Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
ja na vas nejak moc kaslu
Byla jsem tu naposledy presne pred 60 strankama
Co je noveho? Nejaci novi lozici?
Prosim, napiste mi nekdo, ze taky tak hrozne spite
Nebo se zblaznim
Pres den je to celkem dobry, ale v noci vstavame neustale, rano od 6 jsme vzhuru uz nadobro
Myslela jsem, ze to treba bude spurt nebo neco, ale trva to uz 2 mesice
Jdu neco delat, po desate by mala mela spat, tak se sem juknu a chci videt zaplavu prispevku o tom, ze nespite
A ani jeden o tom, ze spite celou noc
![]()
Cau
![]()
Tak Vas zdravim devcatka,ted jsem si uvarila kafco a rikam si ze bych se mela vrhnout na to pradlo kdyz malej usnul,ale porad to oddaluju
,vcera jsem radsi umyla okna ,ale dneska uz me to asi nemine ![]()
Zanet.....velka gratulace opet
,malej leze jakoby lezl uz odjakziva…super klucik
![]()
Hel.....jo mas pravdu covece,taky si rikam ze ty deti nejak moc pospichaj
,taky uz se tesim az budu malymu zarizovat pokojik,zatim se mi libi nabytek z Ikei (Mamut)
,ale jeste je cas
Liliku.....no mala je opravdu drobek ,ale myslim taky ,ze pokud je spokojena a alespon trochu pribiva ,tak je to dobry a zkratka bude vzdycky drobna,jednou to uvita,to mi ver ![]()
Jo jeste Zany…tak malej s jidlem uz dobry,uz mu zachutnali polivky jak domaci,tak kupovany,spapa to ukazkove po lzicce,ale s tim pitim je to stejny
,vcera jsem do nej dostala asi 15ml vody,ale jinak jen sunar,snad jim to zatim staci,poptam se ted az pujdu na pulrocni mudr.ale ted 3× za sebou vecer jsem mu musela dat najist po 2hod.normalne vypil po koupani 210ml,no ale neusnul a pak zacal brecet ,ja furt nevedela co a on mel hlad
,normalne vypil dalsich 180ml a spal do 7
,takze uvidim jak dneska
Pet…tak co zavislacku,jak Ti to jde? Vis ze jsem Te uz parkrat vyzyvala ke hre ,no ale Ty mas urcite natrenovano,by si me roznesla na kopytech
Matesko…no cau ,jsem Te tu uz dlouho nevidela
,heled moc me to mrzi,ze takhle spatne spite
,rada bych Ti poradila ale fakt nevim,je to divny,vzdyt co si pamatuju,tak mala spala celkem dobre vid?A nezmenila jsi neco …treba jestli nedelas neco jinak ,oni jsou prckove mazany a staci malo a je zle
,jestli ji neco nevadi…ale co ,ze?
Malej je vzhuru.....jdeme lezt
,zatim papapapapa a hezky den ![]()
Mates … jestli te to uklidni, tak Jenik teda celou noc nespi a v sest ma budicek uz od narozeni. Jooo a jaka je to pohoda, taky jeden cas vstaval v pet. ![]()
Hlav … mi rekni, jak v tom fotbalku nekoho vyzves, my to vcera zkouseli s manzou a neslo nam to. Dycky jen nahodny amater…
![]()
Jee Leni , to je informacni sum… ja rikala, ze Anny nosi 74 velikost, ne ze toliko meri (68 uz je ji kratka - teda body, asi ma delsi trup), jinak kalhoty a svetry mame porad 68…
Jinak Anuse od vcerejska zkousi, jak ma silny hlas - a ze teda ma hlas jak zvon
. Porad jenom tak ze srandy jeci, ze neni slyset vlastniho slova (prave mi volali z O2 a ja se porad jak blbec ptala: Prosim, PROSIM a ono to nejde ztisit… kde to ma vypinac?
)
Lu…musis se nejdrive prihlasit jako HRAC takze posles tu sms ze sveho mobilu a stoji to jako normalni sms.A oni ti hned po odeslani zaslou ze se stavas hracem a pak muzes vyzyvat koho budes chtit
vis kde ne?
Hlav … ahááá ja si rikala, ze se musime stat hracema. No diky, uvidime. ![]()
Kde si mám nainstalovat to ICQ
![]()
Prosím prosím o návod
Děkuji ![]()
Ali ,
mě ten fotbal drahouš ukázal teď v neděli…jsem o něm nevěděla,takže jsem úplný začátečník a zkoušela jsem Tě vyhledat a nic ![]()
Tak se můžem domluvit třeba večír a dát špíl
Nebojím,nebojím ![]()
Jedem k babi na návštěvu,tak mizím ![]()
A ani jsem nepozdravila
AHOJTÉ ![]()
Pet ..nekecej nekecej,sedis u toho cely den
vid?
ICQ-stahni si na http://icq.atlas.cz/ je totiz cesky
instalaci viis??? neamatuju si ji presne z hlavy.
Jinak potom az to budes mit nainstalovany tak se ti objevi icq okno a ty jdas VYTVORIT NOVY UCET .Zaregistrujes se a pak nam posles sve cislo
Kdybys neco nevedela tak jeste napis.
Jo a vecer dame ten fotbal…se tes!!!
![]()
Ahojky
Dneska u nás spinkala naše stará Kačenka.Sice se vzbudila před 5h,že leží na bříšku a pase,pak jsem ji po jídle musela půl h houpat na míči,bo se furt budila a oči měla jak tenisáky,ale výsledkem bylo spaní do 8h,takže to stálo za to.Od 8 se jí věnuje Mira,takjsem si do teď pospala a poležela.
teda ten fotbal!!!!Jsme u toho včera sděli pěkně dlouho
![]()
Aha, uz vim, co sem este chtela… Jak ste tu resily duchody , mne se penzijni pripojisteni v nasem veku nezda jako efektivni zhodnoceni nasich penez, i kapitalovky jsou uz dneska zastarale… ja bych vsechno na duchod narvala do investic, tam mate prumerne 10× vetsi zhodnoceni vasich penizku… (jsou tam sice vykyvy, ale z dlouhodobeho hlediska je to zanedbatelne a nektere fondy jsou opravdu bezpecne a prosperujici)
Cau kocky, tak je to na pytel, tece mi z nosu jak z kohoutku a v have huci a to si pri koju nemuzu dat ani blby kapky do nosu, uz jsem premejslela nad tema miminkovskejma. Nemuzu s ni ani cvicit, protoze jak se nadklonim tak mi jde z nosu proud
, sakra ryma jedna debilni.
![]()
matesss, u nas se nikdy nespalo, bud v klidu
.
Holciny, co jim davate na zacpu????? prosiiiiiim??
Štičko zkus ovocné šťávy nebo švestkovou přesnídávku.Já mám pocit,že malá má řidší stoličku i po čajích,které obsahují heřmánek.
Stiko … zkusila bych svestkovou stavu nebo presnidavku, svesty jsou obecne na zacpu dobry. ![]()