Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
23.8.07 07:46

Hmm, LILI, vypada to dobre, nasi Anji by taky pravdepodobne mohla stacit jeste dlouho. Ale ona nechce byt briskem ku mne… mate vyzkousenou i opacnou polohu, aby mohla kukat po okoli? Byl to hlavni problem i v te stare klokance, ze opacne to bylo nepohodlne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
Lilik píše:
Ajko - nase miry jsou jeste mensi…5,20kg a 62cm :? . Zitra musime na prevazeni. Taky za posledni mesic nepribrala a dokonce dr. neco rikala o nemocnici a infuzich :? :? :?

Lili tak to je mi MOC líto :cry:
A jak to máš s příkrmama?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512

Hmm, LILI, vypada to dobre, nasi Anji by taky pravdepodobne mohla stacit jeste dlouho. Ale ona nechce byt briskem ku mne… mate vyzkousenou i opacnou polohu, aby mohla kukat po okoli? Byl to hlavni problem i v te stare klokance, ze opacne to bylo nepohodlne… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.07 07:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.8.07 07:48

Ajko - nosim ji tak ze kouka ven a libi se ji to.....ma rozhled a to se ji libi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.8.07 07:53

Hel - ja doufam ze v patek to bude lepsi…jedeme na dovcu, snad. Prikrmy davame uz dlouho, ale spapa malo…ale vypada spokojene :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.07 07:55

lIL, diky za info, vypada to, ze uz vim, o jaky darek si rekneme tatinkovi k pulrocninam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.8.07 07:58
Lilik píše:
Hel - ja doufam ze v patek to bude lepsi…jedeme na dovcu, snad. Prikrmy davame uz dlouho, ale spapa malo…ale vypada spokojene :roll:

No je fakt že má hodně málo, ale Dr by tě nemněla plašit. Já ti napíši to co již milionkrát tady bylo, Anička mněla v roce 7410g! A moje doktorka vždy, že vypadá spokojeně a zdravě, tak jí nechala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.07 08:01

Jo a LILIKU, jak se ta klokanka nasazuje, neni to nejake slozite, ze ne? Ta stara mela totiz jeste takovy hacek, ze jsem se do ni slozite snerovala a dost me to stvalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.07 08:07

Jeziiiis, to je des, nez se mi odesle prispevek, tak to trva celou vecnost… Mame dneska nejake mizerne pripojeni. Ze by to bylo tou bourkou :?

Aaa, mala se budi, takze me zachranila od dalsiho rozcilovani u PC, jdu se ji venovat

Zatim pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.8.07 08:22

tak Leni pokojíček malé Leni jsem našla, ovšem její pokojík je velký jak náš obývák :D Tak to moje holky budou víc jak v konzervě

A ted moje malé soukromé poznání: Ti kluci unoroví nám zdrhnou 8O dyť oni seděj, stojej, lezou, kam tak chvátaj :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.8.07 08:40

Ajko - ted uz mi to prijde jednoduche, jenom poprve jsem nevedela jak na to. Das si to na ramena, pripnes predni dil, utahnes popruhy dle potreby , na:,–(is dite a muzes vyrazit. Ted fakt otazka minutky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
23.8.07 08:42

hel - ona dr. nestrasi, jenom rikala ze se to musi hlidat a kdyby nepribirala tak pujdeme do nemocnice. Delam co muzu aby tam nemusela. Jsem zitra zvedava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
23.8.07 08:48

Lili- to je dobře že nejsi ve stresu a že máš super mudr. Je fakt že Magdalénka je vyžle, asi chce bejt modelka co? :D a tu váhu Any jsem taky psala pro uklidnění :wink: prostě některé slečny si dávají na postavu bacha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.8.07 09:06

Ahojky,

Hel on ten pokojíček není zas až tak velikej 23m2.Takhle ten rozměr vypadá hodně ,ale tím že je z obou stran střech ,teda šikminy tak prostoru na zařizování není až tolik.

Lilik a zkoušíš dávat kaše,všichni říkají že se po nich přibírá.

Ajko tak Aninka je opravdu menší než my,ale ani se mě nezdálo že je o 4cm větší než Lůca.

A taky jsem si říkala ,že na to že kluci bývají pomalejší tak ti naši jsou nějací rychlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí