Poradna duly
Jana Čurdová
Čus kočky, už su tu,
byli jsme na pár dní ve Znojmě u tchýňat, ani jsem nějak nestihla nstihla říct, že jedem, no sem ostuda.
Dovezli jsme si burčák a já si ho teda s chutí dám. Ne že bych ho vpila mraky, ale prostě se napiju. Kdž ten pravej nešizenej je tak dobrej. ![]()
Teda ten anonym mě nakrknul. Ale jak psala Luci, na anonym škoda reagovat, když už je tak ubohej, že se ani nepřihlásí.
Jo a přeji všem dnešním oslavenečkům a že vás dneska je. ![]()
Jéjiku , já pořád věřím, že ledvink se zlepší. Vydržte, holčičky naše, všechny na vás myslíme.
…no nic, mrně se vzbudilo a táta spí, tak valíme ven, pak napíšu víc.
.....a já jsem ten anonym nebyla, to teda nee. ![]()
No vida, clovek si z vas tu pozornost musi vydupat ![]()
LUCCI - k vychove - ja jsem toho nazoru, ze kdyz ho od te zasuvky budu odnaset a rikat mu, ze ne ne, tak ho to bude zajimat o to vic. My jsme to vyresili tak, ze jsme je oplotili
Nebo je proste zakryt, ted jeste nema pojem, co je to NE, to az casem.
LENI - staveni resit nebudu, viz vyse, kdybych mu to zakazovala, tak to bude najust delat. Ale myslim, ze kdyz to dela takhle sam, tak ze uz na to ready je. Mame to v rodine, bracha takhle stal v 7 mesicich. A Giovanni mel pevne nozicky uz ve dvou. Tak to proste tak beru. Privazovat ho rozhodne nebudu
Jo a mam radost, dnes si sam sedl - z kleku na kolinkach
on snad bude delat vsechno naruby ![]()
NOLEN - Betuska by teda prebila i Terezku, hlavne by ji predbehla
gratuluju k lezeni i k mrkvicce (zelenina u nas zatim nejede, jenom banan a tedka trosku jabka)
LISTI - to je hezke s tim videem, mas pravdu, utika to desne, ja uz ted hltam fotky, kdyz byl malinky a vzdycky si uvedomim, ze jeste malinky porad je, i kdyz uz vetsi, tak se to snazim uzivat, i to uspavani. ![]()
A Anetka je uzasna!!!!
HLAVI - a jak se ma Ada, uz papa lip? Giovi porad to same s mlekem (vypije jen kolem 700-750 za den), ale s jidlem uz trosicku lepsi, zachutnal mu banan ![]()
Nane ta reforma je sice krásná,ale nevěřím,že jednou budeme pobírat důchod!!!!! My si platíme penzijní fond u české pojišťovny,ale ty peníze co tam spoříme budou jednou v důchodovém věku naprosto pakatel!!!! ![]()
Ahojky cupi ty holka jedna ušatá!!!! vydovolenkovaná?!!!!
Štika uff není mrtvá!!!!! ![]()
Helíku my jsme kvůli jednomu pokojíčku museli koupit dvojposchoďovou postel.....ale doufám,že se jednou dožiju toho,že budou mít děti každý svůj pokojíček!!!!! Chtěla bych kdyby to šlo udělat Anetce pokojíček jako má dcerka od Léni,takový princeznovský,ale nemůžu protože tam příjde Péťa a bylo by to blbý… ![]()
Leni včera když jsem na to video koukala,tak jsem přišla na to co ty,prostě malé jsem se věnovala já i manžel daleko víc!!! ![]()
Ahoj holky,
dočtu vás později dnes nato budem mít hodně času. Manžel má akci z práce takže jsme sami doma…
Dnes se mi malý opařil malém polívkou už připadám jak trotl.. ja jím měla jsem ho na rukách a on hned povšem šahá s ručičkama a tak se mu podařilo chytit misku že ji málem na sebe hodil. Mě asi z něho prdne už mám oči snad i na zadku…
Lucci: malý spadnul na plavoučku..takže proto i jsem byla taková vyděšená předse je to jenom tvrdší než kobeec…
Hel Mě osobně se taky ty skládací matrace nelíbí,já jsem taky pro že postel může být levná,ale matrace kvalitní.Tu lenčinu jsme koupily v centru zdravého spaní a stála nás jako několi postelí dohromady.A máš recht,postele za 850.- ber,holkám se to takhle bude líbit.
Pet aktovku první den musíte mít jak by jinak bylo poznat že je prvňáček
A to že by do ní něco od školy dostala jak psala Lu vidím bledě,jedině tak seznam co ještě máte dokoupit.
Žanet podle doktorů a chytrých knížek je tak brzy stání špatné,ale kdyb si mě Lucka stoupla tak ji taky nepřivazuji.Dělala to tak švíca na radu dr,ale mě to přišlo brutální ,jako omezování vývoje.A kydž to máte v rodině tak to je zase úúúplně něco jinýho.To je pak logický a normální.
Reo plovoučka není zas tak tvrdá a pruží.Horší by byla dlažba.
Životku má u nás jen manža-kdyby se něco stalo se mnou tak on holky zabezpečí,ale kdyby se něco stalo jemu tak by jsme potřebovaly pomoc.A důchodový máme oba,nevím jestli nízký nebo vysoký-měsíčně 1000.-,tak snad to pak bude za něco stát.
Zanet … to je sice pekny, ze mate oploceno, my taky mame zaslepky v zasuvce, ale zaslepky nejsou vsude. A plot taky ne. No je fakt, ze pres plot se nedostane a nebude zkoumat. Ja myslela ze ho odnesu a zabavim jinde, no uvidime jaka bude realita, zatim jsem idealisticka matka.
![]()
Reo … ja kdyz jim, tak je malej v lehatku, spi a nebo si lozi po zemi. Na kline ho mam jen v restauracce, kdyz uz nevydrzi v kocaru. Prave proto, ze se mi taky po vsem sape.
Taky jsme mu davali deku na stul a on na ni pasl a koukal na nas a mel dojem ze je ve spolecnosti, a my jedli. ![]()
Žany , já si hlavně mslím, že nemáš šanci malýho udržet a přivazovat ho přece nebudeš. Holt to už umí a nic s tím nenaděláš. A taky si myslím, že kdyby na to nebyl úplně vyvinutej, že to prostě ty svalíky nedokážou.
Reo , super, že malej je v pořádku, určitě sis oddechla, to je jasný.
Lišti , no ona to dovolenka moc nebyla, to bylo krátký, jeli jsme v něděli a včera večer zpátky. Ale bylo to fajn, to jo. Dovča mě teprve čeká, ten Špindl, to se těším moc.
Jooooooooo a ten čas hrozně letí, to je fakt, přijde mi nedávno, co jsme tady hekali, jaké máme veliké pupíky a jak se těšíme na ty prťátka, až budou venku.
Hezky vecer,
reforma -vzdyt jeste neni nic jasne, jak to nakonec bude, jeste tady mame Senat, tak ja to zase ted nejak moc neresim ,rozcilovat se budu az pozdeji ![]()
Sporeni - sporime penzijne oba, kazdy taky 1000 mesicne, myslim,ze je to takova hezka rozumna cena ![]()
ZAni dnes jsem male koupila ponosticky a jsou protiskluzove - tak hned jsem si vzpomenula, ze to by spis potreboval Giovi ![]()
Reo horkych veci se vyvarovavam jak cert krize, svagrova popalila prave polevkou 2leteho Tadeaska a do dnes (4 roky) nesni nic, co je jen trochu horke, protoze se boji, ze se poleje. Tak hlavne,ze jste ok.
Pet bez aktovky prvni den? No ani nahodou ![]()
tak jsem tu zas.
díky za reakce ohledně držení. tak uvidíme, jak se to vyvine.
Hlav, závidím natáhování ručiček. Já už chci taky.
Zanet, gratulace ke stání.
Ahooj
,
tak krátké zprávy od nás:
Sraz se Zuzikou - se bohužel pro nepřízeň počasí nekonal.
Gratulace - díky za ně Peti, Ali.
Žanet - Martin taky sedá z kleku, Lukáš to dělal taky, tak je to určo správně, neboj
. Ale teda Gio stojí v té postýlce, jak velký chlap
.
Reo - fajn, že jste v poho. Ty máš teda tyhle dny smůlu, co
?
Reformu , budu řešit, až bude definitivně schválená a platná.
Cupi , tak sis aspoň spočla, ne?
Nane, Leni, Ajko - na fotkách ze srazu vypadáte všechny moc hezky
.
Jo a tolik pozornosti, co měl včera anonym, asi neměl za celou svou kariéru na e-mimi, že? ![]()
Tak, klasicky jsem nedočítala vše, tak pardon. Pa. ![]()
Aaach jo sousedka zase řádí ja ji fakt nechápu… Ona chodí snad po bytě v podpadkách jinak si to fakt neumím představit. Momentálně je tam zas hluk jako kdyby zatloukala hřebíky… Ja už jsem naní pořádně vysazená ja ji vidim venku a nejraději bych na ni skočila a vydrápala ji oči vyškubala ji to hnízdo co má na hlavě a její ho syna někde pověsila do pruvanu… ještě že je leto a člověk je furt v prdeli ale v zimě si myslím že ja se zblaznim…to bude hodně hustý… Ja budu asi i ve vánici venku jenom abych nebyla doma neslyšela toho jejího syn jak zpíva nebo spáše to jako kdyby mu někdo stal na koulích a jí jak na něho vřeští… Na tohle ja nemám nervy.. Už jsem si koupila prásatko a šetřím at si jednou mužu koupit barák.. jenom těch prasátek bude muset být asi hoooodně…
Sebík už spí ale holky ja nevím ja už si připadám jako hysterka jak nějaký debil. Přebalovala jsem malého našla tam takový červený rozpustlý flíček jako od krve… Ja nevím co to je co to bylo ale prostě mám zas hruzu že to bylo z toho pádu a tak…Ja se asi pudu lečit… Začínám mít až panický strach o toho piškota to fakt nevím co budu dělat až bude věčší a snažit se chodit kdy ty děcká padají co 5minut… Každou chvilku jsem čekala až se počura a at mužu zkontrolovat plenu jestli to tam má zas… samozřejmě že to tam nebylo.. a mohlo to být cokoliv ale jako… jsem debil…
Zanet. tak to je obrovská gratulace..ten je šikovný
Jak mu to šlo
Malý klečí a snaži se podsunout pod sebe nožičky ale ještě mu to tak nejde… ![]()