Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6847
27.8.07 04:01

A Cipiskovi Adamkovi :srdce: gratulujeme!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
27.8.07 05:52

Baff!!!

To čučíte,co?
Jsem malou krmila a v postýlce se probrala :twisted: Ona si bude vykládat.V 5 ráno 8O Tak jsem ji chvilku houpala,pak šla do postýlky,tam si vykládala,pak brečela.Abysme nevzbudili sousedy úplně,tak jsem ji teď na chvilu houpala a usla,ale na dlouho to nevidím.To je tak,když člověk napíše,že malá pěkně spala :roll: :pocitac: :pocitac: :pocitac: I v noci byla asi 5× vzhůru,ale sama usla.Nevím,jestli jí to nedělá kaše,jestli ji nebolí bříško…Zkusím večer zase jen mlíko a uvidim.

Žanet to jo,člověk musí vymýšlet furt nové lsti.Kačka teď začala u vysávání plakat,si říkám,že by se ho začala bát?Dřív jsem rejdila okolo ní a nic.

Všechno nej dnešnímu oslavenečkovi Adámkovi k narozeninkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
27.8.07 07:10

Ahoj lidi,

tak zase doma…

Jeje - ty jsi se po mne shanela? To potesi 8) :D , ale my byly s malou od ctvrtka u nasich a knihovnu tam maji otevrenou jen ve vsedni dny, takze se na net o vikend nedostanu a vcera vecer byla Anja malinko vyjukana ze zmeny prostredi, takze sem „trochu“ dyl uspavala a pak uz sem vytuhla…
A my mame volat do toho hotelu a potvrdit rezervaci? Nejak jsem to prehledla nebo co 8O ! Posles mi prosim cislo, Jejiku?
Jinak na vas myslim, zlaticka, at je vsecko v poradku…

Rezim , snad mame :oops: , jenze ted mi zacala prdola v noci vstavat 3× - asi spurtik a pres den teprva najizdime v poledne na presnidavku, jinak porad kojim…

A jak jsem psala, ze si Aninka asi brzo sedne, tak v sobotu se ji to podarilo!!! :-) Zatim jenom jednou, ale bude to tim, ze vcera jsme byli porad nekde na cestach a nemela moznost nacvicovat, toz snad to dneska zopakne!

A mame dve dolni jednicky :pankac: , v patek jsem objevila takove prorezane sterbinky a vcera uz byly zubaky uplne venku :D

SEX - dost sporadicky, to by musel byt manza casteji doma… uz to nebolelo a posledne zase jo, ach ouvej :?

Has - my taky stavime a jedine, co me drzi nad vodou je vyhlidka, ze budeme ve svem… Nekdy si to uplne zive predstavuju :wink: Ale pristi rok na vanoce uz bychom meli byt zpatky DOMA!

Hel , taky se tesim, az budu vybirat obklady… bohuzel, tak daleko jsme jeste nepokrocili :(

A za chvilku odjede manza do prace a odveze mi notas, tak budu cely den trnout, jak dopadla Jeje s Terezkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
27.8.07 07:15

ADAMKOVI a BARBORCE posilame pusinku k dnesnim pulrocninkam! :huban: :srdce: :-) :srdce: :dance: :srdce: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
27.8.07 07:21

Jeste mam chvilku a vy tu nikdo nejste? :cry: Ani LU???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
27.8.07 07:34

Jeste jsem si vzpomnela…

Privydelek - manza by me hnedka zamestnal, jenze on potrebuje pravidelnou pracovni silu a ja se bojim mu slibit, ze na neho budu mit kazdy den 4 hodiny cas (teda na praci pro neho :wink: )…
No a obcas si privydelam, kdyz neco namaluju :arrow: vypada to, ze zase bude par zakazek pro manzelovy kolegy z prace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
27.8.07 07:36

Porad nikdo? TAk ja se loucim a snad vecer AHOJ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.8.07 08:01

Dobré ránko :-) ,
teda…ty noci už nejsou co bývaly :(

Jani,Zanet,
upřímně Vás lituju s tím uspáváním… :? Snad Vaši prckové brzy pochopí,kdy se má spát :D

Jeje ,
držím na dnešek palce…neboj,určitě to bude dobrý,musí :!
A na video jsem ještě nestihla kuknout…

Zanet ,
fotbálek už mě taky tak nebere jako na první dny…to mě to pohltilo,teď už tam zajdu jen občas :wink:
Teď si dám někdy kulečník :)

Ajko a Jeje ,
mám stejný problém :oops: Vůbec jsem netušila,že si máme do toho hotelu volat 8O Jestli to nebude náhodou napsané na těch pár stránkách,co stále nemám dočtené :-)
Jejiku ,prosím…přidávám se k Ajce ,pošleš nám číslo nebo písneš k tomu něco :?
Ajko ,tuším,že Lu včera jela na dovču :wink:

Jdu se ospršit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.8.07 08:10

Has co se týká barev, tak já hlavně nechtěla oranžovou, to má teď každej a je mi z ní již zle. Manža preferoval původně tmavej spodek a světlej hořejšek a dekor kytka mu nevoněl http://www.siko-koupelny.cz/Vyhledat.aspx?…

A do kuchně já ti ani nevím :oops: prostě nemněli nic co by mne nadchlo, tak tam holt něco bude :roll: Já tu mám takovej supér, ale ten už nedělají :pocitac: Mám matný býlí a je tam šedé no jak to nazvat něco jako kámen :D No nějak z toho nejsem nadšená, ale vybrat si taky neumím a ke všemu ty fotky vypadají jinak než je skutečnost :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.8.07 08:21

Jani, Zanet tak to máte horor, já se s Aničkou a spaním taky rvala, ale to byla starší a abych pravdu řekla záhy mne přeprala :D
No děvčátka já jdu zase balit, to je nekonečný :-( :-( a milion krámů tu pořád je a to to zodpovědně vyhazuju! žádnej krám či obleček co mi není nepřežije. A to musím taky ještě na socku :? uf. Tak zatím páááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.8.07 08:30

Zdravim vas devcatka,

ja tu zase dlouho nebyla (vsimly jste si?) :cry: Precetla jsem akorat, ze tio tu neni, to co bejvalo…no snad to v zime bude lepsi :!

A jeste Radus , my vstavame navlas stejne jako vy! Huraa,aspon nekdo :wink:
Jo a holky, co se deje 3.9. :?: 8O Ja to nemuzu nikde najit, proc budete brecet??? :cry:

Pokroky u nas :arrow: v patek jsem s mamkou koukala na koncert U2 a zrovinka pri With or without you si Nellinka sedla a sedela asi 5 minut a cucela na Bona :D :potlesk: V pul roce si zacla sedat jen tak na pul prdky pri lezeni, ale tohle uz bylo opravdove :wink: :-)

V sobotu jsme byli ve Vyskove v aquaparku a Nellinka byla naprosto uzasna. Ani jednou nezafnukala, poprve se koupala v bazene-ve velkym se studenou vodou a strasne se ji to libilo :potlesk: :D jsem uplne mela chut ji po:,–(it na tobogan :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
27.8.07 08:48

Dobré ráno,
dneska jdem na kalmetizaci,cestpo zpět jsem se chtěla stavit na hřišti,ale je tam nějak hnusácky,tak z toho asi nic nebude

Jeje ,dík,já dám taky vědět,kdybych na něco narazila

Lišti to je v pohodě,až to přijde,tak to tu bude :wink: .Hlavně,že už je ti dobře.A s tou reklamací je to teda blbý :? přitom člověk(nebo aspon já :) ) počítá s tím,že když ten kočár nebyl z nejlevnějších,tak ho nic takového nečeká :-)

hel jojo,mám to tu,díky mooc :huban:

mah ahoooj :-) my už taky sportákujem

tahání za pindíka Davis neprovozuje,ani neví,že nějakýho má :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
27.8.07 08:49

jo, mates , 3.9. nám jdou miláčci do škol a školek :-( :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5229
27.8.07 09:10

Jeeezis aha :lol: :idea: Ja hlava derava :roll: Ale priznam, ze mi hlavou uz probihaly docela drsne myslenky 8O Takze jesteze je to „jenom“ skola/skolka :wink:

Co mam koupit Nellince? Mam nejak moc penez :lol: :pankac: tak bych ji chtela neco koupit… Min.tyden dostala hracky od Tomase Ujfalusiho-teda po jeho dcerusce 8) Hec :D Mohl je ale aspon podepsat, ze :roll: Ale jsou to hracky spis pro starsi, takze ji jeste moc neberou (takovy ty melodicky klaviry a mobily…)

Jo a jeste jak jsme byli v sobotu na vylete, tak jsme se stavovali u Bolka Polivky na te farme a vecer tam prisel a pochoval si Nellinku :D Bohuzel, fotak byl v aute, ale mame video.

Jste tu nekdo? Mala mi usnula…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
27.8.07 09:35

Ahojky.

Tak jsem totož vyfluslá!!!!! Včera jak jsem tu práskla malého jak často kojíme,tak mi to vrátit a byl vzhůru každou hodinu!!!! :cry: fakt jsem myslela,že ho vyhodím z okna!!!!! :oops: :? Ale naštěstí byl manža tak hodnej a s malým vstal,takže jsem si alesponˇna 1 1/2 schrupla!!!! :D

tak datumu 3.9. se už nemůžu dočkat!!!!!! Už aby šla Anetka do školky i ona se už nemůže dočkat a odpočítává dny,kdy už půjde konečně do školky,i když mi to máme lehčí protože pojede už druhý rok,takže není žádný stres… :D

Jinak jsem si objednala věci od nextu přímo od paní,která pro to jezdí do Anglie,páč když jsem si přepočítala kolik to stojí u ní a za kolik to pak maminy prodávají na MMB tak je to u některých věcí sakra velký rozdíl!!!!

taky včera doznívala má nemoc,jsem nestačila běhat na záchod,naštěstí jsem teď nemusela být skloněná nad záchodovou mísou,ale mohla jsem si posedět!!!!! :-)

U nás je taky zataženo..chjo…

MaK no víš mě zaskočilo jak všechny ten Libfin chválí jak jsou rychlý a už z toho jsou tři týdny..... :( Já chápu,že jsou ještě prázdniny a doba dovolených,ale paní co ho tam měla v červenci čekala pouhých 7 dní…prostě si to musím vždycky vyžrat…jsem zvědavá co na něm vykoumají borci!!!!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí