Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky
no co je?Nemám co číst
![]()
My jsme včera zkoukli pár natočených Myšlenek zločince.Jsem byla večer tak spokojená z malé.Po delší době usla bez breku v postýlce u mlíka.Sice jsme jí dali najíst už před koupáním(preventivně) a za hodinu se dojedla (celkem vypila 290ml Sunaru) a spinkala do půl5,vyžahla 160 Sunaru a spinkala do 8.Bez jediného probuzení v noci.Jé,kdyby se to chtělo opakovat.
režim teda taky máme jak malá řekne,Když jí kolem té 5,tak dál
v 8.30-9 Sunar
12-12.30 150g příkrmu
15-15.30 Sunar
18.30-19 Sunar,koupání,sunar a spát
Mezitím spí,jak potřebuje.Někdy za hodinu po probuzení,někdy za dýl ![]()
Tak jsem se vykecala a teď to hlavní
Všechno nejlepší Kubíčkovi od Zoony k jeho narozeninkám
![]()
Ahooooooooooj,
hlásím se z dovolenky ![]()
Měli jsme se parádně,vrátila jsem se šíleně rozežraná,páč u babi je to taková velkovýkrmna
,doufám,že příští týden doma neumřu hlady ![]()
Davča se tam hrozně rozpovídal,zdokonalil otáčení a taky se rozmazlil
vždycky byl po ruce někdo,kdo by se mu věnoval,takže jsem zvědavá,jak se zase vrátíme do starých kolejí
dočtené vás nemám a asi ani nedočtu
,tak se rovnou zapojím do rozjeté diskuse
Jeje domací práci jsem taky sháněla,ještě když jsem byla doma s Týnkou,ale pokaždé se z toho vyklubala nějaká kravina ![]()
Ali doufám,že je ti líp ![]()
vstávání v noci -o půlnoci a pak většinou kolem čtvrté a pak vstávačka.Teď ten týden vstával v 6:30
.Doufám,že se zase hodí do normálu,jinak budu poprvé v životě vstávat dřív než manža
![]()
Pipi gratuluju k zubům ![]()
Pet jéé,pouť závidim,taky byh se vykolotočovala
u babičky bylo posvícení,ale houpačky nepřijely,lumpové ![]()
Lu balení taky nemusim.A ještě víc nemusim vybalování,ale naštěstí manža pomohl a máme to za sebou
.Užijte si dovču ![]()
Kubíčkovi od Zoony vše nej ![]()
Dneska slaví bratranec 20tiny,jsme pozvaní na oběd ![]()
Tak mame sbaleno, Jenik spi a my se flakame a pak pojedem.
MaK … tak dobre jste se meli, jo? Koukni do galerky, Brnandy meli srazik a Davca od Nane je dvakrat vetsi nez holky od Lenyi a Ajky. ![]()
Jani … gratuluju k prima noci. Rezim mate tak jako my (myslim casove rozestupy) jen odpoledne ji Jenda v 14-15, 17 a 19.30, coz je mozna moc casto. ![]()
Nazdarek, tak tatka nam dorazil kolem sedme rano,takze vyspava… ja mam na planu udelat obidek a jit za mamou. Mela nejakou strevni chripku minuly vikend, tak malou uz pres tyden nevidela a je ji smutno.
Manza az se dospi za nami dojde a pujcime si od brachy auto na ten zitrek.
MAK: no koukala jsem take, ze je to same prodavani bizu, stribra, parfemu, cisticich prostredku .. bych radeji opravdu radsi neco kompletovala nebo vyrabela.. nebo poud by neco bylo na pc tak to uplne nejradsi.
Jednu pracicku -ale tomu se neda rikat ani prace bo mne to bavi a stravim nad tim tak 40 minut mesicne uz mam od tehu. Prinese to tak 100-400 mesicne. Nic moc, ale aspon neco.
Ale jeste hledam neco co by vylepsilo domaci rozpocet a nemuzu nic najit ![]()
A preji at vam navrat do starych NEROZMAZLENYCH koleji projde snadno! ![]()
LU: Baleni take nesnasim. Nesnasela jsem a ted co je Terezka tak to je jeste navic kramu, hadru, plen. no jen kdyz kocarkujem, kolikt oho musime vzit ![]()
JANI: Ja tedy vzdycky kdyz prijedu z kocarkovane a mame trebas tak hodinu do koupani,tak ji dam trochu najist..prtoze by koupani prorvala hlady a nic by z nej nemela..
MaK , ahoj, to je dobře, že dovča byla parádní. A jak se těšíte do školky, už se nám to blíží? ![]()
Lu - hezkou dovču, teda tvé nočí vstávaní by bylo krásné, kdyby bylo u nás stejné. Mně malý usne kolem 20:00 po kojení
kolem 21:00 vstává znovu a dožere se
kolem 23:30 - 00:00 opět a kojím
kolem 2:30 znovu kojím
kolem 4:30 - 5:00 opět kojo
kolem 6:00 opět kojo a spí tak do té sedmé anebo už vstáváme, jak kdy. To je hnus, jak to vidím, ale funguju celkem v poho, až se divím ![]()
No a přes den:
kolem 8:00 jogurt s banánem a piškoty
kolem 11:30 oběd
kolem 14:00 přesnídávka s piškoty nebo čerstvé ovoce s piškoty
kolem 17:00 kaše s ovocem
kolem 19:30 kojo.
Pipi , teda docela dobrodružná, ta vaše dovča
. Takový prťous a pod stanem.
Jeje - já pracovala s Lukinem z domu, ale tak, že jsem dělala normálně pro svého zaměstnavatele, ale z domu. Taky jsme nosili letáky, při procházkách kočárem jsem je rozhazovala no a taky jsem uklízela na poště, ale to manža nepracoval tam, kde teď a jezdil do té čtvrté domů, tak jsem mohla odejít do sedmi uklízet.
No začíná se to tu vylidňovat, ale Evcza se stěhuje, Helik vlastě taky, Zuzika na dovči, myslím, že za nějaký měsíc to bude zase lepší.
My jdeme dnes k mamce dooslavovat mé narozeniny, tak ahoj.
Jo a pro inspiraci - máme polívku s játrovými knedlíčky, kuře na zelí s knedlíkem.
Radko zatím se těší,tak jsem zvědavá.Každopádně je mi jasný,že 3.9. obrečim
![]()
Jeje mě by se taky líbilo něco kompletovat nebo třeba přepisovat,ale to mi přijde úplně nemožný sehnat ![]()
MAK: Tak to to citime stejne. Kdybych na neco narazila, tak ti dam vedet.
RADI: no obdivuji te, ze fungujes. Takhle jsme to mely do dvou mesicu… take jsem to nejak zvladala, ale predstava, ze takhle jedu uz pres 6 mesicu je teda dost drsna.. Navic mit u toho jeste jedno dite!!!!
holky, nedavno sem stika davala v jakem poradi se maji davat ty masove presnidavky..
nepamatujete si to nekdo??? Ja mam uplny vitr v hlave ![]()
Ahojte
,
děvčátka…jsem na tom podobně
3.9. obrečím a tuším dopředu,že noc před tímto magickým datem nebudu spát ![]()
Raduš ,
klobouk dolů před Tvým vstáváním
Vím,že si člověk zvykne na vše…ale mě by snad hráblo..tolikrát se budit
Chudáčku,tak snad Marťa začne spát „normálně“…mě napadá,proč se tak často budí
Zkoušelas ho něčím na noc zasytit?Asi jo,co ![]()
Já měla na oběd kel
Mňamka veliká,jím to jen já,takže jsem sblajzla celý hrnec a ještě trochu zbylo ![]()
Práci na doma
taky by se mi něco líbilo,ale co
Je to jak psala Jeje…
Každopádně Vám přeju úspěšný lov!
Jeje a Ty pro svého zaměstnavatele neděláš???Tuším,že jsi tu psala něco o tom,že budeš pracovat z domu…nebo kecám ![]()
MaK ,
vítej ![]()
Dobře,že jste si to užili ![]()
A co se týče návštěvnosti zde,taky si myslím,že po dovolených to bude lepší ![]()
Lu , šťastnou cestu a krásnou dovču ![]()
Jeje ,
o přesnídávkách nevím…zatím moc toto téma nesleduju,ač se nám to už taky blíží ![]()
PET: ano delam, ale to jsou narazovky. Sem tam neco dodaj, ale vzhledem k tomu, ze vzaly namisto mne jedne dve zenske naraz, tak toho bohuzel moc neni ![]()
ahojky holky,
tak se hlásím!!!!!
Byla jsem od středy K.O. ležela jsem v horečkách a pořád jen zvracela a dneska už je to dobrý…ale byla to hrůza,nejhorší bylo když jsem se musela starat o děti i když mi bylo tak zle…ale už je to za námi a doufám,že už je to v pohodě!
Peti sedátko super,dokonce i Petr ho ocenil,takže jsem dostala pochvalu!!!! Až budu mít opravený počítač tak stáhnu fotky a dám je do galérky! ![]()
Jinak reklamace na telefon mi dopadla tak,že mi ho neopravili a sdělili mi,že bych so do telefonu musela koupit součástku za tři tisíce,takže jsem se sbalila a šla domů…přemýšlela jsem jestli zítra nezavolám na DAS jestli mají pravdu a co můžu dělat.¨
Počítač není stále opravený,ale co mě mrzí nejvíce,že je kočárek stálen na opravě!!!!! Už tomu budou tento týden tři týdny,když jsem jim v pondělí psala,tak mi z Libfinu až ve středu odepsali,že mám mít strpení a vlastně mi neodpověděli kdy to vlastně bude!!!
Tygolfky co mám jsou tragické a určo bych si něco takového nikdy nekoupila,i když jsou Bebecar!!! ![]()
Radi jestli tě to podpoří tak já to mám s tím kojením stejně!!!!
Průměrně pětkrát za noc, když je dobře tak dvakrát do měsíce jenom dvakrát a když je zle tak i devětkrát…
jsem docela vyšťavená a už téměř sedm měsíců si říkám,že to bude lepší,ale nějak není!!!!
nejhorší je,když nestihnu mezi kojo ani usnout a do toho třeba příjde Anetka,že se v pokojíčku bojí…manžel už mi docela vážně říkal,že by mi to ani v nejmenším nevyčítal,kdybych s kojením sekla,že on by to nerozchodil......ale ještě vydržím,přišlo by mi to strašně blbý vůči Péťovi,když jsem Anetku kojila rok a půl…no ještě uvidíme!!!
MaK vítám tě z dovolené a jak jsi si bohužel všimla tak ve schránce nic nečekalo
je mi to strašně líto,ale pořád máme na opravě počítač a noťas nemá vypalovačku. Tak se Týnce omlouvám,ale snad to už tento týden vyjde,jinak toho kámoše už manžel zabije!!!!