Poradna duly
Jana Čurdová
HM TAK PORAD NESPIME! A to jsem se chtela divat na ordinaci! ![]()
Manza vypadl na pivko.. a mala rve..
ale muzu si za to sama..v poledne jsem ji dala HAMI presnidavecku : zeleninove rizoto s fazolkami ![]()
Szelvi ,
to je fakt týden debil. to je strašný, u nás se vždycky říká, že čert sere na jednu hromadu.
držím pěsti, abyste všechno dali co nejdříve do pořádku.
Jeje ,
prosím zapiš si naše míry v 6. měsících. 6760g a 68cm.
mockrát děkuji.
omlouvám se, na zbytek nemůžu reagovat, páč sem jde šílená bouřka. krásný večer.
breci.. a porad ABU.. ABUBUM.. a zase rev.. a zase ABU ABUBUM.. ale je videt na ni, ze je proste unavena, mne si ocka.. ziva.. no jen se dostat do spanku ![]()
Jeje … tak at brzo spí. Ja koukám, zatim se nic nedeje, opakujou vsechno co jsme videli, cekala sem to zajimavejsi. ![]()
Čauky
,
tak ta má zvěř dnes vstala již před šestou
, ale zato aspoň ve 3/4 na 8 vytuhli.
Žanet, teda Gio je borec.
Matess - Martin neleze, jen se plazí
. Lézt zkouší, ale dělá držkopády, bo ruce mu u toho stojí. A vstává stejně hrozně jako Kulda od Štiky. Co dvě-tři hodiny. Ale aspoň ráno spí většinou do půl sedmé, výjimečně i déle.
Szelvi, tak tomu říkám fakt týden na
, ale nic není navěky, tak snad už je té smůle konec.
Jinak jsem taky dneska kupovala pásy do kočárku . Martin jezdil v kleku a vyčumoval z kočáru, stačilo se odrazit a skočit a byl by venku
Už to bylo nebezpečné. Dnes jel poprvé v sedu a byl spokojený.
Normálně nám lezou další zuby , ale podržte se, ne jedničky, ale dvojky, obě dolní
, my máme jednu jedničku a teď do toho dvojky. No nic, prostě mu zuby nelezou jako všem jiným dětem. Lukáš to měl taky tak, ale aspoň mu vylezly ty jedničky dole dvě.
Martin je prostě exot.
Tak a jdu pověsit prádlo a mizím do vany. Takže pa.
Radko … takze Martin ma jednu jednicku a vedle dvojku, takze ma zoubky jenom na jedny strane,jo?
To je krasa.
Jo a Jenik taky jezdi v sede, ale ksirky uz mam doma taky. Radsi. ![]()
Kurna holky ja mam jednou za cas volnej vecer, a vy nikde???
![]()
Hezky vecer,
tak u nas se uz taky nejakou dobu spinka, ale jinak skoro cely den byla na ranu, ovsem jak prisel manzel domu, byla jeden velky usmev a sranda a vykladala zase jak na jevisti. No mozna je to take tim, jak jsem ji dnes ten rezim trosku rozhazela, musela jsem hodne cestovat a tak spinkala jen v satku. Ale i tak je to milacek.
Musim taky hned reagovat na Zelvinku uplne je mi vas moc moc lito,vytopeni je samo o sobe katasrofa a ty jsi jich mela hned nekolik. No tak snad jen at je to rychle za vama a mate to vybrano na nekolik let dopredu. Hodne stesti a sily!!!!
Jinak tady se chysta asi burina a je tu dusno k padnuti.
Jo a Ivnaka dnes pokud nejecela (ale obcas i pri jeceni) mela cely den vystrceny jazyk a desne se u toho bavila
verim, ze mi tim nechtela naznacit nic jineho. A jeste jedna zabava
hazeme opakovne hracky na zem a ja je musim porad dokola zvedat a je to moc srandovni. Mne teda uz obcas boli zada ![]()
NO super.. tak jsem si dala po seste, kdy zkoncili na strese pradlo na balkon abych ho tedka sundala mokre - bo mi to samozrejme zmoklo
Do toho Tereza neustale jeci ![]()
Jeje … to mas tedy prima vecer, nezavidim, drzim palce, me Jenik uz spi.
Tiko … no nevim, to plazeni jazyka si mozna vezmi osobne.
Co svedceni, uz mas ohoz? Kdy to vlastne mate, my 15.9. ![]()
Jeje budiž ti útěchou,že já jsem Kačku uspávala půl hodiny na balóně,vždycky jak jsem ji dala do postýlky,tak se stočila na břicho a byla hore.A dokolečka dokola
Nakonec ji Mira udolal mlíkem v postýlce.Otázkou je,na jak dlouho
![]()
Hele sem ted narazila na clanek Potraviny nevhodné pro děti do 1.roku a tam je spousta veci, co ja bych klidne dala… treba ostruziny, mango, veprove maso…
je tam toto vsechno ![]()
citrusové plody
kiwi, ananas, mango, broskve, fíky
bobulovité ovoce (rybíz, angrešt, maliny, jahody, ostružin), vyjímkou jsou borůvky
ořechy, mandle, pistácie, olejové plody, slunečnicová semínka, piniové ořechy, dýňová semínka
cukr a hnědá cukr, sladkosti, med, javorový sirup
rajčata, celer, paprika, ředkev, ředkvičky, křen, luštěniny, kyselé zelí řeřicha, bazalka
exotické koření (vanilka, skořice, kari,..)
vaječný bílek, mléko, mléčné výrobky kromě bílých jogurtů (tuk do 3%)
ryby, měkkýši
vepřové maso
celozrnné pečivo
Jeje … a tys treba dneska dala fazole, ty bych dala klido taky… Se to musi brat zrejme s nadhledem. ![]()
Jani: jejiz no to jsou manyry.. Co budete delat v zime??? ![]()
NO uz chrni. Spotrebovali jsme zase dost plen. Fakt jak ji boli bricho tak je to horor se spotrebou.
TEz se desim noci.. pokud to bude jak po te spenatove .. tak to abych sla brzy spat ![]()
Ahoj holky,
tak sousedka zase řádi.. paráda ja ji snad asi zavraždím ja už na tu žensku nemám nervy to je taková..PIIIIP… že to nejde ani vyjadřít slovy… fakt zabík…
My máme spaní takoví nijaké možná je to tím obdobíma počasím venku ale přez den nic a v noci spíme… Ale jsme už vzhuru od 7h někdy zalomíme a spíme do 9 ale je to takové že fakt musím dělat mrtvého brouka at na mě nereaguje…Dnes jsem ho vzala z postýlky obložila postel nakojila ho on si povídal a ja usla..kdy usnul on to ani nevím… a pak jsem se vzbudila a on spal do 9:15
Svagrova si ale stežuje že malá ji vubec nespi že je pořád vzhuru přez den i v noci. Ma to ted chudak doma docela vesele…
Když se sere tak se sere želvi fakt mi to je líto co se vám stalo Hlavně že jste v pořádku no věřím že to pořádně nakrkrne mít vytopenej byt…
Dnes jsem v rukách držela malé miminko co má 5 dnu..nádhera
Takové miminko… Holčička nevěsta pro Seboše ![]()
Lucci to by ty děcká už fakt nic nemohli řídit se tím seznamem vím že švagrová svoji 7 měsiční dceři dávala třeba nektarinku nebo jahody a tak dále…