Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
23.8.07 21:29

Jani, Terka kdyz je unavena a nemuze se dostat do spanku, tak vetisnou zabira ze ji dam dlan na tvaricku, prstem drzim dudl a ona se ududa.. nekdy jeste do toho delam ššššššš šššš ale vsechno tohle opravdu vyjimecne.. vetsinou opravdu usne sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
126
23.8.07 21:32

Jeje - v 6.měsíci váha 7,60kg, délka 68 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
23.8.07 21:32

Jani … vecer me usina sam, od narozeni, ani jsem mu neukazala, ze to jde i jinak, zadny houpani a tak. Obcas teda vytuhne u koja, to jo. Pres den spi za:,–(ne v kocare a to uspavam drncanim, i kdyz jak je vzhuru pres dve a pul hodiny tak nakojim a vytuhne mi u koja a jen prenesu a spi. Vy jste od malicka houpali nebo jak…? Je to tezky, ale zas jestli ti vytuhne na mici za tri min tak bych to neresila a samostatny uspavani bych resila treba za mesic znova… Ale nevim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.8.07 21:36
Lucci píše:
Jani .. Je to tezky, ale zas jestli ti vytuhne na mici za tri min tak bych to neresila a samostatny uspavani bych resila treba za mesic znova… Ale nevim. :nevim:

Taky si myslim,vzdyt to neni nic spatneho, kdyz to vemem kolem a kolem kazde mimi ma neco, jak se uspi (plinku,mazlicka ,kojeni, prodlouzeni doby bdeni…az do nekonecna) a vy mate hopsani na mici. No a? :lol:
Ja vim, lehce se rekne a radi :? ale myslim to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
23.8.07 21:39

Ahoj holky,
je tady proběhnu.Dneska jsem moc pracovala atk jsem vás dočetla a jdu odpočívat.
A musím říct že když vás tak čtu tak zjišťuji jak se mám dobře.Nemám sousedy nahoře,autem skoro s Luckou nejezdím,tak se nám nemůže nic stát a mám dvě děti které strašně rády spí a usnout dokáží samy.Lucku dokonce drndání v kočáře budí.Opět nelezou zuby,netrápí prdíky a nikdo mě nikam neutíká protože neleze.
Takže já jsem vlastně šíleně šťastná žena-tak proč si tak nepřipadám??????????????????????????????????????????????????

No nic dobrou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.8.07 21:40

Jeje cumel nevedeme,plínu taky nee.Hlazení nepomáhá,držt za ruku taky ne.

lu,no ona odjakživa do 5m usínala u flašky.Neuspávali jsme ji.Od potíží se zoubkama šlo všechno do :-) No zkusíme to začas znovu.jsem z toho nešťastná.Ale jsou i horší.Tuším štička psala,že malou uspává i 2h.Nebo ne?Nevim.No to je jedno.každopádně,až se to malá naučí,tak jak nepiju,tak bouchnu vééélikej šampus.Třeba to bude ještš letos :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
23.8.07 21:43

Lenyo no jednoduse, protoze mas zase uplne jine starosti, ktere nam, v nasich osobnich a subjektivnich pohledech muzou pripadat jako banalita, treba. Proste proto, ze jsme kazdy original, a to je hezke si takle ric, ne? Jsme jedinecne. :D i stema nasema pocitama ,no spise prave s tema :lol:

Ja mam zas dnes naladu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
23.8.07 22:02

Tak uspávání - mně Marťas usínal sám, ale teď je to tak, že ho dám do postýlky, lehnu vedle něho i s Lukinem do postele a oni vytuhnou :wink: . Martin někdy řve, ale nakonec většinou usne. Přes den, pokud má spát v postýlce, se musí uřvat (ale teda takový ječák jste neslyšely a jak se spotí, no moje nervy), ale dopo to řešíme většinou tak, že usne u koja a odpo v kočáru, ale teda v kočáru už to teď trvá docela dlouho, protože chce čučet ven.

Lucci - Martin má dole jednu jedničku, málen ještě ani vidět není a na každé straně tlačící se dvojku, takže má dvojku, jedničku, volno, dvojku. Lukášovi vylezly obě jedničky dole, pak obě dvojky nahoře a pak až ty horní jedničky, tak vypadal jak upír, bo neměl protiskus. :D

tak dobrou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
23.8.07 22:10

Děvčátka díky za rady a já jdu chrnět.Jsem zvědavá,kdy bude budíček :roll:
tak papa a dobrou a klidnou noc :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
24.8.07 01:08

Všechno nejlepší k šestiměsíčním narozeninkám pro Aničku od Ajky a Justí od Has :-) 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
24.8.07 03:26

Tak dnes se u nas taky uspavalo - az do 9! Uz jsem byla ochotna ho nechat vyrvat, nastesti zabral vedle me ve velke posteli, ale to uz jsem byla na masli. Jsem fakt rada, ze v tomhle nejsem sama!

Jo a maly uz ma bobo nad okem… ted bude otluceny nez se nauci z toho stoje a kleku se dostat zpatky na zem. Ted vetsinou spadne, chudacek.

Dnes toho vic nenapisu, su totalne vystavena. :(

Bude lip! Hezky den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.8.07 06:46

Dobre rano.

O nasi noci se nebudu zminovat, radsi… :wink: Dnes mam doma auto, tak premyslim, ze bych zajela do IKEI, ale nevim. :nevim: Me se nejak nic nechce. :roll: No nic. A kde se zas courala Petisa , ta hraje fotbal a na nas nema cas, jo? To to brzo zacina to opousteni diskuze. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.8.07 07:05

cau kocky,
jeje. 2 mesicni miminko je jeste dle me male a nemuze spat celou noc, my museli kuldu taky budit kazdy tri hodiny na jidlo a rvat do ni nutrac strikackou
uspavani- uspavame pokazdy jinak, dle mych nervu a jak dlouho se tomu chci venovat, u prsu cca 20 minut, v postylce cca 4 hodiny, u telky v lehatku cca hodinu.
Jinak me je stale desne blbe, boli me hlava a tu rymu mam v dutinach a ted me zacal jeste krk, cpu e homeopatikama dle doktorky, si trema druhama.
dneska mame jit na rehabku, ale asi to vzdam, nebo pujde tatka, nemuzu se nad ni nahnout, hned mi leje z nosu :( .
Preju ve nej oslaveneckum, pokd tunejake mame
padani z postele- musi to byt desnej sok pro mamku i mimi a jsem na jednu stranu rada, ze mam lezaka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
24.8.07 07:09

Stiko … no tak me spat Jenik celou noc od narozeni, tak ho rozhodne nebudim, akorat si zvykne, ze se v noci vstava. Zadny ditko neumre hlady dobrovolne, takze pokud spi celou noc-nechavam spat.
Jo hele mam dotaz na tebe… jak se jmenuje ta pohadka ve ktery se zpiva to K zivotu na zamku, mam jednu poznamku … a je tam taky to Hlupaku najdu te , ne? Na to nahodou neznas slova? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
24.8.07 07:31

Je to princove jsou na draka Lucci

Někdo má hadry na těle,
někdo je nosí v hlavě,
berme ten rozdíl vesele,
berme ten rozdíl hravě.

Nadutec hloupost nese si,
důstojně jako páv,
platí to v každé profesi, švec nebo doktor práv.

Hlupáku najdu tě,
tváříš se nadutě,
když lezeš na kutě,
když ráno vstáváš,
ať jedeš v kočáře,
a nebo na káře,
můj pyšný hlupáku,
tebe já znám.

Sotva byl náš svět stvořený,
sotva byl náš svět stvořen,
pustila blbost kořeny,
pustila blbost kořen.