Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12009
22.8.07 21:14

Cau kocky,
Reo, jo to znam, ja takhle taky vysiluju, ale ty mas aspon duvod. Ted manza odjede na dva tydny a ja tu budu sama. mela tu byt mamka, ale byla psychicky podporit segru kvuli svarovi a segra je denne v nemocnici u nej na infekcnim oddeleni, tak sem rekla mame, ze kdyz oblibavala segru, tak at se nezlobi, ale ja ji tady nechci aby mala neco nechytla. ona to chape a tentokrat i segra uznala, ze je to nebezpecny, ale bude mi tu deeeeesne smutno.
Zanet, malej je uuuuuzasnej, to vypada tak srandovnekdyz ti prtousci lezou :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
22.8.07 21:23

Koukam tady mrtvo, tak papa, dobrou kocky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.8.07 21:23

Zanet- teda to je nadhera, super video, az se divil manzel, na koho to tak zasnene s usmevem koukam a pak se zacal smat „prosimte ty tady smirujes uplne neznama mimina“ „Ale drahy to neni nezname mimino, to je Giovi od Zanet“ „Hm,tak to jo“ :lol:

(nema co rikat, neb jsem ho nacapala, jak si prohlizi „uplne nezname motorky“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.8.07 21:24

stiko: a jak se vubec daří švagrovi už je to lepší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.8.07 21:29

Žanet Gio je fakt pašák,tak teď ti nastanou extra hlídací časy :wink: .A je hezký jak na něj každý voláte svou řečí,máme to i s dabingem :lol: .

Reo to je právě ta mateřská láska ,že se o své dítě bojíš a vidíš všude nástrahy.Ale neboj bude hůř,přesně jak píšeš-první pokusy o postavení,samostatná chůze a takový to já sám :roll: ,no užijem si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
22.8.07 21:30

Žanet videjko krásný,malej je super :pankac: :pankac:

Ano Štičko,jak je na tom švagr?Lepší se to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.8.07 21:32

Tiko to máš ještě dobrý,to ten můj mě odsud vyhazuje aby si mohl prohlídnout mejly od kamarádů ,plný úplně neznámých rozhoďnožek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.8.07 21:37

Lenyo no me nastesti manzel od PC nevyhzauje, mame kazdy svuj notebůček, ale tak nejak jsme se zacli tomu smat, jak jsme oba maniaci vlastne uplne stejni, ja mimina a on motorky (vede posledni dny JAWA 500 OHC,uz ji pomalu kupujeme, jako jsme uz kupovali asi tisic Mercedesu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.8.07 21:43

Jo a musim se jeste „pochlubit“ dnesnim ulovkem v DM -akce „Pemprsky“ dva baliky za 699 ,– a misto 6 nalepek jsem dostala 8 nalepek 8) :potlesk: zas mam hnedle duvod k dalsimu nakupu, neb mam zase cely soutezni kupon plny a tudiz 10% slevu :arrow: „nechci slevu zadarmo“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.8.07 22:00

Tak ja mám štěstí mě nevyhazuje nikdo protože nikdo není doma jenom muj malý piškot a ten už spí :) A pes ještě neumí psát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
22.8.07 22:04

Nevím co dělat jestli zalezt do psotele nebo si čísst nebo koukat na to velký ho co davají v telce… spát se mi moc nechce tady nějak mrtvo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
22.8.07 22:11

Zanet ,
Gio je opravdu šikula.

u nás je to už už na spadnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
22.8.07 22:11

Reo to víš že je tu mrtvo,kdo nehraje slovní fotbal tak spí nebo je na icq :roll: .Teda ale musím říct že ho mám jeden den a úplně jsem tomu propadla :oops: .Tady se všichni slezou až kolem půlnoci,jestli ony to nejsou :-) .

No nic tak já jdu taky spinkat.PAPAPAPAPA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
22.8.07 22:14

slovní fotbal? to je nějaká hra nebo co???

• Citovat
  • Upravit
852
22.8.07 22:16

Lenyo takze unor se presunul na ICQ ? No to je des, ja ho tak nechtela :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat