Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9299
22.8.07 08:58

Ahoj holky,

píšu až ted protože když jsme prišli z nemocnice ja a Sebík jsme usli ani nevím kdo dříve jestli ja nebo malý. Vzbudila jsem se až na to jak Milan mi bere malého a dáva do postýlky…
Všechny testy dopadli dobře chtěli si nás nechat i v nemocnici ale bydlím 20metru od nemocnice tak jsem říkala že je lepší dítě nestresovat a když se něco stane tak přilítnem…
Rengenovali ho svitíli mu do očiček brali krev no prostě šílené množství vyšetření ale malý byl statečný neplakal ale ja se málem zroutila… Celý čas jsem seděla a měla v hlavě ten pád…
Ty škuby má malý z toho že prostě prožil něco co ho vystresovala prý ty škuby bude mít ted vždy jak bude spinkat a bude se mu o tom zdát..bobeček… pak to samo odezní a se vytratí…Dnes jsme v pohodě ležíme na dece a cpeme do pusy všechno co najdem… No na postely už ho samého nenechám…
Ted jsem už klidná a v pohodě…Prý je lepší přijít a hlavičku zrengenovat protože se tam muže udělat krevná zraženina… a následky mužou být trvalé…
dočtu si vás pak…musíme na uřady vyřídit příspěvky… se mi nechce..mějte se…
a fakt holky jsem ráda že emimino existuje a že existuje taková skvělá parta mam inek jako jste vy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
22.8.07 08:59

zanet tak to jsem si opravdu nevšimla že se Gio staví v postýlce :oops: a NIC s tím nenaděláš 8)

REKA než já to tu nadatluji, ty dáš příspěvek. Jsem MOCráda že je malý OK a ty už taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.8.07 09:10

Reo to je dobře že je Sebík v pořáku,je lepší jít k dr a mít jistotu než se stresovat.To byl večer spánek z vyčerpání,co.

A teď už musím jít něco dělat,tak pa snad po obědě.
Máme tu dneska pěkně hnusně,lije jako z konve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
22.8.07 09:15

prosím o názory jak dlouho může dítě vydržet v posteli 160 cm ? tedy věk/výška dítěte. Zvažuji že bych holkám pořídila tuto velikost, ale není to n chvilku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.8.07 09:32

ahoj holky,
tak jsme doma z krátké dovolené, byli jsme na Pálavě a bylo to moc fajn, jediné, co mě mrzelo, bylo to, že nemůžu pít burčák :twisted: . I když všichni vinaři říkali, že je to jen šťávička :D

Byla jsem s Betkou na kontrole a určitě mám doma největší holčičku z únorňat- 9.46kg a 72 cm- parametry leckterého ročního dítěte :D .Jinak novinkou je lezení a první mrkev, která Betce hrozne chutná, ale raději by se tou dobrotou krmila sama.

Lucci výchova by mě taky zajímala, mám pocit, že to na mě Betka docela často zkouší, už párkrát jsem ji nechala vyplakat, protože chtěla jen nosit a to fakt celý den nejde. V chytrých knihách píšou, že půl roku je vhodná doba na první výchovné pokusy, ale jak se to dělá....... :?: :?:

Jinak všem,co slaví,vše nej a velké gratulace Giovimu, velký šikula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 09:43

Čau hollky,

tak jsem se fakt stala závislou na tom slobním fotbalu!!!!!! Takže nejdřív mimibazar,pak mimiaukce (mimochodem včera jsem dražila jak o život!!! :D ) a teď hry!!!!! :D

Reo jsem ráda,že je malej Sebík v pořádku!!!! :D

Jinak přeji všechno nej k půlročním narozeninkám všem oslavenečkům!!!! :huban: :-) :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.8.07 09:48

Nolen … vam taky gratulace :arrow: k lezeni. :wink:
K vychove… no prave, jak se to dela, ze? :nevim: Ted sem myla koupelnu, maly si hral na zemi a za chvili zacal knikat a pak rev. Ja na nej celou dobu mluvila, pak uz i prisne ze tohle ne-e a tytyty, to se vzdycky zarazil, ze je asi neco spatne, ale pak zase spustil. Takovej ten vzteklej rev. :roll: No… dopadlo to tak, ze sem domyla koupelnu, dala ho na nocnik… to uz byl ticho a slunicko nejvetsi (z toho usuzuju ze to vazne jen zkousel) nakojit a uz spi. Asi si sezenu nejake vychovne knizky ci co. :nevim:

Reo … tak fajn ze je maly v pohode. A rekni mi, upadl na koberec nebo plovoucku nebo co mate u postele?

Heli … asi koukni na to, jak mala roste ne a podle toho kupuj. Tezko rict… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.8.07 09:49

Dobre ranko,
zdravi vas ZOMBIE JEJE :-)
Jakmile jsem zalehla, tak se vzbudila Terka a nic ji nebylo dobre..takze jsme hyrily spolecne asi do pul seste, pak sme spaly do pul osme a od te doby ani tuk. Teda Terka to zalomila pred chvili…

ZANET sem si covece tez nevsimla … :( Ale moc moc gratlujeme! Zenich je sikula! :)

REO jsem moc rada ze je Sebik v poradku.

HEL co je se stikou? Jsou ok?

NOLEN no tak to asi zatim opravdu vypada, ze je Betka nejvetsi! :)
Jeste by mne zajimaly ty miry Davsona od NANE! :) Vecer doplnim seznamek a prdnu to sem :)
A GRATULUJI K LEZENI! :)

VYCHOVA PRCKU jo to si rada take prectu.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
22.8.07 09:54

Ahoj, hodila jsem foto do galerie :-)
Je to můj první pokus o nějaký výtvor, tak prosím s rezervou..
Lucci - nočník máte místo sedačky ? :D Bychom ho asi měli pořídit, protože v sedačce se našemu cipískovi už vůbec nelíbí, snaží se z ní dostat ven stůj co stůj..
Pěkný den všem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.8.07 10:09

Vitt … neee misto sedacky, normalne na kadeni a curani, prece. 8) Jenik to docela zvlada, samo ze si teda nerekne, pac neumi rict ani BA MA ani TA. :-)

Vychova … nasla jsem toto :arrow: http://www.babetko.sk/…iew_page.php?… docela zajimavy, neco me i zaujalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.8.07 10:25

Ahoj holčiny-nestíhám,nestíhám,manžela mám doma a nestíhám.No chápete to?Venku hnusně…

Klokanku máme od chicca,ale moc ji nepoužíváme,malá se mi zdá má v ní docela nacpaný nožičky..Ale dřív v ní usínala :D :D a dalo se aspoň něco udělat…

Lišti gratulka k zoubku :-) :-) Za chvíli vyleze i druhej,uvidíš

Jo a malá se mi naučila přetáčet i na druhou stranu,tak nevim,jak ji budu dávat do postýlky spinkat.Sem ji dávala k té straně,kda se uměla přetočit a teď? :nevim: :nevim: A zpět to neumí :-( :-(

Jeje nestaš s náušničkama,my jdeme v září,chtěla jsem to vzít za jedno s ko v 6m,ale manžel nebude doma,tak si to asi nelajznu a půjdem,až bude mít volno.Jojo,tak to udělám :potlesk: :potlesk:

Holky s tm srazem,já furt nevim.Jede někdo,kdo to má dál než 2h?My to máme dál,manžovi se moc nechce a další týden budu mít narozky.

Mymáme masožravku Karla :D :D Koupili jsme ho loni na Floře v Ol a mamka se opičila a mají Adélu :D

Milí prckové,co dnes slavíte narozeninky- přejeme s Kačkou vše nejlepší a ať vám dnes rodiče pěkně slouží :)

Ruce v puse-neřeším.Malá nechce cumel,takže bohužel…Lu taky bych potřbovala rady a vybrat si z toho něco.Já bych chtěla praktikovat to,cos popsala.nenene a pak dát pryč.Ovšem chtít a jak to nakonec bude-to je ve hvězdách. Chtěla jsem malou naučit samu usínat a vzdala jsem to.je vynervovaná,dlouho brečí,hůř spí a se mi zdá i kratší dobu..Tak nějaký čas počkám a zkusím to zase.

Reo to je dobře,že je malej v pořádku.Já bych měla bobky a letěla bych k dr taky.Já myslím,že tam na to jsou zvyklí.

Ty Žanet,já ti nevim,ale nebude chtít jít Gio už po 3 letech do školy?Místo do školky?Jak vidím tu vaši rychlost…

Tak román dopsanej a jdu na fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.8.07 10:27

Hezke dopoledne,
tak Zanet taky jsem to nejak prehledla, ale opozdene gratulace a obdiv,nebo spis udiv,taky se mi tozda velmi brzo, toz nemas to asi ted jednoduche, to uspavani nezavidim,ale asi nas vsechny to ceka :lol:

Nolen vitej zpet a gratulace k lezeni. A mala je vazne velika, letim se podivat do galerky, no neletim, ale urcite se podivam :)

Hel myslim, ze 160 cm musi stacit do tech deviti deseti let,co? Hlavi by mohla vedet :lol: :lol: JO a Stika je v poradku s Kuldou?

Luci diky za odkaz, mrknu, ale tak nejak myslim, nebo citim,ze na nejakou vychovu je jeste cas, teda jako u nas, kazda to mame samo jinak :wink: (protoze ja mam pocit, ze u nas by to nemelo velky uspech :roll:

REO jsem taky rada,ze jste v poradku,bez problemu

VSEM oslaveneckum vse nej :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.8.07 10:29

Jani … na sraz to mam 171km a 2h 11min jizdy. Jedu sama, manza nechce. Ty to mas o 23km dal, ale o 45min jizdy dyl, co sem koukala. No ja bych jela, zalezi na tobe. :) Manzovi se nechce mezi baby (ani se nedivim :-) ) a svadi to na vzdalenost. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.8.07 10:38

Holky jak to mate se sezenim … ja kdyz Jenika po:,–(im, tak sedi a nepada. Sam si ale nesedne, leda z pololehu. Napr. jedem v kocare, on ma za zady deku, aby videl ven, lezi oprenej pak zabere brichem a sups a sedi. Mam ho pokladat nebo nechat sedet? Pololeh ho bavi jen chvili, pak si proste sedne. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
22.8.07 10:47

Jani: nene, nestrasim. Ono to tak hrozne neni. Ja zvykla, ze nebreci u injekci.. sem ji roste videla poprve vic plakat vis? Navic jak jsem psala jeste LENYI, byla to navic kombinace jeste s hladem amorkou plenou. Tak se neboj. To nastreleni je vazne rychlovka.. uz o tom kocka ani nevi :-)

Lucci. se sezenim. Kdyz ji dam sednout tak sedi..sem tam prepadne, ale radeji ji sedet moc nedavam.
Kdyz je v lehatku tak se z pololehu vysponuje do sedu. Rekla bych ze to stejne dela Jenik. No ja ji v tom mocn nepodporuji.. mozna bych ho vic vypodlozila????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí