Poradna duly
Jana Čurdová
Cau kocky,
Reo, jo to znam, ja takhle taky vysiluju, ale ty mas aspon duvod. Ted manza odjede na dva tydny a ja tu budu sama. mela tu byt mamka, ale byla psychicky podporit segru kvuli svarovi a segra je denne v nemocnici u nej na infekcnim oddeleni, tak sem rekla mame, ze kdyz oblibavala segru, tak at se nezlobi, ale ja ji tady nechci aby mala neco nechytla. ona to chape a tentokrat i segra uznala, ze je to nebezpecny, ale bude mi tu deeeeesne smutno.
Zanet, malej je uuuuuzasnej, to vypada tak srandovnekdyz ti prtousci lezou
.
Zanet- teda to je nadhera, super video, az se divil manzel, na koho to tak zasnene s usmevem koukam a pak se zacal smat „prosimte ty tady smirujes uplne neznama mimina“ „Ale drahy to neni nezname mimino, to je Giovi od Zanet“ „Hm,tak to jo“ ![]()
(nema co rikat, neb jsem ho nacapala, jak si prohlizi „uplne nezname motorky“ ![]()
Žanet Gio je fakt pašák,tak teď ti nastanou extra hlídací časy
.A je hezký jak na něj každý voláte svou řečí,máme to i s dabingem
.
Reo to je právě ta mateřská láska ,že se o své dítě bojíš a vidíš všude nástrahy.Ale neboj bude hůř,přesně jak píšeš-první pokusy o postavení,samostatná chůze a takový to já sám
,no užijem si.
Žanet videjko krásný,malej je super
![]()
Ano Štičko,jak je na tom švagr?Lepší se to?
Tiko to máš ještě dobrý,to ten můj mě odsud vyhazuje aby si mohl prohlídnout mejly od kamarádů ,plný úplně neznámých rozhoďnožek.
Lenyo no me nastesti manzel od PC nevyhzauje, mame kazdy svuj notebůček, ale tak nejak jsme se zacli tomu smat, jak jsme oba maniaci vlastne uplne stejni, ja mimina a on motorky (vede posledni dny JAWA 500 OHC,uz ji pomalu kupujeme, jako jsme uz kupovali asi tisic Mercedesu ![]()
Jo a musim se jeste „pochlubit“ dnesnim ulovkem v DM -akce „Pemprsky“ dva baliky za 699 ,– a misto 6 nalepek jsem dostala 8 nalepek
zas mam hnedle duvod k dalsimu nakupu, neb mam zase cely soutezni kupon plny a tudiz 10% slevu
„nechci slevu zadarmo“ ![]()
Tak ja mám štěstí mě nevyhazuje nikdo protože nikdo není doma jenom muj malý piškot a ten už spí
A pes ještě neumí psát ![]()
Nevím co dělat jestli zalezt do psotele nebo si čísst nebo koukat na to velký ho co davají v telce… spát se mi moc nechce tady nějak mrtvo…
Zanet ,
Gio je opravdu šikula.
u nás je to už už na spadnutí.
Reo to víš že je tu mrtvo,kdo nehraje slovní fotbal tak spí nebo je na icq
.Teda ale musím říct že ho mám jeden den a úplně jsem tomu propadla
.Tady se všichni slezou až kolem půlnoci,jestli ony to nejsou
.
No nic tak já jdu taky spinkat.PAPAPAPAPA
Lenyo takze unor se presunul na ICQ ? No to je des, ja ho tak nechtela ![]()