Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5229
23.8.07 09:07

Ahoj holky,

ja na vas nejak moc kaslu :cry: Byla jsem tu naposledy presne pred 60 strankama :? Co je noveho? Nejaci novi lozici?

Prosim, napiste mi nekdo, ze taky tak hrozne spite :cry: Nebo se zblaznim :cry: Pres den je to celkem dobry, ale v noci vstavame neustale, rano od 6 jsme vzhuru uz nadobro :evil: Myslela jsem, ze to treba bude spurt nebo neco, ale trva to uz 2 mesice :evil: Jdu neco delat, po desate by mala mela spat, tak se sem juknu a chci videt zaplavu prispevku o tom, ze nespite :! :wink: A ani jeden o tom, ze spite celou noc :evil: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
23.8.07 09:15

Cau :D :-)

Tak Vas zdravim devcatka,ted jsem si uvarila kafco a rikam si ze bych se mela vrhnout na to pradlo kdyz malej usnul,ale porad to oddaluju :roll: ,vcera jsem radsi umyla okna ,ale dneska uz me to asi nemine :o

Zanet.....velka gratulace opet :D :-) ,malej leze jakoby lezl uz odjakziva…super klucik :huban: :potlesk:

Hel.....jo mas pravdu covece,taky si rikam ze ty deti nejak moc pospichaj 8O ,taky uz se tesim az budu malymu zarizovat pokojik,zatim se mi libi nabytek z Ikei (Mamut) :D ,ale jeste je cas

Liliku.....no mala je opravdu drobek ,ale myslim taky ,ze pokud je spokojena a alespon trochu pribiva ,tak je to dobry a zkratka bude vzdycky drobna,jednou to uvita,to mi ver :D

Jo jeste Zany…tak malej s jidlem uz dobry,uz mu zachutnali polivky jak domaci,tak kupovany,spapa to ukazkove po lzicce,ale s tim pitim je to stejny :cry: ,vcera jsem do nej dostala asi 15ml vody,ale jinak jen sunar,snad jim to zatim staci,poptam se ted az pujdu na pulrocni mudr.ale ted 3× za sebou vecer jsem mu musela dat najist po 2hod.normalne vypil po koupani 210ml,no ale neusnul a pak zacal brecet ,ja furt nevedela co a on mel hlad 8O ,normalne vypil dalsich 180ml a spal do 7 :D ,takze uvidim jak dneska

Pet…tak co zavislacku,jak Ti to jde? Vis ze jsem Te uz parkrat vyzyvala ke hre ,no ale Ty mas urcite natrenovano,by si me roznesla na kopytech

:-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
23.8.07 09:31

Matesko…no cau ,jsem Te tu uz dlouho nevidela :-) ,heled moc me to mrzi,ze takhle spatne spite :oops: ,rada bych Ti poradila ale fakt nevim,je to divny,vzdyt co si pamatuju,tak mala spala celkem dobre vid?A nezmenila jsi neco …treba jestli nedelas neco jinak ,oni jsou prckove mazany a staci malo a je zle 8O ,jestli ji neco nevadi…ale co ,ze?

Malej je vzhuru.....jdeme lezt :D ,zatim papapapapa a hezky den :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.8.07 09:32

Mates … jestli te to uklidni, tak Jenik teda celou noc nespi a v sest ma budicek uz od narozeni. Jooo a jaka je to pohoda, taky jeden cas vstaval v pet. :roll:

Hlav … mi rekni, jak v tom fotbalku nekoho vyzves, my to vcera zkouseli s manzou a neslo nam to. Dycky jen nahodny amater… 8O :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.07 09:39

Jee Leni , to je informacni sum… ja rikala, ze Anny nosi 74 velikost, ne ze toliko meri (68 uz je ji kratka - teda body, asi ma delsi trup), jinak kalhoty a svetry mame porad 68…

Jinak Anuse od vcerejska zkousi, jak ma silny hlas - a ze teda ma hlas jak zvon :D . Porad jenom tak ze srandy jeci, ze neni slyset vlastniho slova (prave mi volali z O2 a ja se porad jak blbec ptala: Prosim, PROSIM a ono to nejde ztisit… kde to ma vypinac? 8O )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
23.8.07 09:45

Lu…musis se nejdrive prihlasit jako HRAC takze posles tu sms ze sveho mobilu a stoji to jako normalni sms.A oni ti hned po odeslani zaslou ze se stavas hracem a pak muzes vyzyvat koho budes chtit :D vis kde ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.8.07 09:47

Hlav … ahááá ja si rikala, ze se musime stat hracema. No diky, uvidime. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.8.07 09:48

Kde si mám nainstalovat to ICQ :?: :?: :nevim:
Prosím prosím o návod :oops: Děkuji :srdce:

Ali ,
mě ten fotbal drahouš ukázal teď v neděli…jsem o něm nevěděla,takže jsem úplný začátečník a zkoušela jsem Tě vyhledat a nic :nevim:
Tak se můžem domluvit třeba večír a dát špíl :potlesk: Nebojím,nebojím :-)

Jedem k babi na návštěvu,tak mizím :-)

A ani jsem nepozdravila :oops: AHOJTÉ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
23.8.07 10:01

Pet ..nekecej nekecej,sedis u toho cely den :lol: vid?
ICQ-stahni si na http://icq.atlas.cz/ je totiz cesky :D instalaci viis??? neamatuju si ji presne z hlavy.

Jinak potom az to budes mit nainstalovany tak se ti objevi icq okno a ty jdas VYTVORIT NOVY UCET .Zaregistrujes se a pak nam posles sve cislo :wink: Kdybys neco nevedela tak jeste napis.
Jo a vecer dame ten fotbal…se tes!!! :P 8) :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.8.07 10:03

Ahojky
Dneska u nás spinkala naše stará Kačenka.Sice se vzbudila před 5h,že leží na bříšku a pase,pak jsem ji po jídle musela půl h houpat na míči,bo se furt budila a oči měla jak tenisáky,ale výsledkem bylo spaní do 8h,takže to stálo za to.Od 8 se jí věnuje Mira,takjsem si do teď pospala a poležela.

teda ten fotbal!!!!Jsme u toho včera sděli pěkně dlouho :roll: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.07 10:11

Aha, uz vim, co sem este chtela… Jak ste tu resily duchody , mne se penzijni pripojisteni v nasem veku nezda jako efektivni zhodnoceni nasich penez, i kapitalovky jsou uz dneska zastarale… ja bych vsechno na duchod narvala do investic, tam mate prumerne 10× vetsi zhodnoceni vasich penizku… (jsou tam sice vykyvy, ale z dlouhodobeho hlediska je to zanedbatelne a nektere fondy jsou opravdu bezpecne a prosperujici)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.8.07 10:14

Cau kocky, tak je to na pytel, tece mi z nosu jak z kohoutku a v have huci a to si pri koju nemuzu dat ani blby kapky do nosu, uz jsem premejslela nad tema miminkovskejma. Nemuzu s ni ani cvicit, protoze jak se nadklonim tak mi jde z nosu proud :( , sakra ryma jedna debilni. :pocitac: :pocitac: :pocitac:
matesss, u nas se nikdy nespalo, bud v klidu :lol: .
Holciny, co jim davate na zacpu????? prosiiiiiim??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.07 10:20

STIKO, my davame ovocne stavicky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.8.07 10:25

Štičko zkus ovocné šťávy nebo švestkovou přesnídávku.Já mám pocit,že malá má řidší stoličku i po čajích,které obsahují heřmánek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.8.07 10:26

Stiko … zkusila bych svestkovou stavu nebo presnidavku, svesty jsou obecne na zacpu dobry. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí