Poradna duly
Jana Čurdová
hoďte sem ještě jednou ten odkaz na ten fotbal.Prosííím.taky mrknu a nechci to hledat.Kujůůů
Alenko, no mi pevně doufáme že jim pořídíme později každé pokojík a to již studenský, tak teď mi to příjde jako suprt řešení, myslím že se jim to taky bude líbiti ![]()
No konečně se tady něco děje,a dokonce je toho tolik že jsem si musela napsat tahák.
Hel chtěla jsem ti říct nekupuj,ale podle toho jak to píšeš teď proč potřebuješ menší tak to kup.Anebo v ikei mají i 2 druhy rozkládacích,co jsou od 150cm do normální 200,ale jsou teda o hooodně dražší.U jedné se sklápí začátek a konec,stojí asi 2600 a má ji kamoška a hrozně ji chválí.Druhá se roztahuje,stojí něco přes 5000 ,má ji švagrová a nic moc.Složená je dobrá,ale jak se roztahuje tak mezi matrací a bokem postele je asi 5cm fuk.Takže bud bych šla do té sklápěci nebo koupila tu malou.
Nolen - už byl burčák
,to je teda hodně brzy,ale mohla jsis klidně dát.Je to opravdu šťávina ten první a já piju i víno,takže burčák je pohoda.Max z toho můžou být prdíky.
Lu nech Jeníka sedět.Pokud sedí pevně tak by si nijak ublížit snad neměl,ale samozdřejmě jen po chvilkách.Lucka si taky sedne z pololehu,ale hned letí na držtičku,takže my ležíme nebo je v takovým pololehu-polosedu.
Liško já tu taky zůstanu,i když manža začal takový řeči o třetím klukovi.Ale to je určitě jen legrace,protože původně nechtěl ani druhý dítě.
A já Lendě její videjko pouštím často,má to ráda a vždycky se vyptává jaká byla.A já teď díky tomu zjišťuju že jsem se jí věnovala daleko víc než Lucce a ona byla ve všem šikovnější.Lucka je pomalejší ale zase samostatnější,ale to je asi úděl těch druhých dětí.
Tiko ten mejl mě dneska taky přišel a taky jsem přemýšlela nad tím jak obyčejné věci jsou vlastně důležité a člověk si to ani neuvědomuje.
Terez Lucka se mě v náručí nedrží,občas chytne vangl,takže ji radši jistím druhou rukou.Ale ani ji takhle moc nenosím ,spíš na jedné paži opřenou zádama o mě.
Ruce v puse pokud je to celá ruka tak bych to nechala být,to si Lucka rve taky.Ale kdyby to byl jen palec nebo prst-Leňa měla 2 prstyjako kdyby pískala- tak to bych se snažila vydělávat a radši místo toho dávat dudlík.
Tak to je snad všechno,ufff.
Tak jsem musela bezet nakojit a uspat, uff.
Jani … ten odkaz mas vejs.
Heli … Stice sme teda nic neudelaly a jestli sem nejde, ze se ji zase neco dotklo, tak ja uz nevim. ![]()
Hlav … taky myslim, ze nejaky placani zatim nema cenu, proste prisne NE NE NE a pak asi odnest z dosahu nebezpecne veci. ![]()
Leni … Jenik prave obcas dudla jeden dva prsty, tak dobre budu mu misto toho cpat dudlik, prece jenom ho pak muzem vyhodit, prsty ne. ![]()
Luci děkuji za popis, no mně se ta sklapovací jaksi nezdá
Jelikož mně tam odrazuje to že není matrace v celku, ale vzniká tam mezera
to nějak nejsem schopna sežvejkat
dám je hlavama k sobě a budou žvatlat
vycházím z toho KRAVSKÝHO pokoje
a chci jim tam dát záclonku na oddělení spaní a hraní co ty na to
![]()
Helíku, tak my už máem vyřešeno, Vítek měl 200 postel od Gazelu od dvou let, Anny tu stejnou a nyní jsme dokoupili jen mezikus a schody, a pro Vítka jsme nepořídili stůl, řešíem to studijním koutkem u kuchyně, ve 2+kk to je asi lepší, děcký pokojíček bude nahraní a Vítek bude psát pod dohledem…ostatní si budou hrát v pokojíčku…toť moje sny§
Jinak já jsem pro reformu, i když se nás citelně dotkne, máme naprosto průměrné příjmy, tedy můj muž má asi i mírně podprůměrný plat…ale miluji ho i s ním! Myslím, že by jsme jinak jednou jako důchodci nemuseli mít co do huby, apropó šetří si někdo na důchod? N.
LUCI né to já nevím, já si dělala prdel
prostě mne to jen napadlo se Štikou jsem o tom nemluvila ![]()
Helíku to určitě, to bude moc hezký…asi bych se orientovala na super matraci, korpus by mi byl jedno…a co takový ty postele, kde jedna je vysoko, druhá dole…a může tam být i stůl, to se mi moc líbí, ale u nás to už díky předchozí koupi nejde! N.
Nan ty od Gazelu jsem původně chtěla, ale já Aničku, která je šikovná jak je nemohu dát nahoru na postel, bo by v noci šla cikat a byl by průšvih, prostě jí bych dala na palandu až v 8 letech
Takže proto to neřeším palandou.
a co se důchodu týká šetříme
máme jak životky tak důchodovky, tedy ty důchodovky jsme stáhli na minimum a až budu zas makat dáme je vejš ![]()
Pravda Vítek už bude mít 7, a do školy jde s aktovkou, nám to dokonce dali ve škole při zápisu písemně, kdy a jak…a co koupit!!!!N.
no to je jasný matrace je důležitá, proto se mi taky ta odklápěcí z Ikea nepozdává ![]()
NAN a na kolik Vás ta škola přišla co? nebyl to seznam z 2 tisíce ?
Jo a jdem na písek pááá
Heliku … o posteli ti radila Lenka, ne ja…
Ja vim o postelich prd, my mame stary letiste a Jenik klasiku. ![]()
Cau kocky, koukam ze jste po me vyhlasily skoro celostatni patrani
, to potesi, dekuju ![]()
Ja jsem uplne v poradku, akorat ted ulitavam na mimibazaru a skupuju zimni veci na holcicky, uz se musim krotit, jsem v tom za dva tisice
. vecer se venuju manzovi a maly, pac za chvili mi odjede na dovcu a kulda zase nespi, je to na palici. Po tech prikrmech ma peknej brichabol, uz dva dny nekajdila a premyslim, ze do ni naleju prevarenou vodu, at to trochu povoli. Jinak aukce na MMB to je taky sila, to me zrujnuje, jeste ze pokazde nevyhraju
.
Omlouvam se, ale nebudu vas docitat, budu se snazit neco docist ted a pak se zapojit do diskuse. Zatim papa a mejte se krasne