Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6512
23.8.07 10:26

Joo, nejlepsi je svestkova stavicka ( tusim od Hippu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.8.07 11:13

sem se včera na ten odkaz na hry neměla ptát :pocitac: :pocitac: :pocitac: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
23.8.07 11:15

Ok, tak ja tu stavicku koupim, jen aby mi pak jedla tu zeleninu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
23.8.07 11:38

Jo Sticka, ta me nikdy nezklame! :wink: Ale az jednou zacne spat i Kulda, tak se pujdu odstrelit :!

Tak mala spinka v kocare-taky uz privazana. Jezdivame tak, ze mala lezi na brisku, hlavu ma vystrcenou z kocaru na boku a hrozne dulezite cumakuje. Je vzdycky tak namyslena :D :D akorat kdyz kolem projede rychle auto, tak se lekne :?

Ja vam chtela tolik rict, ale vsechno jsem pozapominala…
V sobotu jedeme do Vyškova do aquaparku, uz se tesim :D
Jdu mrknout na nase stranky, jak jsme daleko se srazem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.8.07 13:04

Sraz-Jeje my nepřijedem,je to daleko a Mira že neví,jaké bude počasí,jestli nebude sníh…Takže my nic.Tak snad až bude blíž :-( :-( :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
23.8.07 15:01

Ahoj :D

LUCCI - ja jsem s malym zkousela trakar, ale jemu to nikdy neslo, takze v tomhle je zas sikovnejsi Jenicek

AJKO - Giovi ty rucicky prave zveda srandovne, jakoby do oblouku, jako kdyz plaves kraula, je to sranda. A myslim, ze mu to trvalo tak 2-3 tydny co prisel na to jak lezt (od te doby co si poprve stoupl na vsechny 4)
A co rikala doktorka, proc mala nepribira? Ja bych se nad tim moc netrapila, mam pocit, ze ty deti si proste rostou, jak chteji, za to maji nejak dane od prirody a ze na krmeni to az tak moc nezalezi. Vem si Davidka od Nane, ona ho prece taky jen koji, ne? A je z neho takovy cvalik. Ty jsi drobna, tak Anicka taky nikam nespecha. Treba ceka na Magdalenku od Lilika, ze LILI? ;)
Hlavne ze jsou to spokojene miminka!

MATESKO - no ze se taky ukazes :D Giovi vstava 1-2× za noc a ja pak este pumpuju 1×, takze jsem taky vecne nevyspana, ale dycky si rikam, ze to tak neni na veky, to me drzi pri zivote :D

HLAVI - jsem rada, ze maly uz hezky papa, jake mu delas polevky a jak mu je davas? Ze lzicky? To musi byt binec :-) Giovi taky pije malo, vodu do neho nedostanu skoro vubec, maximalne tak v bazenku :D

Este s tim SRAZEM - to ma byt prvni tyden v listopadu? Nejsou nahodou dusicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.8.07 15:18

Zanet, to asi jsou… ze bys take dorazila do CR??? :-)

vecer se ozvu! :) nemam vas totiz doctene .. vyhnala jsem muze s prckem ven a debordelizuji byt.. uz je to potreba! :)

Tak zatim papa :)

co se tyce srazu, dodam to az vecer, nestiham.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
23.8.07 15:30

Jo tak prece jen je tu dalsi lezec,Giovy :D Takze kdo vsechno uz leze? Moje mala hyperka, Martinek od Radky, Zanetcin sikula a jeste nekdo? To me teda zajima. Jo a holky-Lucii,Zanet…ti vasi kluci jsou fakt sikovni! Zanet , Giovy si stoupe sam :?: 8O Nebo vy je to ucite?
Jo a taky me drzi nad vodou to, ze to neni na veky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.8.07 17:05

Ahojky děvčátka…tak od pondělka mám týden debil a je to opravdu s velikánským D. No měli jsme jet pryč, jak jsem Vám psala, ale jelikož z neděle na pondělí nás soudedi vytopili, tak jsme nikam nejeli. No máme zničenej obývák a kuchyň…vsude to smrdí :( hrůza. No tak to nám teprve začalo…pak jsem jela s malým na chatu a debil nám nedal přednost a naboural do nás..no takže auto v hajzlu..já jen pár odřenin, jinak nic a malej byl takovej divnej, tak jsem mu stejně raději zavolala sanitku a byla jsem s ním v nemocnici na pozorování… a máme slabej otřes mozku, ale jinak nic díky bohu
v noci se vůbec nevyspím, jelikož malej je hrozně mrzutej…začali nám růst další zuby..dva zuby už dole máme a teďka mu rostou dole hned vedle další..je to mrtvice. Dneska jsme se vrátili domů a chtělo se mi brečet, když jsem to viděla jak to tu vypadá..no hlavně, že je prcek v pořádku…omlouvám se za ten román
JEJE - co vy jak jste dopadli u doktora..je to na tu operaci a nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
23.8.07 17:50

ZANETKO, dr. rikala, ze je Anicka hodne aktivni, tak vsechnu energii spotrebuje a na pribirani uz nezbyva… Jinak kdybyste videli moje fotky, kdyz mi bylo pul roku - ja vypadala snad jeste hur :roll:
Ale mam pry ji zacit po kazdem kojeni nabizet Nutrilon… Tak to od vcerejska praktikujem, ale zda se mi, ze si na to rychle zvykla a od te doby o to min papka z prsa a pak si teda tu pajcku Nutrace da… Nevim, co s tim :nevim:
Jinak Anicka uz je taky tak 14 dni na kolenou, uz se ji obcas posari jednoou, dvakrat ty rucicky, nozicky vymenit, ale pak stejne dzampne na cumacek… Takze lezeme, nelezeme, MATESSKO

Dneska sme zase dojely autobusem k nasim, ted sedim v knihovne a pro dnesek se s vama loucim, ale nebojte zitra sem zase zaskocim :-) :wink:

Toz pa A+A

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
23.8.07 18:12

Jeste furt vas nemam doctene to az vecer.
Musim vsak reagovat.. na SZELVI: no koukam, ze kdyz se ma neco posrat tak vsechno, ale je dobre, ze jste v poradku a zdravy! To je nejdulezitejsi! Verim, ze ej ti z te spuste do breku, pamatuji si z fotek, ze jste meli nove a moderne zarizeny bytecek… :( to je skoda.
A co prosim te soused delal??? :evil:
My na to vysetreni jdeme az v pondeli, tak uvidime.. diky ze na nas myslis!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
23.8.07 18:24

soused nedělal údajně nic, prej mu praskla hadička v kuchyni a teklo to..oni spali a mě to vzbudilo, tak tam manžel šel, ať vypnou vodu, jenže s nima je to těžký, jelikož to jsou ukrajinci a neuměji skoro vůbec česky, tak než pochopili co se děje, tak už jsme měli plnou kuchyň..no fakt děs, to nikomu nepřeju…
No jasnačka, že na tebe Jeje myslíme..no tak pak dej vědět, já jdu za malým..od té nehody nechce být sám a musím pořád u něho být, jinak brečí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
23.8.07 18:35

Jenom tudy procházím,ale taky mi to nedá :?
Zelvi ,
teda…to je opravdu týden na hovno… :( Každopádně je dobře,že jste v pořádku a nikomu se nic nestalo..při dnešním provozu :roll:
A to vytopení,by mě asi trefil šlak…no očividně Vás teď dostihla smůla,tak snad co nejdřív se k Vám zase štěstí obrátí :!
Byt dáte do kupy,ale věřím,že to musí být pakárna teda… :roll: Ještě s malým prckem…
Tak držím palce,ať máte domov voňavý a pěkný jako předtím :wink:

Lukáš je už několikátý den protivný,až to pěkné není :roll:
Fakt závislák…už toho mám docela dost :roll: Nic se mu nelíbí,pořád kňučí..no děs :( …podezírám horní zuby :nevim: Tak uvidíme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.8.07 19:20

Pěkný večer,
jsme byli s kámoškou a jejím přítelem na pivku,teď se malá koupe a potlape spinkat. Žanet u nás jsme vyřvávání opustili a malou uspáváme na balóně.No do 15 se snad naučí spát sama :roll:

Szelvi posíláme tobě i malému pohlazení a pusinku,ať je conejdřív líp.A s tím bytem - je to pech.Mě vytopili jednou,ne zas moc,ale tačilo mi to.A navíc,pokud tě teď malej pořád vyžaduje…Musí to být zápřeh.Tak přeju,ať je vše brzy zase v přádku a můžete se zase radovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.8.07 20:03

Brý vecer. :)

Zelvi … vy teda mate tyden na prd. :roll: Tak at je brzo lip, uklizeni fakt nezavidim, no ale hlavne ze se vam nestalo nic pri ty bouracce, hovado co neda prednost zprava, no to nechapu. :roll: Tak drzim palce!

Matess … Jenika nepostavuju, ale kdyz ho zvedam za ruce do sedu, tak jde rovnou na paty a do stoje, a drzi, je jak prkno. Ale sam teda nestoji ani nahodou, sam jen sedi a kleci.

Tak ditko v posteli a nespi a manza neni doma, co budem delat? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital