Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
24.8.07 07:53

Stiko … to je ono, DIKY! :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
24.8.07 08:38

Ahojky,

tak zrovna tuhle pohádku jsme si s leňou včera pouštěly a zpívaly jak o život. Štiko mě Lucka spávala od 6 týdnů celou noc-od 21 do 6h- a taky jsem ji nebudila.Jsem stejného názoru jako Lu,pokud má dítě hlad tak se vzbudí,pokud spí tak hlady netrpí.

Lucci ty jedeš do Ikei?Nechtěla tam něco koupit Jeje? Nebo už jste domluvený :?: vím že jeden den tady psala kdo se tam chystá jestli by jí něco nemohl vzít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.8.07 09:29

Ahojky

Všechno nej Aničce a Justínce k narozeninkám :potlesk: :potlesk: :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
24.8.07 09:33

Ahoj,
dočítám, že jste probíraly uspávání a spaní vůbec..je to tak dva měsíce, co jsme nechali Dana večer „vyřvat“ v postýlce (stejně to na nás hrál) a hned další den byl potichu :) Nosila jsem ho, ale dlouho bych ho už neunesla a navíc jsem četla, že by se měl probouzet na tom místě, kde usnul…takže večer máme vyřešenej, někdy to chvíli trvá, hlavně když je přetažený, ale nejpozději kolem sedmé většinou spí jako andílek ve své usínací poloze - na boku a jedna ruka jedna noha z postele..
Přes den usne v náruči (když nemůže zabrat a nejsme venku), v autosedačce (když sleduje tv sport nebo mne u pc a zrovna z ní nechce vylézt) a nejčastěji v kočáře, protože jsme skoro furt venku (poslední dobou je to těžší, neustále totiž předvádí sklapovačky)..
O nočním spaní/nespaní někdy příště..jdu žehlit neb mi to přeschne
Pěkný den všem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.8.07 09:36

Lenyo, ona by se ale nevzbudila vubec, mela silnou zloutenku a spala by vkuse 24 hodin a nejedla a nepribyvala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
24.8.07 09:38

krásné ráno,

v té Ikea chtěla opravdu něco Jeje.

Matess , u nás se teď taky špatně spí. vždycky vydržel spát 5-6 hodin v kuse a potom po 3-3,5 hodinách. ted uz asi tyden to delsi spaní neprovozuje a včera po hexa jsme vstávali dokonce po dvou. takže v tom nejsi rozhodně sama. Asi mu zkusím dát večer trošičku kaše. je to od ukončeného 4. (pro nás 6.), takže ještě brzy, ale měl by přece taky chvilku trávit. počkám ještě tak týden a uvidím. problém je taky v tom, že když se vzbudí, tak věřím tomu, že kdybych si ho vzala do postele, tak bych ho ukecala bez jídla jako dřív, jenomže zase nechci budit manžu. takže prostě dám prso a je klid. :roll:

Jani , mně tedy Matěj usíná sám v postýlce, ale pravidelně k němu chodím, když si kníkne a zabalím ho jako do klubíčka na boku a něco mu šeptám do ouška. ale je to tak 2×-3× za sebou max. Ale nějak si nedokážu představit, jak uspáváte na míči. nemohla bys mi to pls popsat víc?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.8.07 09:43

Leni … ja prave jeste nevim, jestli pojedu. Rada bych se tak koukla, ale je vedro a tak se mi nechce potit v aute, ja proste uvidim, jakou budu mit k veceru naladu. :) Copak tam Jeje chtela? 8O

Ter … uspavani na mici vidim tak, ze drzis ditko v naruci a hopsas na mici a ono usne, ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.8.07 09:49

Terez normálně,vemu si malou do náruče jako třeba miminko nebo normálně,že kouká přes rameno (ale to nevidím na očka,jestli spí),sednu na balón a skáču na něm.
Ono není problém ji uspat(většinou),ale jak se přendává do postýlky,tak se probere a otočí na břicho a jedeme znova.V noci jsme takto válčili 1,5h od 2hodin.Nakonec jsem to vzdala,dala jí mlíko a ona usla a vstávala v 8,15.
Taky jsem zkoušela vyřvat,ale jsem to popisovala.Brečela hodinu,pak zabrala,ale většinou vstávala kolem 6h,přes den protivná,nevyspaná…Takhle ji uspím,když se povede u flašky,tak jen dobře, ona se v noci buď vzbudí (třeba že pase) nebo nevzbudí a vstává na jídlo.
No jako dlouho takhle nevydržím,bo mě bolí záda,ale nechám ji chvilku a začnu znovu s vyřváním.Aspoň večer ať usíná sama.Ale by bylo lepší,kdyby nebyla tak unavená a přetažená.Takhle neví,jestli jíst nebo na to dlabat a spát.
No všude je nějaký problém a budu se snažit to odbourat.Otázka je,jak budu úspěšná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
24.8.07 10:20

Jani ,
tak až budu doma, tak jsem zvědavá, co míč udělá s Matějem, ale ted bych rekla, že ho to spíš rozdovádí. proto se tomu tak divím a blbě se ptám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
24.8.07 10:27

Terez teď jsem ji houpala tak 15-20 vteřin.Fakt a spí svůj 20-30 min spánek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.8.07 11:37

Tak jsem neodolala a udelala jsem si franc. manikuru a jsem krasna. :-) Sem zvedava jak dlouho mi to vydrzi. :wink:
Co delate? Tady je docela vedro. :? Jdu si dat obed. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
24.8.07 11:54

Lucci ,
já před chvílí naložila masíčko na večeři, budou čínský řízečky, Matěje uvozila na terase a jdu si k němu opalovat tělo a číst knížku. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.8.07 12:04

Cau, ja se kuryruju, manza prijede ve dve a jde s malou na cviceni na rehabku. ted sem se do ni snazila narvat spenat s bramborem od hippu ale dela desne xychty a breci a prska to po me, zajiavy je, ze ten od hami docela jedla, no asi jeste nemela hlad. jedla kolem desaty, ale nechci jizase krmit pred cvicenim.
Koukala jsem, ze se ty sklenicky maj skladovat od 10 do 25 stupnu, my v byte mame 27 a v lednici 5 tak kam je sakra davat. myslite, ze to vadi, ty masovy jsou takovy hodne tekuty, nebo je to tak normos????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.8.07 12:09

Terko … no tyyy brdo, ty se mas, se opalujes, ja na to nemam silu, jak je vedro. :roll: :)

Stiko … asi bych sklenicky skladovala v lednici. A myslela sem, ze prikrmy jsou jakoby kasovity, dyt se to ohriva, ne? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
24.8.07 12:13

Ahojte,
tak ja teda delam prave to, ze se raduju, ze nemusim delat nic :lol: :lol: :lol: teda uz nic, nebot od rana tady poletuju jak fretka a Ivanovna zlobiva nejak nechce pochopit, ze maminka musi neco delat, aby mela na plenky a hracky a tak :lol:

Stiko tak to je teda dobry, a jeste lepsi je, ze jsem to nikdy nezkoumala, ale mam sklenicky jak ty a nechavam je v lednicce. Tak verim,ze jsem tim nic nepokazila.

Otazka - je neco spatneho na tom, ze Ivca porad z lehu zveda hlavicku skoro do sedu a pak ji zase poklada, zatne svaly a tahem se zveda, ale zcela si nesedne.(dnes mi totiz po telefonu kamaradka rikala, ze to asi neni nejlepsi). Tak co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí