Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13211
27.8.07 22:14

Leni ,
já Sáru beru 100%,pokud teda nenastane nějaká nenadálá situace…ale snad ne :wink:
A k tomu spánku..Lukymu se střídá období,kdy spává málo a doba,kdy spí hodně…je nevyspytatelný :nevim:

Musím zjsitit to info o rezervaci a zavolat si tam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.8.07 22:16

Jo a všem díky za zastání naší koupelny :-)
Je fakt,že máme docela jednoduchou a jak tady někdo psal,tak spíše bílo-modrou :wink: A taky měníme doplňky (ručníky,košíčky,svíčky a tak)…dneska už bych šla 100% do mozaiky berevné,to se mi strašlivě líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.8.07 22:17

Leni to je taky důvod proč za obkladačky nechci utrácet, jelikož je za 8 let jedno zda stály 800, nebo 300 za m. Okoukaný budou tak i tak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.8.07 22:19
Petisa píše:
Jo a všem díky za zastání naší koupelny :-)
Je fakt,že máme docela jednoduchou a jak tady někdo psal,tak spíše bílo-modrou :wink: A taky měníme doplňky (ručníky,košíčky,svíčky a tak)…dneska už bych šla 100% do mozaiky berevné,to se mi strašlivě líbí :-)

PET ty jsi sem dávala foto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
27.8.07 22:25

Hel ,
nene,nedávala…vlastně se holčiny zastávaly modré barvy :wink:
Zcela nesobecky jsem si to převzala na svou koupačku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.8.07 22:28

Tak mě čeká ještě koupelna v podkroví a na té se chci skutečně vyřádit.Jednak je malá takže nebude tak finančně náročná a taky bude později pro holky tak aby byla jako :-),chápejte pro puberťačky :lol: .Mám vybraný obklady od benetonu-oranžovo,bílo zelenou kombinaci mozaiky a velkých obkladů.A bude to teda darda :roll: .Jenže není nutně potřeba tak na ni nespěchám a možná pak pořídím něco úúúplně jinýho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.8.07 22:33

Lenyi: :oops: :oops: :oops: ja to popletla s Helikovou Anjou! :( Se omlouvam! :) Samo ze jsem myslela Lenicku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.8.07 22:41

Jo holky, chtela jsem jeste napsat, ze jsem si prohlizela manzeluv denicek, kdyz byl miminko a on mel ve 3 mesici 7,5 KG! NO uz vim po kom to ta Terezka ma!
A i zahada hodne spotrebovanych plen je vyresena.. Jemu pry nestacili ani tri pleny naraz, hnedka je procural pry!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.8.07 22:42
Jeje píše:
Lenyi: :oops: :oops: :oops: ja to popletla s Helikovou Anjou! :( Se omlouvam! :) Samo ze jsem myslela Lenicku!

co se o nás psalo?
mně to předchvilkou spadlo a to jsem mněla rozepsáno :pocitac: :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
27.8.07 22:44

No nic tak jsem jedním okem dosledovala vyvolený a půjdu spat.Už mě to zas začíná,vyvolení,ordinace,kriminálka LV a Miami,četnický humoresky,no nevím co budu víc stíhat telku nebo vás 8O :?: Tyhle věci miluju ,ale přes prázdiny jsem se víc věnovala emimi a nějak jsem si zvykla.
V takových chvílích závidím Nane ta nemá televizi tak nemá závislost.Já bych bez telky nemohla žít.To je můj jediný relax.Teda dřív jsem hodně četla ale od narození Lenky :arrow: nemožné.

Tak dobrou prdelky a nezapomeňte mě napsat kolik těch starších dětí bude na srazu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.8.07 22:46

Heli: o vas nic. Ja zamenila jmena.. Sem myslela Lenicku ale napsala jsem Anicku :)

Jooo a nahodou se probiram staryma fotkama a terezka je cela ja :D No zni to samolibe, ale na nekterych fotkach to tak je :) A nevidim to jen ja, ale i manza mi to potvrdil:
http://terezka.hu.cz/…21212-05.jpg /> http://terezka.hu.cz/…20630-08.jpg http://terezka.hu.cz/…20901-01.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
27.8.07 22:53

Lenyo dík, to zajímalo mě to jen tak pro inspiraci, protoe se mi zdá, že Lucinka by toho potřebovala naspat tošinku víc odpolko, páč bývá unavená. Spát chodí v osm, ale to už někdy skoro usíná po koupání a u kója a málo se napije, jak je tuhá. Ale spí tak jako tak do sedmé raní :pankac: a na to má v sobě snad hodiny, to je vždycinky přesná +- 5 min.

Teď Lucince objednala krém na opalování. Nechci jí slunit, ale už jí mám opálenou, jak chce všude čučet a lozit, tak asi lepší mazat, než nemazat. Koupila jsem od Lavery - Opalovací mléko SPF 30 pro kojence a děti.

Jo a holky, co chodíte na plavčo - plavete s plavečkama nebo plavacíma plínkama? My jdeme 6.9., tak nevím, jestli mám koupit plavečky nebo plínky. Júúú, já se těším :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
27.8.07 22:55

Jeje , fakt, jako když ti z oka vypadla. Tak to má dobrý, bych se nezlobila vypadat, jako ty :wink:
Musím se taky dokopat, abych z půdy sundala tu truhlu s fotkama a podívala se, jak jsem vypadala :roll:

Jinak všem hezkou, klidnou, dobrou noc. Já jdu spinkat za svym miminkem a vezmu sebou i přítele, teda jestli ho odtrhnu od PC.
No a ještě jsem tu chtěla napsat něco o těch našich únorových dětech, ale nerada bych to zakřikla, tak raději nic, však vy to samy víte :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.8.07 22:57

Leni závislostí se zbavím, jelikož po dobu rekonstrukce nebudu jen bez netu, ale asi i bez TV :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
27.8.07 23:04

Kočky moje já pádím :-)

ALIKU tobě malá spí 11hodin? bez krmení 8O jestli jo tak zááávist

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...