Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
26.8.07 18:56

ještě jsem se chtěla zeptat těch co mají chlapečky…Péťa si když je rozbalenej poslední dobou strašně tahá za pindíka,ale fakt drasticky,čapne ho a zatáhne…plácám ho přes ručičku a on se tomu tlemí!!! Ale když on fakt tak drasticky zatáhne,že mám strach že si ho jednou utrhne i s kouličkama!!!! :oops: :D Tahají se taky Vaši chlapáci??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.8.07 20:35

Hezky vecer,

Listi to je dobre, ze uz je Ti lepe, ale chapu, ze kdyz Ti nebylo nejlepe a musela jsi se jeste starat o dve deti musal to byt zahul

MY jsme se vratili z naprosto super navtsevy, cely den jsme byli na zahrade a grilovali a bazenkovali a kecali a kecali, no prima, deti si hrali na dece na trave (teda vetsi Bruno na dece moc uz nevydrzel a porad zdrhal).Bylo to moc fajn. Vim,ze holky co maji baracky to maji jako bezny den, ale pro mne mestskou je to prijemny relax a zmena. Ale popravde toliko prace na zahrade a kolem baraku, ne dekuji, jsem proste typicky mestsky typ :wink:

Brunovi je rok a teda je veliky asi tak na roky dva :lol: ja ho ani neunesla. Ale je moc miloucky, porad delal kocickam mala a tak ,ale pak je zacal tahat za nozku a to uz ta vetsi nevydrzela a sekla ho drapkem, ale on jen prilezl za mamkou a ta mu to vydesinfikovala a bylo to, bez breku a bez narikani, no koukala jsem , sikovny klucina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.8.07 21:11

Peti , no to víš, že jsem ho zkoušela před spaním naládovat kaší, ale nefunguje to. Vstává furt stejně (blbě :D ).

Lišti , chudáčku, tak tebe zklátil bacil 8O ? A já tě podezřívala z fotbalu na netu 8) . Přesně vím, o čem mluvíš, starat se o dvě prťata, když sotva lezeš :cry: . Ale naštěstí je to pryč. Za mnou taky chodí Lukášek v noci do postele :roll: . Oni si to umí načasovat, když vstávají blbě, tak oba, nějaká bratrská dohoda nebo co. 8) Lukáš vstával taky tak často v noci, pak dostal po ukončeném 9. měs. Nutrilon a najednou vstával jednou a pak na mléko už vůbec. Problém je v tom, že Martin neumí pít z flašky. Ale trénujeme. Chtěla bych kojit do těch 9 měs., tak uvidíme. Jo a za pinďu se Martin netahá, ale Lukáš dělal přesně to, jak popisuješ, a má ho i teď, neurval ho :potlesk:

Tiko , taky mám ráda takové bezva odpoledne :srdce: , jen já nejsem městský typ, i když ve městě bydlím. Ale kde vzít domeček a nekrást, to nevím. :nevim:

Tak zkusím dohrát nějaké fotky, ať víte, jak náš Marťa vypadá, já to nějak flákám s těmi anketami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
26.8.07 21:32

Teda to byl zase den..Celý den uklízím a do toho takovej pařák. Ještě že mám tak skvělýho manžu a kluky si na dopo i odpo vzal ven, abych to tu dodělala. Dneska v noci nám ještě vypnou teplou vodu, to bude lahoda do čtvrtka o studené a se dvěma prckama :cry:

Jinak Vojtík má v 18 h 100 ml kaše a v 19 120 sunaru a kolem 23 je už zase vzhůru a nic než kojení ho neuklidní a tak frčíme taky celou noc.U nás taky u Olíka zabralo, když dostal flašku, bylo mu 11 měsíců, ale s Vojtíškem nevím nevím. Taky už někdy melu z posledního.

tak jsem si postěžovala a můžu jít klidně spinkat. :D

Lišti , jsi jednička, žes to sama zvládla a nemoc je za Tebou!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
26.8.07 21:35

Jo a Lišti , Olík se taky hooodně zajímal, co že to má mezi nožkama, ale Vojtíška to zatím nechává chladného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.8.07 21:36

Jdu Vás rychle pozdravit,dole na liště mám ségru a kecáme,tak jen v rychlosti :-)

Lišti ,
teda…takovou chorobu jsi měla :(
Jsem ráda,že už je Ti dobře!
A za pindíka se Luky nechytá..myslím,že ani neví,že ho má :wink:

Raduš
a proč nedáš Marťovi taky Nutráč na noc??Když to pomohlo Lukymu…nechceš?
Mám dotazy,viď :?

Tiko ,
jakožto paneláková rodinka naprosto rozumím..my jedem zítra,pokud počasí dovolí,na loďky a na zahrádku,tak se taky těším :wink:
Ale kvůli naší zimě,která je tu rok co rok třeskutá,bych domek taky nechtěla :? V létě jo,v zimě ne :wink:

Jejda,tak v Atlantě je bouře,vyhodilo to proud,takže ségra je offline :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
26.8.07 21:40

Ježiš,já jsem blbá,vžyť jsi to Raduš psala :arrow: Marťa nechce moc flašku :idea: Tak můj předchozí dotaz anuluji :oops:
Mimochodem,Lukymu jsem zkoušela dát flaštičku 2×,jen tak,ať se s ní seznámí a nemá tušení,nač to je :wink: Takže jednou budeme taky muset trénovat…je to prostě maminčim prsánek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
26.8.07 21:44

Ahoj všichni!

Všechny vás po dlouhé době zdravím :wink: . Ode dneška jsme doma leč bohužel bez PC a tudíž bez netu :? . Teď jsem ukecala Petra, ať mi zapojí notebook, ale ten si zítra odveze do práce a já budu opět odstřižená. Snad na mě definitivně nezapomenete! 8)

Sraz - vím o něm, určitě chci přijet (a přijedu 8) ), ale zatím to vypadá, že pouze na sobotu. Manžel jet odmítá a já bych se bála jet sama s Vojtou autem až do Třebíče :oops: . Na jeden den ho určitě ukecám, ale přes noc to nepůjde. Takže Jeje , ubytování mi nezařizuj. Kdyby se mi podařilo Petra ukecat, zarezervuju si pokoj později. Snad bude ještě volno.

Toť zatím vše, jsem absolutně mimo obraz.

Teď jsem si všimla, že nejsem přihlášená :evil: . To mi asi nepůjdou smajlíci :-(

Nepřihlášená Mahony a Vojta, co včera poprvé prskal mrkev!

• Citovat
  • Upravit
1209
26.8.07 21:47

Tak a už jsem přihlášená :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.8.07 21:51

Peti , já se z tebe po..ru. Tak ty anuluješ dotaz, jo :D . No, já bych to zase zkusila s tím Nutráčem, ale kojo je kojo, nemusím vylézt z postele, i když kojím stokrát za noc. A mám pořád hodně mlíka, tak mi to přijde škoda. No shrnuto - jsem pohodlná jít klechtat v noci mlíko, když nevím, jestli mi to vypije, když pít z flaše neumí. Třeba by ho hlad donutil tahat z flašeny, ale zatím funguju i s takovým vstáváním.

Jo a toho 3.9. nás bude brečet více :D .

Dobrou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
26.8.07 21:54

Mah ahoj, neboj, „víme o vás“. :D

Apropo teď mi došlo, že Martin vynechal to své vstávání hodinu po usnutí, to čumím 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.8.07 22:01

Kdyby to někoho zajímalo, tak novinky od nás :D : Vojta se konečně otáčí, jí mrkev, jezdí ve sporťáku a začal se budit 2× za noc (a to dělal naposledy před 5 měsíci :? ). Taky jde zítra poprvé na plavčo. To je asi vše :wink: .

Raduš bezva že nás ještě někdo vede v patrnosti. Já jsem taky líná v noci vylézt z pelechu a kuchtit nutrilon…možná kdybych nebyla, budil by se jen jednou :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
26.8.07 22:09

Tak jsem projela galerku a zjistila jsem, že je Vojta pekelně pozadu 8O . Davídek sám sedí, Jeníček leze a stojí a Luky s Lišáčkem už dokonce řídí auto 8O 8O 8O . No má Vojtíšek co dohánět :lol: .

Kde všechny jste???? Já mám absťák a tady nikdo :twisted: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
26.8.07 22:13

Mah hodne zdaru na zitrejsi plavco. A kam vubec chodite?

Jo jinak jsem do galerky taky hodila par fotecek,nektere berte prosim s rezervou, a taky jsem se nejak popletla a jednu fotecku vlozila dvakrat :) to neni samolibost.

Holky, ja mam nejakou dnes kecavou a tady nikto? No jo asi, jak uz nekdo psal, mozna to bude po dovolenych lepsi, ale zase maminy starsich se chystaji na skolu a skolky. Vubec vam ten zlom nezavidim, urcite to neni jednoduche, s maleho decka je uz velka slecna ci kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
26.8.07 22:17

Čau, už nic nestíhám. Jen jsem chtěla dát odkaz na to, jak ten náš Hopík kopsá v hop:,–(le

http://s193.photobucket.com/…0/Pipina007/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí