Poradna duly
Jana Čurdová
Leni ,
já Sáru beru 100%,pokud teda nenastane nějaká nenadálá situace…ale snad ne ![]()
A k tomu spánku..Lukymu se střídá období,kdy spává málo a doba,kdy spí hodně…je nevyspytatelný ![]()
Musím zjsitit to info o rezervaci a zavolat si tam..
Jo a všem díky za zastání naší koupelny ![]()
Je fakt,že máme docela jednoduchou a jak tady někdo psal,tak spíše bílo-modrou
A taky měníme doplňky (ručníky,košíčky,svíčky a tak)…dneska už bych šla 100% do mozaiky berevné,to se mi strašlivě líbí ![]()
Leni to je taky důvod proč za obkladačky nechci utrácet, jelikož je za 8 let jedno zda stály 800, nebo 300 za m. Okoukaný budou tak i tak ![]()
Petisa píše:
Jo a všem díky za zastání naší koupelny
Je fakt,že máme docela jednoduchou a jak tady někdo psal,tak spíše bílo-modrouA taky měníme doplňky (ručníky,košíčky,svíčky a tak)…dneska už bych šla 100% do mozaiky berevné,to se mi strašlivě líbí
PET ty jsi sem dávala foto?
Hel ,
nene,nedávala…vlastně se holčiny zastávaly modré barvy ![]()
Zcela nesobecky jsem si to převzala na svou koupačku ![]()
Tak mě čeká ještě koupelna v podkroví a na té se chci skutečně vyřádit.Jednak je malá takže nebude tak finančně náročná a taky bude později pro holky tak aby byla jako
,chápejte pro puberťačky
.Mám vybraný obklady od benetonu-oranžovo,bílo zelenou kombinaci mozaiky a velkých obkladů.A bude to teda darda
.Jenže není nutně potřeba tak na ni nespěchám a možná pak pořídím něco úúúplně jinýho.
Lenyi:
ja to popletla s Helikovou Anjou!
Se omlouvam!
Samo ze jsem myslela Lenicku!
Jo holky, chtela jsem jeste napsat, ze jsem si prohlizela manzeluv denicek, kdyz byl miminko a on mel ve 3 mesici 7,5 KG! NO uz vim po kom to ta Terezka ma!
A i zahada hodne spotrebovanych plen je vyresena.. Jemu pry nestacili ani tri pleny naraz, hnedka je procural pry!
Jeje píše:
Lenyi:![]()
![]()
ja to popletla s Helikovou Anjou!
Se omlouvam!
Samo ze jsem myslela Lenicku!
co se o nás psalo?
mně to předchvilkou spadlo a to jsem mněla rozepsáno
![]()
No nic tak jsem jedním okem dosledovala vyvolený a půjdu spat.Už mě to zas začíná,vyvolení,ordinace,kriminálka LV a Miami,četnický humoresky,no nevím co budu víc stíhat telku nebo vás
Tyhle věci miluju ,ale přes prázdiny jsem se víc věnovala emimi a nějak jsem si zvykla.
V takových chvílích závidím Nane ta nemá televizi tak nemá závislost.Já bych bez telky nemohla žít.To je můj jediný relax.Teda dřív jsem hodně četla ale od narození Lenky
nemožné.
Tak dobrou prdelky a nezapomeňte mě napsat kolik těch starších dětí bude na srazu.
Heli: o vas nic. Ja zamenila jmena.. Sem myslela Lenicku ale napsala jsem Anicku ![]()
Jooo a nahodou se probiram staryma fotkama a terezka je cela ja
No zni to samolibe, ale na nekterych fotkach to tak je
A nevidim to jen ja, ale i manza mi to potvrdil:
http://terezka.hu.cz/…21212-05.jpg /> http://terezka.hu.cz/…20630-08.jpg http://terezka.hu.cz/…20901-01.jpg
Lenyo dík, to zajímalo mě to jen tak pro inspiraci, protoe se mi zdá, že Lucinka by toho potřebovala naspat tošinku víc odpolko, páč bývá unavená. Spát chodí v osm, ale to už někdy skoro usíná po koupání a u kója a málo se napije, jak je tuhá. Ale spí tak jako tak do sedmé raní
a na to má v sobě snad hodiny, to je vždycinky přesná +- 5 min.
Teď Lucince objednala krém na opalování. Nechci jí slunit, ale už jí mám opálenou, jak chce všude čučet a lozit, tak asi lepší mazat, než nemazat. Koupila jsem od Lavery - Opalovací mléko SPF 30 pro kojence a děti.
Jo a holky, co chodíte na plavčo - plavete s plavečkama nebo plavacíma plínkama? My jdeme 6.9., tak nevím, jestli mám koupit plavečky nebo plínky. Júúú, já se těším ![]()
Jeje , fakt, jako když ti z oka vypadla. Tak to má dobrý, bych se nezlobila vypadat, jako ty ![]()
Musím se taky dokopat, abych z půdy sundala tu truhlu s fotkama a podívala se, jak jsem vypadala ![]()
Jinak všem hezkou, klidnou, dobrou noc. Já jdu spinkat za svym miminkem a vezmu sebou i přítele, teda jestli ho odtrhnu od PC.
No a ještě jsem tu chtěla napsat něco o těch našich únorových dětech, ale nerada bych to zakřikla, tak raději nic, však vy to samy víte ![]()
Leni závislostí se zbavím, jelikož po dobu rekonstrukce nebudu jen bez netu, ale asi i bez TV ![]()
Kočky moje já pádím ![]()
ALIKU tobě malá spí 11hodin? bez krmení
jestli jo tak zááávist