Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje to mě teda Lucka hryže běžně jen dásněma a má v nich sílu že to bolí jako čert.Slintání bych neřešila,to slintá pořád,ale na dásních má opravdu takový dva kopečky-pokud jí zrovna nesplasknou.A když to má nateklý tak kojíme stylem -přicucnout,potahat,pustit,řvá,přicucnout......a tak stále dokola.Bych se picla,kdyby jí prvně vylezly vrchní a dolní ještě dál otíkaly
.
Hlav no vidíš rizoto jsem už dlouho neměla,dobrý
díky.A snědla jsi toho opravdu mááálíčko,ty budeš brzy jak laňka
.
Lenyo tak u nas taky kazdy rika, ze to uz jsou zuby,ale kde nic tu nic, dasne natekle presne jeden den vic a rano nic. Tak nevim,ale mamka mi rikala, ze jsem to tak mela taky, ze uz byl i zub videt a rano zase nee. Tak nevim.
Jeje bohuzel na Sticku tel nemam
snad je v poradku a taky doufam,ze i jeji svagr je na tom lepe.
Ajko…fotecky jsou superrrrr,detickam to moc slusi a maminkam taky
![]()
Leni…a ta lanka ze me bude jako kdy???Uz bych to docela brala a ono furt nic!!!! ![]()
Ajko fotky jsou náhodou supéééér.Švíci patří velkej dík že nám to tak pěkně zdokumentovala.Pak ti pošlu mou mejl adersu a pošleš mě je taky ,jo,prosím.Dneska už tě nebudu otravovat,zas tak to nespěchá.
A teď už jdu sobecky spinkat.A vy pklejte ať mám při snídani co dočítat.
Dobrou
Ooo, ja sem nejaka utahana, zmordovana, znicena
a zitra musim vstavat
jdeme do poradny (jeste si musim udelat seznam, co vsechno budem s dr. resit - ja hlava derava totiz vzdycky pulku veci zapomenu
)
Hlav vydrž prťka,vydrž,laňka taky bude, do šedesáti času dost.Počkej až ti vypadají zuby jak potom zhubneš
.Ale ne fakt jíš málo ,tak to by v tom byl čert
tenhle aby jsi nezhubla.
Jasan, Lenco , posli adresku… a mozna jeste neco pridam ![]()
Dobrou, kuratka, sladke sny
![]()
Brno sraz teda holky nahodou vsem vam to tam moc sluselo. Lenya usmevava velmi sympaticka zenska. Nane z Tebe cisi uplne hrozne moc pohoda a klid a rozvaha. Ajko moc hezky kocarek a clovek by Ti ani Tvuj vek nerekl ![]()
No souhrnem, vsechny jste kazdopadne urcite dost fotogenicke
bezva, ze jste si to uzily. MMCH Davidek je teda vaze kousek chlapa.
Ajko takze dekuju za fota a uz muzu s klidne usnout ![]()
Fotečky ze srazu SUPER
![]()
Jste moc sympatické mamčí ![]()
A děťátka jsou úžasné
Jak je pojem půlroční dítě rozmanitý
![]()
Jeje ,
Terezce náušnice moc sluší,ty co má jsou moc hezké..jsou modré,viď
Pěkné ![]()
A co jsem jedla nevím…
Radši jsem to zapoměla,ale jídlo to bylo ![]()
Lenyi: tak podle toho co pises, ze ma hrbolky a ze kojeni ji / i tebe boli, tak to u nas ty zuby asi jeste nejsou. u nas jsme protivni, kajdime, dasne nepoznam zda jsou nateklejsi..takze asi nic ![]()
Dobrou
![]()
Ten fotbal je pro takového maniaka jako já fakt droga
![]()
PET: Te vazne uskrtim za ten odkaz
![]()
Jdu chrnet nebo zitra nevstanu!!
Takze LUKÁŠKOVI OD PET, VOJTÍKOVI OD MAH, KAROLINCE OD SIIIMCI VSE NEJ K PUL ROCNIM NAROZENINKAM!!! ![]()
Teda ANONYME, ja na to prdim… ja jsem rada, kdyz na me reaguje jeden prispevek a tobe se tu odpovida pres nekolik stran… treba nikdo si ani nevsiml, kdyz jsem psala, ze Giovi se mi stavi v postylce a ze nevim,co s nim mam delat… darebnice jsou to, ze? Taky se s nima nebavim! ![]()
Tak devcatka, uz je to ofisl, mate to v galerce
Giovanek filuta objevil, na co ma nozicky. Nechce delat nic jineho nez se na ne stavet, hlavne bohuzel kdyz ma spat. On uz je treba desne unaveny, ale proste mu to neda. Jakmile ho dam do postylky, SUP a uz je na brichu, dalsi sup a je na kolinkach a treti SUP a uz lomcuje postylkou
no sranda fakt to uspavani ![]()
Za trest na nikoho nereaguju
![]()
Jen jsem chtela napsat, ze zavidim brnensky sraz, priste jedu!
A vsimla jsem si, ze nase nevesta uz je krasna s nausnickama a moc ji to slusi, a HLAVICKY teda drzi pekne drastickou dietu, brr, normalne z toho dostavam ted v jednu v noci desny hlad. A SEBIK spadl z postele, chudatko. Ale myslim, ze se proste jen lekl a ty zaskuby, ze se mu o tom pak jeste zdaly osklive sny a lekal se znovu. Verim, ze uz je v poradku, drzim pesti!
A hezky den preju ![]()
Dobre rano, kocky.
Zanet … hnedka se juknu na fotky, ale gratuluju ke staveni! Giovi je sikula, ze vi na co ma nozky. Ten nas je ma hlavne na zkoumani. ![]()
Reo … tak jak to dopadlo, opravdu si vas tam nechali?
Anonym … nereste a nemyslete na nej, pac si to nezaslouzi. Jako kazdej anonym.
Ruce v puse … sem se chtela zeptat… resite to nejak, jako ze jim je vyndavate a tak? Si myslim, ze je na to jeste brzo, ne?
A taky me zajima vychova … Jenik uz zkousi rvat a tim si vynutit pozornost, jako ze si s nim zrovna ted pujdu hrat a tak. Kdyz na nej prisne promluvim a udelam tytyty Jendo … atd… tak vetsinou vi, ze takhle ne. Mate nejaky vychovny plany?? Jako treba ze kdyz poleze k zasuvce, reknu dvakrat durazne NE a potreti dostane jednu na zadecek a odnesu ho… nebo tak proste… ach jo, vychova je problem… bych potrebovala konkretni rady a postupy a ja si z toho neco vyberu. ![]()
Ahojky,
su nas..ná jak hrom.Chtěla jsem udělat hodnou tak jsem nechala ráno taťky hrát si s Luckou a letěla do obchodu pro čerstvý koblížky,no a on mě ji uspí v manželské posteli.Přitom ví že tam s ní nebude než se vzbudí,protože musel odjet.Já ji samotnou nahoře v ložnici nenechám,zvlášť v našich postelách,co kdyby se překulila a tak jsem ji musela přenést dolů a doufala jsem že se nevzbudí.Jenže se samozdřejmě probrala a ted je protivná a nemůže už zabrat.To je snad pomsta
.
Žanet tak to teda koukám,Gio je nejmladší dítě které vidím samo se postavit.Nevím jestli je to zrovna dobře,protože mě to připadne fakt moc brzy,ale řešení nechám na tobě.Vím že se těm dětem nedá vysvětlit že tohle prostě ne.Ale fakt žasnu.
Lucci na nějakou výchovu je asi brzy.Samozdřejmě i já se snažím neběhat k Lucce sotva kňoukne a navyknout ji že je doba kdy si musí pohrát sama a kdy se jí věnuju.Lezení atd u nás zatím nehrozí a když si tak vzpomenu na Leňu tak ona byla asi celkem rozmazlované dítě.Pořád kolem ní někdo byl a věnoval se jí.Ale bylo to jednoduchý,ona hodně spala,atkež v době kdy spala jsem si udělala nutné povinnosti a když byla vzhůru tak jsem byla s ní.Manža v té době dělala doma ,takže se jí věnoval taky hodně.Domlouvání,že něco smí a něco nesmí můžeš zkusit určitě to na škodu nebude,ale myslím že ještě na to nemají rozoumek.Ale třeba se pletu,to víš každý dítě je jiný.Takže vlastně jak na to koukám-rada žádná
.
Ajko příští týden se klidně sejdu zas ,ale muselo by to být v úterý.V pondělí jdu s Leňou na rovnátka.
A k fotkám tam alespoň vidíte jaký máme s Ajkou chřipkáče
.Na Davídka jsem se těšila až si pochovám ale i na Aninku,protože proti Lucce byla ještě hubenější tak jsem to chtěla potěžkat.A fakt nám tam chyběla Terezka,dělala by takový pěkný předěl mezi našima vyhublinama a Davídkem.