Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1864
24.8.07 20:40

Čauky,

dneska musím uklidit, tak jen rychlovka.

Tak Martínek už leze , pomaličku a opatrně 8) , uleze kousek a zatím se zbytek doplazí, protože v plazení je rychlejší :D .

Jinak ty hotovky taky skladuju v lednici . Otevřené i neotevřené.

Tiko , kamarádce tak zvedaly hlavičky obě holčičky. Ta první je stará jako náš Lukáš a nezanechalo to na ní žádné následky. Adéla, ta mladší, vypadá taky v poho. Prostě jsou to baby zvědavé :wink: .

Jinak se mi rozrodily sousedky. Ta nade mnou i pode mnou jsou těhotné. Respektive ta horní byla, protože dnes porodila. Marťas bude mít parťačku. :wink:

No a já jdu uklízet, ať můžu jít do hajan.

Takže pa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.07 21:05

Tady je nejake ticho :-(

Radi: Gratuluji! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.8.07 21:37

Jeje pokud se ti nikdo neozve,tak já ti do té ikei příští týden sjedu.Mám to kousek a třeba taky něco pokoupím.Akorát nevím který den budu mít auto.Tak jak budu vědět kdy jedu tak ti napíšu sms abys ji nakonec neměla 2×.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
24.8.07 21:39

kdepak jste všechny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.8.07 21:49

Ja sem dokoukala Humoresky a valim :-) pac si tu hubu muzu roztrhnout. :roll:

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.8.07 21:52

my koukáme na Haryho a mastíme fotbal :roll: :oops: :potlesk: :potlesk:

Ale jdu do hajan taky.papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.07 22:19

Lenyi: dekuji moc, jsi hodna. Ozvala se mi tedka vecer Ruza ze tam snad pojede, tak uvidime :) Dekuji! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.07 22:20

Tteri: ja jsem porad tu..hraju fotbalek, ale tez jsem nejaka unavena :( tak to asi take brzy zalomim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
24.8.07 22:39

já fotbálek hraju taky, ale už mi několik soupeřů odmítlo zápas a vůbec mi to nějak nemyslí, takže jdu taky zalézt.
přeju hezkou dobrou noc všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
24.8.07 22:55

Krásný večer,
bohužel na Vás nemám čas a energii a to z důvodu zpruzení Aničky :arrow: prostě musí do školky, Taky proto že věnuji čas na sehnání levné autosedačky Maxi Cosi Rodi XR a nakonec já už balím 8O Teda krámů milion a zatím je to 2:1. Tedy 2 tašky někam stěhuji a 1 vyhazuji :pankac:
Zítra odpoledne jedem s první várkou tam kde budem přebejvat, vezu tam například věci na podzim pro Lucinku a takové věci co tu nepotřebuji, ale odvést tam potřebují. Ve sklepě taky už pár krabic je, holky jen fotky co zaberou místa :roll:
No nic padám do sprchy a :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
25.8.07 03:50

JANI - dnes jsem vyuzila tvou micovou uspavaci metodu :-) Diky, zes ji tu zminila, vzpominala jsem na tebe ;)

Dnes to vezmu za JEJE :-) Zitra nema nikdo pul roku, tak prejeme jen vseobecne HEZKY DEN 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
25.8.07 08:17

Ahojky,

bože co nám to tu ovládlo emimino 8O ?Přes den nic moc,večer skoro nic a už ani ráno tu nikdo není 8O 8O 8O .Teď zas víkend tak to budou slabý 2 stránky.Holky co to děláte????S kým si jako budu vykládat když sem už nikdo nechodí????Okamžitě přestaňte hrát ten fotbal a pojďte se vyplkat :cry: .Je mě smutno a chybíte mě.
No nic my jdem dneska na óbr oslavu narozenin-slaví švíca,švagr a neteř.Tak si zase pěkně nacpu panděro :-) .
Tak se mějte hezky,užijet si hezkou sobotu a večer se tu zastavím.
 PAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
25.8.07 09:38

Ahojte.

Ja teda taky nestacim zirat, jak to tu upada. :-( :-( My jedem dnes na svatbu se juknout a vecer asi budem grilovat. A zitra razime na tyden na dovcu, no s timhle pristupem ani nebudu mit co docitat. :nevim:
Tak zatim a piste trochu! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
25.8.07 10:13

Nazdarek babušky! :)
Co to vidim za chmury!!! NO fuj pryc s nimi!
Ja jsem tu kazdy vecer, jako vzdy… nekdy i pres den. Tez mne to mrzi ale nic s tim nenadelam.
A normalne vcera pred pulnoci vypl v cele ctvrti proud..to byla pekna zrada pro zavislaka! :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
25.8.07 10:44

Ahojky

Žanet to mě těší,že se to někomu hodilo.A co-pomohlo?Malá sebou kolikrát tak v těch rukách šije a prohýbá se,že mám 100 chutí jí dát do postele a nechat řvát,dokud neusne.
Navíc nám posledních několik dní hystericky brečí po koupání,je unavená,že ani nechce jíst,tak ji natom balóně oblbnu do polospánku,nají se a spí.Včera se vzbudila v 23 a nešla uspat,tak jsme jí dali UM,ve 4.15 byla vzhůru znova,tak zase jedla a vstávala v 7.30.Se holky omlouvám,že to tady furt řeším,ale mě to tak štve a já nevím,jak jí pomoct.Jediné,co se změnilo,je doba jídla,dřív jídávala kolem 17-18h a po koupání mlíko na span,teď jí kolem 15-16 a další jí vychází na těch 19h,ale to je zase unavená.je jedno jestli vstala před půl hodinou,před dvěma nebo kdy.Prostě řve a chce spát.No tak jsem si tady vylila srdíčko a ještě jednou se omlouvám,že s tím otravuju.
Sakra jsem ráno mohla spát,Mira v té půl 8 vstal k malé,ale jsem na to pořád myslela a vhlavě řešila,co dělat a nespala jsem.ch joo
Teda román pro vás nezajímavýho čtení.nechcete někdo přijet na převýchovu?Ubytování a jídlo zajištěno :) :)

Dnes přijede na návštěvu Mirkova ségra a mamka teď volala,že si odpolko pro malou přijde,tak budeme mít chvilku klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí