Poradna duly
Jana Čurdová
Ještě jsem tu na skok.Tiko nevím jak únor já tam plkám se dvěma kamoškama,ale holky-Jeje,Hlav a ještě někdo se tam občas ulívají
.Jo a taky se jich spousta toulá na MMb-to vím odkudpak asi zrovna jdu
.
Tak ale teď už opravdu dobrou
Ufffffffffffffffffffff
no konecne jsem vas docetla. Take jsem si delala poctive zapisky, takze to na vas tedka jdu vychrlit ![]()
Takze nejdriv z meho dneska… delaji nam na baraku strechu a v podvecer se tu prohnala takova prutrz mracen, ze mame znicene tapety v kuchyni a v obyvaku nam to protyka krze podhledy.. takze mame v obyvaku asi tri kastrulky. Modlim se aby nezacalo zase prset..
Sem zvedava co na to pojistovna. Firma, co nam to dela to jela hnedka zakryt a nijak se nezdrahala to zaplatit, takze uvidime. Ale jsme na tom jeste dobre, byt vedle ma promocene vsechny mistnosti… ![]()
Lištičko Te melancholii se nedivim. Vim ze srovnavam nesrovnatelne, ale tez rada koukam na fotky z ruznych akci, take na videa jak nase zulda byla mala.. no a tedka hodne casto projizdim Terezciny fotky.. Leti to udesne! Ale neboj, ze bychom prestali chodit na unor. Teda ja v tom koncit nehodlam. Ja bych bez vas nevydrzela. A az budu cekat dalsiho prcka, tak urcite budu chodit i do jine mistnosti ale sem chodit neprestanu. Moc vas Love you! ![]()
A Anetka je uzasna! Ty jeji vyroky miluju! ![]()
Tterez Tak moje Terez se teda drzi. Jak psaly holky, kdyz je rychly pohyb tak se vykloni, ale zase se nakloni zpet..
PET a ostatni holky co uz maj prcky.. nechteli byste vyftoit pokojiky deti jako to udelala LENYA?? Ja tak nejak hledam inspiraci pro decky pokojik.. chci se na to do vanoc vrhnout (teda pokud nasetrim). DIKY! ![]()
HEL no mne by asi ta 160cm postel take stacila
kdyz mam necelych 155 cm ![]()
ZANET: Gratuluji nasemu zenichovi k SEZENI, LEZENI, STANI. NO a tobe preji silne nervy !
Jo a mas mail! ![]()
CUPI vitej zpet holka a dovku si pak uzij !
i za nas co nikam nejedeme! ![]()
REO co se ti stalo dneska se mi stalo nedavno take. Terka mela zaslchlou krev na obleceni a i v plence.. na plence.. no vsude.. take ve mne propadlo zdeseni a ak jsem zjistila ze mne Terka rejpla do krve (ja to ani nevedela) a jak jsem ji prebalovala tak sem si ji tim pekne zaliskala… takze sem se zase hnedka uklidnila ![]()
TIKO no jenze kdyz pak jdes s tou slevou tak neni ale nic moc tech 10%. S kamoskou sme udelaly „velky nakup“ za 1500 a 150 kc neni nic moc oproti tomu co jsme tam nechaly.. no je to dobry marketingovy postup
se jim musi nechat ![]()
A jeste sem ti neco chtela, jenze sem to pekne nahrabala a nemohu to po sobe precist..
NO a je koukam 23,11 - to uz tady nikdo nebude – búúúúúú
JO PRECE JEN NECO! Holky mam na vas prosbu? Bydlite nektera nejak blizko IKEI nebo nemate do ni nektera ted cestu?? Prosim pokud ano, pisnete mi SZ nebo mi napiste.. mela bych prosbu zda byste mi tam neco nekoupili.. penize samo prevedu pres ucet hnedka … samo i s postovnym!
KAROLINCE OD PAJKY VSE NEJLEPSI K JEJIM PUL ROCNIM NAROZENINKAM!!
a ja jdu na kute.. a to sem rikala ze pujdu brzo ![]()
tak papa ![]()
At zije slovni fotbal, aspon nemam problem docitat
No ale na druhou stranu priznavam, ze je to pekne navykove ![]()
JANA32 - vzpominam na tebe ted kdyz uspavam maleho, nastaly mi totiz krusne casy, pokud neni totalne unaveny, tak v leze proste nevydrzi. Ale vyrvat jsem ho jeste nenechala, na to proste nemam. I tak breci mnohem vic nez driv. Ja ho vzdycky zkusim polozit, kdyz hned vstane, tak ho zase vezmu a at si jeste hraje (dnes tam byl do 8, nebylo rozsviceno, tak uz na to ani nevidel a pobekaval… no neco, fakt Nebo druhy styl uspavani je v naruci, ale to taky vzdycky nejde.
JEJE - jsi hodna, ze vzdycky vsem prejes! Diky!!! ![]()
Jo a taky bych chtela mit pobliz IKEU ![]()
Diky za pochvaly Giovikovi
Je to fakt sikulka, jsem na neho pysna. Ale nevim, co vsechny pisete, ze „ted ti to zacne“… mne uz to totiz davno zacalo
Mam totiz velice aktivni dite. Ale hlavne ze je zdravy
Je to proste zvedavy kluk.
Hezky den, mamulky! ![]()
Dobre ranko.
Zanet … teeda klobouk dolu, Giovi je SIKULA! Krasne leze, fakt bomba! Uz se tesim, az Jenik pochopi, na co ma ruce.
Trakar umi krasne (drzim mu nohy ve vzduchu) a kolinkama taky hrabe krasne, ale rucky stoji. No tak snad mu to nekdy dojde. ![]()
Tak a dneska cekam kamaradku s dvouletou dcerkou, a pak jdu k dr. pro prasky, tak tu moc nebudu, ale vecer jsem sama doma, tak doufam, ze tu nekdo bude?!?!?!?!?!! ![]()
Cau kocky,
tak jsem to zakrikla, mam rymu jako prase, boli me hlava, v krku a picha v usich
, jen at to nechytne mala, uz kasle, to je z ty zas… klimatizace co maji v bille, byla mi tam desna zima.
Ikea, tam jsme byli minulej tejden, ale ted se tam nechystame
slovni fotbal- nehraju
Jinak noc jako vzdy po dvou az trech hodkach a od pul sesty vzhuru a to jsem do ni naprala po lzickach 150ml kase
. Zacpu ma stale, normalne dneska rano vykakala prvni bobek, ma to tuhy, musim se poradit jak na zacpu.
jinak vse nej vsem oslaveneckum
Svarovi je lip a mozna ho pristi tyden pustej, podle vysledku, ale jeste mesic bude lezet doma
Ahoj zlaticka,
ja su take nestastne
. Vcera sme byly na pulrocni kontrole a za tento mesic mala skoro nepribrala
, jeste nema ani sest kilo
. Ale ona papka hezky (rekla bych, ze jeste lip nez minuly mesic - a to pribrala pul kila). Jinak stolicku ma dvakrat denne, pocuranych plenek taky dost… Dr. si mysli, ze hodne energie spotrebuje na ty jeji skopiciny… ano rekla o ni doslova, ze je hyperaktivni!!!
Pry to vypada, ze si z toho kleku brzo sedne ![]()
Zanet , ale tak pekne jako Giovannek neleze
a uz vim, cim to je: nezveda tak hezky rucicky jako Gio… Vzdycky je posunuje tak opatrne a po dvou trech tempech nasleduje drzkopad. Musim ji ukazat vase videjko, aby vedela, jak na to!
Ja zakecala ty miry v pul roce… takze: 5,9kg, 68cm
Stiko - myslim, ze by to mala od tebe nemela chytnout, kdyz ji kojis…
Ahoj holky,
tak konecne nemusim hodinu docitat, docela klidek posledni dobou, co?
Koupili jsme klokanku a zatim to vypada, ze se ji tam bude libit, tak snad to tak vydrzi a muzeme na tury po Beskydech, uz se tesim…ale to baleni fakt nesnasim
.
Reo - to je fajn ze to dobre dopadlo ![]()
A co jsem to jeste chtela???
LILIKU - kde a jakou klokanku jste koupili? My meli pujcenou od sousedu takovou hruzu a mal v ni nechtela byt (ani se ji nedivim, mne by se taky nelibila)… ale asi budeme taky muset poridit neco poradneho!)
Ajko - nase miry jsou jeste mensi…5,20kg a 62cm
. Zitra musime na prevazeni. Taky za posledni mesic nepribrala a dokonce dr. neco rikala o nemocnici a infuzich
![]()
Ajko - koupili jsme tuto: http://www.malvik.cz/…kanky/Active
ta je do 12 kg a nam vydrzi hooooodne dlouho
. Je sice draha jak prase, ale libi se ji tam…
Dobré ranko
no já mněla noc, tedy druhou polovinu. Já si včera dala květákový mozeček
ovšem Lucinka ta holt mněla problém
Nebylo to tak hrozný, ale ke klidnému spánku to bylo taky daleko ![]()
Lucci tak pokud jsem odpovídala tobě místo Lence, tak už jsem magor Sorač ![]()
Leni pokud má hlava jako cedník udržela myšlenku, máš nějaký princeznovský pokojík pro princeznu
fotky jsou v galerce? Nepošleš je mně
at mám co kopírovat ![]()
Včera večer byl anonym Lišti? či kdo
Přeji krásný den nám všem
Tak nic du hajat..dobrou noc a ten anonym jsem dneska já..ale jenom pro dnešek nevím proč mě to tak přihlásilo co s tím zas mám.. Dnes se mi už po tom patrát nechce… rea