Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, ja se picnu, tu u toho asi zkisnu az do rana, mame stasne zaneradeny disk, porad se to kouse ![]()
AjkaZ píše:
Holky, ja se picnu, tu u toho asi zkisnu az do rana, mame stasne zaneradeny disk, porad se to kouse
Vydrz ja jsem hrozne natesena na ty fotky
a asi nebudu jedina ![]()
Tiko ,
nejsi jediná
Já se na ně taky třepu…takže Ajko
do toho,do toho ![]()
Stejně by mě zajímalo,kdo ten anonym byl…jsem nad tím přemýšlela,páč mě to taky mrzí,ale nějak mi na to nikdo nesedí…
![]()
A Štičku taky postrádám
![]()
Jo jste mě připoměly Pro Pipinu teda asi spíš pro manžela-dneska jsem v časáku četla že 4.9.-16.9. je v Praze-Troji výstava masožravých rostlin-až 100 druhů,víc tady www.botanicka.cz
Ajko neflákej se plkáním a stahuj
.
Cestování tak já ve vlaku s kočárem nikdy nejela,ale autobus a šalina-pro pražandy tramvaj
- je u nás celkem frekventovaný.Hlavně když jedu do města,protže zaparkovat na pár přeplněných parkovištích je nad moje síly.A mě se to cestování teda líbí a myslím že i Lucce.Ona totiž autosedačku nemusí,nemůže se v ní hýbat a tak je brzy protivná.Ale vMHD je v kočáře,může si řádit jak chce a delší jízda v naších šetrných prostředcích ji umlátí k spánku.
Holky moje,
vy jste toho zas nakrafaly
a já jsem tuze unavená ![]()
postřehla jsem příkrmy, tož dokojuji, zatím jen najíždíme na jinou stravu než mlíčko
naušničky
nedáváme
Sraz s kámoškou po 18 letech SUPÉR
![]()
A já padám ![]()
Jo a nad anonymem taky pořád přemýšlým kdo to může být-a pak že si jí tady nikdo nevšímá
.ale myslím že to bude někdo kdo sem chodil málo už vtěhu a teď na to nemá čas,tak má pocit že nezapadl- stejný jako většina z nás
.Taky mám někdy pocit že si mě nevšímáte
,že jsem snad průhledná
,ale já se jen tak nedám a budu vám sem psát.
.Teď jsem vám to nandala
.
A máte někdo číslo na tu Reu
Teď už je pozdě,ale jestli se zítra nepřihlásí tak že by jsme jí napsaly jak to vypadá.Snad jen už doma klidně spinkají.
No a tak ještě si postěžuju.Před 3 dny jsem vám psala že se Lucce začíná něco dít v puse,že má hodně oteklý dásně.No tak hodinu na to jí zase splaskly.Včera byla odpoledne protivná jak čert a všechno kousla takovou silou že jsem mylsela že hračky rozkouše.Dneska odpoledne zas dásně otekly a pořááád nííííc.Sakra měl jste to tak někdo???Od 3 měsíců jí takhle-teda o něco míň- už otekly aslepoň 10×.
Když rostly zuby Lence tak byla týden s průjmem,míň spala a chtěla víc pozornodti a zuby byly venku.Tohle se táhne a už mě to opravdu s..e.Chudinku malou budou blbý zuby trápit 3 měsíce,jestli ne ještě dýl.
No a tak se teď pochlubím já už jsem taky na ICQ
sice mě to dalo trochu práce,ale nakonec se povedlo
.Ještě v tom nejsem sběhlá,pořád tam na mě vyskakujou nový věci
,ale já to do víkendu zmáknu a až odsud zdrhnete si tam povídat a mě tu necháte samotnou,tak si vás tam odchytím
,mě se prostě nezbavíte
![]()
Leni…tak to nevim holka,ale Adik ma obe ruce v puse narvane temer porad a v puse bych rekla se nic nedeje a uz to trva pekne dlouho ![]()
No nic nebudete si se mnou vykládat
,ale já s váma jooo ![]()
Tak vám budu dělat dietní hlídku.Co dneka jedla- Hlav,Pipi,Lucci Pet a kdo se ještě hlásil k dietě????
Holky napište sem něco ,já nevím co zítra vařit.
Á Hlav se ozvala,tak šup šup co papala dneska na oběd???
A rychle blíží se má hodina spánku!
Lenyo: no ja mam take pocit, ze se u nas neco v pusine zacina dit..
myslite ze to kojeni muze bolet i zdurenyma dasnema??
kolikrat mne tak nejak tim kousne ze to zaboli.. teda dneska dvarkat.. a nikdy predtim to nebolelo.
Nejak si nemuzu uvedomit, jak velke to mela.. ale tak nejak divne zacala slintat (teda dycky slintala) ale ted vic.
Na anonym take myslim. Hodne mne to mrzi.
Stiku : by mohla zjistit Hel. Myslim ez jejdina na ni ma spojeni neob Tiko…
Reu bohuzel v tel take nemam
Snad jsou v poradku!!!
Cestovani : no tak mne nejak nic nenutilo jezdit jinak nez autem.. ![]()
protoze nase mesto se da prejit pesky.. takze kam cchi dojdu, max v nejhorsim pripade jedu autobusem..ale to zatim 2×. Jina prostredky tu nemame..
Leni…takze:
1 chleba s maslem a debrecinkou
rizoto
dva kousky buchty na navsteve u kamosky-to jsem musela uznej ![]()
asi 4 hrusky
trosicku rizota vecer
kousek okurky-salatove
k piti voda,ale nevim kolik