Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj Jani,
s tim uspavanim ti vazne nepomuzu, bo nevim.
Terka usina s flaskou (vetsinou u jidla) a kdyz to stihne vypit cele nez usne, tak ji do pusiny fouknu dudan a ona usne.. a kdyz jeste je cila tak vetsinou si povida, ale to take sama.. ja uz tam proste s ni v mistnosti nejsem.
Takze v podstate vazne nevim jak poradit ![]()
S tim buzenim.. nema spurtik? nebo ti takhle vstava v noci normalne??
My dneska take vstavaly ve dve… manzel totiz mel ucpany nos a samo ze musel troubit v loznici. Sem myslela ze ho nakopu!!!! Takze zatim co on si sel nerusene spat do obyvaku,t ak ja tu hyrila pres hodinu s Terezkou..
![]()
Tak jo, jsme po O a tak jdeme s muzem kocarkovat (tedy lepe receno ho doporovodit do hospody, odkud vyjizdi na tu zabavu - makat..). Prijede az zitra rano.. sem zvedava kdy..
Tak papa k veceru ci az vecer ![]()
Tak jsem zde z dovči. Ahoj holky.
Nejdřív potřebuju od někoho kompetentního přesně napsat, co bylo v Horákových
![]()
Nevim jak dopadla Rea, ale jelikož jsem jí tu viděla psát něco o Sebíkovi, tak doufám, že dobře.
Nevím jak dopadla Terezka, ale jelikož Jejík je tu imrvere neboli furt, tak předpokládám že dobře.
V obou případech v to pevně věřím
My se měli fajn
. Teda hlavně manžel, páč si tam vzal kolo a po celý čtvrtek byl v čudu. Přijeli tam jeho kamarádi, tak vyrazili společně a ještě ho tahali v pátek, ale manžel jim řekl, že sem přijel s rodinou a že chce s nima taky strávit nějaký čas.
Jsem fakt čuměla. Ale potěšilo mě to. Páč kdyby jel, tak bych ho asi zavraždila pohledem a možná ještě něco navíc. Sem se těšila jak po uspání sedneme a pokecáme a skončilo to tak, že všichni šli do hospody a já tam zůstala s Martinem. Tak vlastně jako doma. Prostě fakt jsem se bavila
![]()
Marťas měl svou premiéru ve stanu a já z toho byla fakt na nervy. Zrovna bylo jasno a ve stanu byla dost klendra. Měla jsem ho zabalenýho v zimnim fusaku a jak je zvyklý se převalovat, tak se při každém převalení zbudil a plakal. Chtělo se mu ale trašně spinkat, tak mi vždy v náručí usnul nebo se uchrastil chrastítkem. Druhou noc jsem si ustlala v autě. To vypadalo podobně akorád Martin cestoval po celym kufru a já už se tam nějak nevešla. A to je takovej cvrček. No co bych neudělala pro své dítě. Nakonec jsem se tedy konce dovolené dočkala. Tak jsem se vypovídala, ale jinak to bylo fajn. Vše špatné zapomenuto.
Jeje: doufám, že neni pozdě ještě zavolat do toho hotelu. Nějak mi to uteklo????
Jeje: tak jsem tam volala a potvrdila rezervaci. S platbou pokoje jsem se dohodla tak, že to zaplatíme na místě. Tak papapapapapapapapap 3. a 4. listopadu
Tak jsem doprovodila manzu a jsem zpet.. jdu se mrknout zda tu pribyl nejaky prispevek a jen dva ![]()
Pipi : dovcu jste meli tedy dobrodruznou. Ja jsem asi srabik, ale pod stan bych nesla s Terkou..no zvlast mame-li problem jaky mame.. Takze klobouk dolu!
Pozde rozhodne neni. V tomhle tydnu jsem to tam teprva domlouvala..
A na to vysetreni jdeme az v pondeli. Vubec se tam netesim ![]()
A co si videla naposled v Horakovych????
Tak jsme zpatky doma, Jenik od tri nespi, tak zacne byt kazdou chvili protivnej.
Ale chystame si na vecer s manzou grilovacku. ![]()
Jani … no vstavani ve 23, 4 a 7 definitivne je u nas bezny a jeste dobry. Jestli te to uklidni.
Jenik vstava ve 24, 3 a 6 definitivne.
Ale neboj, bude lip! Jednou.
![]()
Pipi … z dlouhodobyho hlediska se v Horacich Tom porad rozchazi s Evou a nechce ji rict proc. Tos videla, jak Standa Tomovi nakecal, ze jsou s Evou vlastni sourozenci? A taky mu rekl, ze diky nemu mel tata infarkt. No takze Tom si vymyslel, ze ma holku, kterou nakonec zahral Patrik, pac zadnou nesehnali. Eva mu to neveri, samo ze, a porad se pta proc? Jo a Tom bydli u Standy. Eda si myslel ze po nem Lucie jede, ale nejela, jen mu pomahala vybrat darek pro Sonu. Jo a Standovi se prihlasila jeho dcera.
No a dal asi nic dulezityho. ![]()
Hele me tak napadlo s tim kojenim… ja dycky pres den kojim podle toho, jak Jenik vstava v noci, proste kdy ji v noci, od toho se odviji den. Jestli bych nemela zavest nejaky pravidelny jidlo bez ohledu na to, jak jedl v noci??
Ze by mel proste klasicky snidani, obed, veceri a dve svaciny. ![]()
Jeje … manzel definitivne nejede, na pokoj si zavolam prespristi tyden, rezervace tam vydrzi, ne? My zitra na tyden odjizdime. ![]()
Lucci, je to domluvene tak, ze vy 100% tam mate ty rezervacky dokad si nezavolate.
A co se tyce jidla tak my tak nejak dodrzujeme snidane kolem seste rano, kolem 9-10 svacinka, 12-obed, 14-svacina,16-2.svacina, 19-vecere a spanek.Takhle to mame proste kazdy den. Vse kojo, az na obed -presnidavka a veceri - to kojim a jeste dokrmuji nutracem.
No ja se na vas teda moc tesim, ale aby tam vubec nekdo prijel s timto pristupem.
No mam jistotu, ze Jeje z Trebice nikam neutece.
Ale zasejc chapu, ze je vikend a vsechny jste s manzilkama.
Tak my jdem koupat a uspavat a pak mame grilovacku, tak uz se asi neukazu, takze ![]()
NO samo ze tu veceri mame az po koupani..
coz jdeme delat prave ted ![]()
tak zatim..
Lu,jenže já nekojím a malá běžně jídala kolem 19 a pak kolem 4-5h,když se jó zadařilo,tak v 6.
Taky jsem nad tím přemýšlela a u nás je to taky tak,jak u vás.Podle toho,kdy jí ráno,tak se odvíjí další jídlo a posle toho,v kolik vstane,tak další spaní.Jenže cpi do ni jídlo,když ještě nechce.Nají se málo a bude mít hlad brzy.Jé to je na palici.Tak třeba holky s něčím přijdou. a my se přiučíme
Jeje … a v noci ti spi celou noc, jo? Pac ja nekdy treba kojim ve 2 a v 5 a abych do nej zase uz hned v sest cpala snidani…
No a nebo kojim 3 a 6 a to by se zase jako snidane na sestou hodila. Ja mam desne nevyzpytatelny dite. ![]()
Lu, spi celou noc uz od dvou mesicu. Jen sem tam se proste v noci vzbudi, ale az ted v posledni dobe.
Tak jak jsem to psala, tak to mame my.. samo, ze pokud ti Jenik vstava jinak, tak je to potreba „narezimovat“ podle nej. Ale musim rict, ze jeji rezim mi vyhovuje a mame ho takhle najety uz fakt dlouho a sic je to monotonni, ale vim co bude kdy nasledovat.. ![]()
Jooo a ted uz druhym dnem mi po koupani odmitla prso !!!
Takze jdu varit nutrac rovnou
Chjo
Tak to máš Jeje dobře zařízený.mě se budí pokaždé jinak
Ale jsem si zvykly,i když je fakt,že pokud je to jak u tebe,je to lepčí.I mě by to tak vyfovovalo,že bych věděla,jak bude jíst.Ale co,hlavně,že je zdravá
Tak kozu jsem ji nakonec vnutila ![]()
Co se tyce rezimu, proste zkusit nastavit podle ditete ale delat to pak kazdy den ve stejnou dobu. Dite si zvykne.
Kazdopadne zas na druhou stranu je fakt, ze kdyz nema v danou hodinu jidlo ci nespi jak ma..t ak je pak protivna jak ![]()