Poradna duly
Jana Čurdová
Baff!!!
To čučíte,co?
Jsem malou krmila a v postýlce se probrala
Ona si bude vykládat.V 5 ráno
Tak jsem ji chvilku houpala,pak šla do postýlky,tam si vykládala,pak brečela.Abysme nevzbudili sousedy úplně,tak jsem ji teď na chvilu houpala a usla,ale na dlouho to nevidím.To je tak,když člověk napíše,že malá pěkně spala
I v noci byla asi 5× vzhůru,ale sama usla.Nevím,jestli jí to nedělá kaše,jestli ji nebolí bříško…Zkusím večer zase jen mlíko a uvidim.
Žanet to jo,člověk musí vymýšlet furt nové lsti.Kačka teď začala u vysávání plakat,si říkám,že by se ho začala bát?Dřív jsem rejdila okolo ní a nic.
Všechno nej dnešnímu oslavenečkovi Adámkovi k narozeninkám
Ahoj lidi,
tak zase doma…
Jeje - ty jsi se po mne shanela? To potesi
, ale my byly s malou od ctvrtka u nasich a knihovnu tam maji otevrenou jen ve vsedni dny, takze se na net o vikend nedostanu a vcera vecer byla Anja malinko vyjukana ze zmeny prostredi, takze sem „trochu“ dyl uspavala a pak uz sem vytuhla…
A my mame volat do toho hotelu a potvrdit rezervaci? Nejak jsem to prehledla nebo co
! Posles mi prosim cislo, Jejiku?
Jinak na vas myslim, zlaticka, at je vsecko v poradku…
Rezim , snad mame
, jenze ted mi zacala prdola v noci vstavat 3× - asi spurtik a pres den teprva najizdime v poledne na presnidavku, jinak porad kojim…
A jak jsem psala, ze si Aninka asi brzo sedne, tak v sobotu se ji to podarilo!!!
Zatim jenom jednou, ale bude to tim, ze vcera jsme byli porad nekde na cestach a nemela moznost nacvicovat, toz snad to dneska zopakne!
A mame dve dolni jednicky
, v patek jsem objevila takove prorezane sterbinky a vcera uz byly zubaky uplne venku ![]()
SEX - dost sporadicky, to by musel byt manza casteji doma… uz to nebolelo a posledne zase jo, ach ouvej ![]()
Has - my taky stavime a jedine, co me drzi nad vodou je vyhlidka, ze budeme ve svem… Nekdy si to uplne zive predstavuju
Ale pristi rok na vanoce uz bychom meli byt zpatky DOMA!
Hel , taky se tesim, az budu vybirat obklady… bohuzel, tak daleko jsme jeste nepokrocili ![]()
A za chvilku odjede manza do prace a odveze mi notas, tak budu cely den trnout, jak dopadla Jeje s Terezkou…
ADAMKOVI a BARBORCE posilame pusinku k dnesnim pulrocninkam!
![]()
Jeste jsem si vzpomnela…
Privydelek - manza by me hnedka zamestnal, jenze on potrebuje pravidelnou pracovni silu a ja se bojim mu slibit, ze na neho budu mit kazdy den 4 hodiny cas (teda na praci pro neho
)…
No a obcas si privydelam, kdyz neco namaluju
vypada to, ze zase bude par zakazek pro manzelovy kolegy z prace…
Dobré ránko
,
teda…ty noci už nejsou co bývaly ![]()
Jani,Zanet,
upřímně Vás lituju s tím uspáváním…
Snad Vaši prckové brzy pochopí,kdy se má spát ![]()
Jeje ,
držím na dnešek palce…neboj,určitě to bude dobrý,musí ![]()
A na video jsem ještě nestihla kuknout…
Zanet ,
fotbálek už mě taky tak nebere jako na první dny…to mě to pohltilo,teď už tam zajdu jen občas ![]()
Teď si dám někdy kulečník ![]()
Ajko a Jeje ,
mám stejný problém
Vůbec jsem netušila,že si máme do toho hotelu volat
Jestli to nebude náhodou napsané na těch pár stránkách,co stále nemám dočtené ![]()
Jejiku ,prosím…přidávám se k Ajce ,pošleš nám číslo nebo písneš k tomu něco ![]()
A Ajko ,tuším,že Lu včera jela na dovču ![]()
Jdu se ospršit…
Has co se týká barev, tak já hlavně nechtěla oranžovou, to má teď každej a je mi z ní již zle. Manža preferoval původně tmavej spodek a světlej hořejšek a dekor kytka mu nevoněl http://www.siko-koupelny.cz/Vyhledat.aspx?…
A do kuchně já ti ani nevím
prostě nemněli nic co by mne nadchlo, tak tam holt něco bude
Já tu mám takovej supér, ale ten už nedělají
Mám matný býlí a je tam šedé no jak to nazvat něco jako kámen
No nějak z toho nejsem nadšená, ale vybrat si taky neumím a ke všemu ty fotky vypadají jinak než je skutečnost ![]()
Jani, Zanet tak to máte horor, já se s Aničkou a spaním taky rvala, ale to byla starší a abych pravdu řekla záhy mne přeprala ![]()
No děvčátka já jdu zase balit, to je nekonečný
a milion krámů tu pořád je a to to zodpovědně vyhazuju! žádnej krám či obleček co mi není nepřežije. A to musím taky ještě na socku
uf. Tak zatím páááá
Zdravim vas devcatka,
ja tu zase dlouho nebyla (vsimly jste si?)
Precetla jsem akorat, ze tio tu neni, to co bejvalo…no snad to v zime bude lepsi ![]()
A jeste Radus , my vstavame navlas stejne jako vy! Huraa,aspon nekdo ![]()
Jo a holky, co se deje 3.9.
Ja to nemuzu nikde najit, proc budete brecet??? ![]()
Pokroky u nas
v patek jsem s mamkou koukala na koncert U2 a zrovinka pri With or without you si Nellinka sedla a sedela asi 5 minut a cucela na Bona
V pul roce si zacla sedat jen tak na pul prdky pri lezeni, ale tohle uz bylo opravdove
![]()
V sobotu jsme byli ve Vyskove v aquaparku a Nellinka byla naprosto uzasna. Ani jednou nezafnukala, poprve se koupala v bazene-ve velkym se studenou vodou a strasne se ji to libilo
jsem uplne mela chut ji po:,–(it na tobogan ![]()
Dobré ráno,
dneska jdem na kalmetizaci,cestpo zpět jsem se chtěla stavit na hřišti,ale je tam nějak hnusácky,tak z toho asi nic nebude
Jeje ,dík,já dám taky vědět,kdybych na něco narazila
Lišti to je v pohodě,až to přijde,tak to tu bude
.Hlavně,že už je ti dobře.A s tou reklamací je to teda blbý
přitom člověk(nebo aspon já
) počítá s tím,že když ten kočár nebyl z nejlevnějších,tak ho nic takového nečeká ![]()
hel jojo,mám to tu,díky mooc ![]()
mah ahoooj
my už taky sportákujem
tahání za pindíka Davis neprovozuje,ani neví,že nějakýho má ![]()
Jeeezis aha
Ja hlava derava
Ale priznam, ze mi hlavou uz probihaly docela drsne myslenky
Takze jesteze je to „jenom“ skola/skolka ![]()
Co mam koupit Nellince? Mam nejak moc penez
tak bych ji chtela neco koupit… Min.tyden dostala hracky od Tomase Ujfalusiho-teda po jeho dcerusce
Hec
Mohl je ale aspon podepsat, ze
Ale jsou to hracky spis pro starsi, takze ji jeste moc neberou (takovy ty melodicky klaviry a mobily…)
Jo a jeste jak jsme byli v sobotu na vylete, tak jsme se stavovali u Bolka Polivky na te farme a vecer tam prisel a pochoval si Nellinku
Bohuzel, fotak byl v aute, ale mame video.
Jste tu nekdo? Mala mi usnula…
Ahojky.
Tak jsem totož vyfluslá!!!!! Včera jak jsem tu práskla malého jak často kojíme,tak mi to vrátit a byl vzhůru každou hodinu!!!!
fakt jsem myslela,že ho vyhodím z okna!!!!!
Ale naštěstí byl manža tak hodnej a s malým vstal,takže jsem si alesponˇna 1 1/2 schrupla!!!! ![]()
tak datumu 3.9. se už nemůžu dočkat!!!!!! Už aby šla Anetka do školky i ona se už nemůže dočkat a odpočítává dny,kdy už půjde konečně do školky,i když mi to máme lehčí protože pojede už druhý rok,takže není žádný stres… ![]()
Jinak jsem si objednala věci od nextu přímo od paní,která pro to jezdí do Anglie,páč když jsem si přepočítala kolik to stojí u ní a za kolik to pak maminy prodávají na MMB tak je to u některých věcí sakra velký rozdíl!!!!
taky včera doznívala má nemoc,jsem nestačila běhat na záchod,naštěstí jsem teď nemusela být skloněná nad záchodovou mísou,ale mohla jsem si posedět!!!!! ![]()
U nás je taky zataženo..chjo…
MaK no víš mě zaskočilo jak všechny ten Libfin chválí jak jsou rychlý a už z toho jsou tři týdny.....
Já chápu,že jsou ještě prázdniny a doba dovolených,ale paní co ho tam měla v červenci čekala pouhých 7 dní…prostě si to musím vždycky vyžrat…jsem zvědavá co na něm vykoumají borci!!!!!! ![]()