Poradna duly
Jana Čurdová
Hmm, LILI, vypada to dobre, nasi Anji by taky pravdepodobne mohla stacit jeste dlouho. Ale ona nechce byt briskem ku mne… mate vyzkousenou i opacnou polohu, aby mohla kukat po okoli? Byl to hlavni problem i v te stare klokance, ze opacne to bylo nepohodlne… ![]()
Lilik píše:
Ajko - nase miry jsou jeste mensi…5,20kg a 62cm. Zitra musime na prevazeni. Taky za posledni mesic nepribrala a dokonce dr. neco rikala o nemocnici a infuzich
![]()
![]()
Lili tak to je mi MOC líto ![]()
A jak to máš s příkrmama?
Hmm, LILI, vypada to dobre, nasi Anji by taky pravdepodobne mohla stacit jeste dlouho. Ale ona nechce byt briskem ku mne… mate vyzkousenou i opacnou polohu, aby mohla kukat po okoli? Byl to hlavni problem i v te stare klokance, ze opacne to bylo nepohodlne… ![]()
Ajko - nosim ji tak ze kouka ven a libi se ji to.....ma rozhled a to se ji libi…
Hel - ja doufam ze v patek to bude lepsi…jedeme na dovcu, snad. Prikrmy davame uz dlouho, ale spapa malo…ale vypada spokojene ![]()
lIL, diky za info, vypada to, ze uz vim, o jaky darek si rekneme tatinkovi k pulrocninam ![]()
Lilik píše:
Hel - ja doufam ze v patek to bude lepsi…jedeme na dovcu, snad. Prikrmy davame uz dlouho, ale spapa malo…ale vypada spokojene
No je fakt že má hodně málo, ale Dr by tě nemněla plašit. Já ti napíši to co již milionkrát tady bylo, Anička mněla v roce 7410g! A moje doktorka vždy, že vypadá spokojeně a zdravě, tak jí nechala
Jo a LILIKU, jak se ta klokanka nasazuje, neni to nejake slozite, ze ne? Ta stara mela totiz jeste takovy hacek, ze jsem se do ni slozite snerovala a dost me to stvalo!
Jeziiiis, to je des, nez se mi odesle prispevek, tak to trva celou vecnost… Mame dneska nejake mizerne pripojeni. Ze by to bylo tou bourkou ![]()
Aaa, mala se budi, takze me zachranila od dalsiho rozcilovani u PC, jdu se ji venovat
Zatim pa
tak Leni pokojíček malé Leni jsem našla, ovšem její pokojík je velký jak náš obývák
Tak to moje holky budou víc jak v konzervě
A ted moje malé soukromé poznání: Ti kluci unoroví nám zdrhnou
dyť oni seděj, stojej, lezou, kam tak chvátaj ![]()
Ajko - ted uz mi to prijde jednoduche, jenom poprve jsem nevedela jak na to. Das si to na ramena, pripnes predni dil, utahnes popruhy dle potreby , na:,–(is dite a muzes vyrazit. Ted fakt otazka minutky.
hel - ona dr. nestrasi, jenom rikala ze se to musi hlidat a kdyby nepribirala tak pujdeme do nemocnice. Delam co muzu aby tam nemusela. Jsem zitra zvedava.
Lili- to je dobře že nejsi ve stresu a že máš super mudr. Je fakt že Magdalénka je vyžle, asi chce bejt modelka co?
a tu váhu Any jsem taky psala pro uklidnění
prostě některé slečny si dávají na postavu bacha
Ahojky,
Hel on ten pokojíček není zas až tak velikej 23m2.Takhle ten rozměr vypadá hodně ,ale tím že je z obou stran střech ,teda šikminy tak prostoru na zařizování není až tolik.
Lilik a zkoušíš dávat kaše,všichni říkají že se po nich přibírá.
Ajko tak Aninka je opravdu menší než my,ale ani se mě nezdálo že je o 4cm větší než Lůca.
A taky jsem si říkala ,že na to že kluci bývají pomalejší tak ti naši jsou nějací rychlý.