Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
22.8.07 12:07

Ter … nedrzi se me, ale neprepadava. Vetsinou. Davca od MaK prepadaval ukazkove. Neboj, chce to cas. :wink:

Listi … mozna budu sledovat diskuzi s jinym TP, ale vas neopustim, neboj. :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.8.07 12:18

Terez mě se drží a nepřepadává.Jen když se zezemě postavím rychleji a ona se nedrží.Ale většinou se hlavně drží.Teda píšu jak blbec,ale chápeš,e?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.8.07 12:19

HMM,TAK JÁ TU ZŮSTANU S LIŠKOU A HLAV,BO DALŠÍ DÍTKO U NÁS NĚJAK NEHROZÍ.JEDINĚ ZÁZRAKEM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 12:26

Tak jsem včera měla večer řeč s Anetkou…omlouvala jsem se jí za to,že jsem na ní byla posledná dva dny protivná…byla jsem vyšťavená z Péti a když se mě přišla po několikáté na něco zeptat,tak jsem na ní křikla,… :oops: bylo mi to strašně líto,protože ona za nic opravdu nemůže,ale je tu vždycky po ruce chudinka moje malá…tak jsem se jí omlouvala,že mne to mrzí,že za nic nemůže,že jsem byla jen unavená z Péti a neprávem jsem na ní křičela… a Anetka na to" maminko,nemusíš se mi omlouvat,nic se neděje,já se nezlobím a stejně tě strašně moc miluju a jsi nejkrásnější maminka na světě"...... :oops: :cry: tak jsem to obrečela,ona je tak úžasná a já to nedoceňuju…chjo..... :oops:

Taky jí poslední dobou říkám,už aby jsi šla do školky,protože je taková nevybouřená,unuděná a máteď období „blbých“ otázek…jako třeba jí říkám,že bude chodit po prázdninách na mažoretky s holčičkama…a ona mi na to odpoví a jak se budou holčičky jmenovat a jak vypadají apod. a tak jjí říkám,že nevím,ale ona je jako Janek a stejně se mě pořád na to ptá,akorát tu otázku jinak formuluje…no a dneska ráno mě zase drtila svými otázkami :D a tak jsem se nadechla a Anetka ještě než jsem něco odpověděla řekla" Já vím maminko,už abych šla do školky,že?!!" :D No tím mě absolutně oddělala a musely jsme se tomu smát!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.8.07 12:40

Lišti Anetka je super mudrlant :potlesk: :potlesk: Je moc hodná a ví,že to tak nemyslíš…To úplně dojme,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
22.8.07 12:46

Ahojte :-) ,
ani nevím…byla jsem tu dnes už :nevim:
Vás průběžně čtu a klasikc ysi ničevo něpametám :oops: Docela si lezu krkem :wink:

Lišti ,
nedepkuj,buď ráda za dvě krásné a zdravé děti :idea: Depkou si kazíš zdraví a náladu a taky atmosféru doma,takže úsměv,dej pusinu dětem…a bude :wink:
A na mně jste teda zapoměly,páč já se už jaksi taky nechystám mít další bejby :( :!
Takže já zůůůůůstáváááám.. :dance:

Gratuluju Giovi ke stání (tohle mi dělá ten můj divoch taky,ale já se bojím,že se vybulí :? Ikdyž se drží pevně,tak mu nevěřím :? ),gratuluju ke všem zoubkům a sedům a vůbec všem pokrokům,co ty naše pacholátka už umí :potlesk:
Jmenovitě si to nepamatuju,takže proto takhle souhrnem :-)

Celé dopoledne jsme dávaly pokojíček do kupy…tak ay byl stůl připraven na školu a taky že je :pankac:
A včera jsme koupili pupuče do školy,zítra zkusím sehnat budík (netikací,ty sama nesnáším) a ještě mi musí přijít,co jsem objednávala přes net - pouzdro,pytlík na tělocvik a ještě nějaké blbosti…a hurá nach škola :-)
Utíká to šíleně 8O
Doufám,že dostaneme ve škole seznam,co nakoupit za další pitvořinky,páč nemám šajn :?

Holky ,
nosí se první den do školy aktovka :nevim: :?:

Hel ,
postel bych 160 nekupovala…šli jsme rovnou do 200 a super :potlesk:
Ale je to na Tobě :wink: Přirozeně :-P

Teri ,
Luky se mě drží…dokonce se tak mazlí…miláček,no ale k věci :arrow: jak popisovaly holky,někdy,když se rychle zvednu ze země a on se ještě nedrží,tak tak zavrávorá,ale pak už se nevyklápí… :D
Tisíc slov o jedné vteřině :wink:
Tuším,že Grehlin Davídek se taky nedrží,ale on se ani nevyklápí,páč je hrozně pevný 8O

Výchova :arrow: důraz to chce.Já NE NENE začla důrazně Sáře říkat po tom půlroce…když byla už starší (kolem 10 měsíců,tuším),tak jsem lehce plácla přes ruku,když sahala na něco,na co nesměla…a pomohlo to :wink: Ale na to máme ještě dost času :wink:

Co dělají jiné mamky je mi šumák…páč neznám jejich dítka,tak nějak předpokládám,že snad ví,co dělají…ale je fakt,že někdy taky zírám 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 12:57

Petisko no jasně že se chodí s aktovkou!!!!!! Víš jak se na to ti prvňáci třesou,jak konečně vyrazí s aktovkou do školy!!!! Tož si nepamatuješ na sebe?!!!! :D
Je jasný že osmáci s tou aktovkou asi nepůjdou,ale prvňaci určo!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.8.07 13:27

Pet … urco s aktovkou, kam by dala veci, co na ni cekaji na lavici od skoly? :-) Nebo uz se nic nedostava? 8O My dostavali voskovky, vodovky, stetec a tak… 8) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 13:35

Lucko tak mám nějakej dojem,že už se to s dárky od školy moc nepřehání!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 13:43

a propo kde je ŠTIKA???????????????????????

mám takový pocit,jestli manža nejel s Kuldou na tu chatu a tuším,že tam byla řeč jen přes Štičtinu mrtvolu!!!!! Ha a teď se jí vymstily její tajnosti,páč nevíme kam ji máme jít zachraňovat!!!!!!! :cry: :twisted: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
22.8.07 14:34

Tak tady toho zas je :roll: tak jsem sprostě koukla co je pro mne a jinak nečetka :oops:
Akce POSTEL se má tak: Anička má 200(starou, jen nová matrace), ale budou tam dvě a palandu já odmítám no a dvě dvoustovky nedám do L, ale jen podél zdi, no prostě zabiji celej pokoj a si říkám že jako malý potřebují prostor na hraní. Tak proto zvažuji ty 160, koupila bych i Ikei za 850,– takže by mne tak neštvalo to potom zas mněnit, ale kdy :?: Mám taky pocit že 9-10 let by to šlo, takže HLAV jak to vidíš ty?

Štika je OK, hele neudělaly jste jí tady zas něco? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.8.07 14:34

Nazdarek :D

Moc Vas vsechny zdravim,nejak pres den nestiham :nevim: ,vetsinou po obede vyrazime ven ,nebo k nasim na zahradu a prijizdime vecer,pak tu drepi deti a ja nemam pomalu nic docteno,takovej skluz jsem teda jeste nemela :roll: Dneska jsem zustala doma,ale meju okna a uklizim tak nejak celkove :lol: ,takze ted mam pauzu s kavickou,malej chrape ,tak Vas musim alespon pozdravit :D

Sezeni a drzeni......jeste nesedime ,drzet se nekdy drzi ,ale neprepadava a ted co na me uz natahuje rucicky,tak se na me vzdycky tak namackne a mazli se …nadhera :srdce: ,ale jinak po me splha nahoru,pekne me skrabe ,taha za vlasy a sosackuje na vsech mistech :-)

Zanet…ty brdo,tak to je dalsi sikulka…no nevim jestli Ti mam blahoprat :roll: ,ted uz to teprv zacne ,no ale co nevidet nas to ceka vsechny a jsem moc zvedava jestli tady nekdo pres den bude :-) ,malej leze pozadu jako drak …no utika to :cry:

Hel.....postel jsme porizovali taky rovnou klasiku,ted je Tyne 10 a uz by ji byla asi mala…meri tak nejak kolem 163cm,takze nevim ,ale zas moje holky jsou docela dost velky po nas a zalezi jestli je Anicka spis mensi ,nebo ma byt taky po nekom vyssi.....chapes me vid? :oops:

Lu.....tak zatim se snazim dodrzovat mu rezim,coz si myslim taky tak patri do vychovy…nikdy nevyndavam po koupani ,aby vedel ze ma spat atd.,jinak zatim myslim ze je cas a zacnu az malej zacne nejak na me neco zkouset…ale jen zvysenim hlasu,myslim ze do roka nema cenu placani pres zadek,mozna pres rucicky,ale jinak jsou to prece jen mimca maly- uvidim jakej malej bude ,az zacne chodit a pak se uz dost pozna,jak bude mimi zvladatelny :roll: ,ted hodne koukam na holky a rikam si ze ani neni mozny ,ze byly taky takovy prckove 8O a zvladli jsme to zatim dobre ,tak snad stacime i na malyho,chci si ho hodne uzit a vychutnat kazdej jeho krucek,ale nechci aby byl rozmazlenej jenom proto ze je posledni ,to zas ne :-)

Pet…jo jo ,do skoly se chodi s aktovkou,prece jen jeste neco malo deti dostavaji a je to jejich VELKY DEN a to by bez aktovky by neslo :D
Jo a uz jsme taky zavislaci na hre :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
22.8.07 14:39

No Any je spíš malá a já měřím 164 :D TAK KUPUJI :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.8.07 14:39

Hel…tak koukam zes to trefila......mam kamosku a jeji holka je v 15 stejne velka jako nase Tyna,takze asi bych do toho sla ,je to levny a az budou potrebovat poridis vetsi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
22.8.07 14:41

Tak to masti na nakup :D :D :D

Jo a dneska me prisel ten pejsek-povidaci :D :potlesk: ,je hezkej,ale necham ho malymu k vanocum :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí