme namontili do kocarku ksiry, pristi tyden na dovce budem hodne jezdit, tak aby nam Jenik nevyskocil. Moc mu slusej. :)
Jinak uz nevim co bych, jsem nejaka prejeta, uz aby Jenik spal a my meli klidek. I kdyz je dneska celkem hodnej, ale to jen znudene konstatuju, NECHVALIM! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.07 18:57

Lu: tj v pohode, dyt ja to tam dala az ted vecer. Ja jen pokud tam pojedes.. niec se nedeje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí