Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
27.8.07 23:25

Aliku: diky :D
Tady u nas jak byla ta pani na plaavni, tak vylozene pozaduji plenkove plavky.
Sem si i pekne objednala, ale jeste je mam u pani stople (protoze mi nechtic poslala nejaky zupanek) a ja hloupa se dneska u te dr zapomnela zeptat, zda vubec muzeme chodit /prec jen v tom bazenu hrozi vice infekce/, tak tam zitra musim zavolat, a nasledne i te pani, zda mi prec jen posle ty plavecky nebo vyberem neco jineho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
27.8.07 23:28

Aliku: ale co se tyce tech plavek tak ti urcite reknou na tom plavacku. nekde jsem videla i ze se ty miminka koupou nahaty 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
27.8.07 23:36

No tak já zas ještě nespím. Právě jsem si koupila na mimiaukci vákuové pytle :oops:
Jojo, Jeje optám se v Juklíku, jak to tam s tím je. Kámoška chodí do Juklíku v Nymburce a tam chodí buď s plavacíma plenkama nebo pokud kaká mimi už jen jednou denně tak s plavečkama. Ale nahatý do bazénu nesmějí. Náš Juklík otvírá až příští pondělí, tak tam pak skáknu :-)

Teď už jdu ale opravdu spát :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.8.07 00:19

ALI, ja mam nadreknute tyto plenkove plavky:
http://www.hastrmanek.cz/…vety-ruzove/
jsou hlavne dobre v tom ze nejsou vyrobeny v „presen velikosti“ ale jsou mozne povolovat cvokama .. protoze je jasne, ze to ditko roste - behem trvani toho plavacku.
a ja trebas u terky mam problem, ze se nevejde do sve velikosti v pase. Vsechny gumy musime povolovat, protoze ma vypasene brisko a nozicky av tehle mistehc ji to proste skrti. a toto je idelani pro nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
28.8.07 03:38

JEJE - jsem moc rada, ze vam to tak dobre dopadlo!
Hlasim konecne miry v 6 mesicich: 7,36kg, 68,5cm, hlava 45cm (hubenour, ale hlavu ma velkou :-))

Jo a ptala jsem se doktorky na ockovani proti TBC. Tak tady se to nedela :?

A to je dnes vsechno od nas, jsem nejaka chcipla, neni mi dobre, tak jdu radsi spat.

Hezky den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
28.8.07 07:58

Dobré ránko,
tyjo,já jsem tady vážně prga :?: To se asi ještě nestalo 8O :-)

Žanet tak ať je ti brzo dobře :!

Jeje fakt jako by ti Terezka z oka vypadla :wink:

závislost na telce :arrow: tu má u nás spíš manža,já radši net :lol:

Leny Týnku na sraz beru

a to je vše,co mám dočteno,páč musim jít žehlit,než se Týnka vzbudí,včera jsem se flákala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
28.8.07 08:29

Přeji krásný den

MaK já tu byla ránko raníčko, ale nevěděla jsem co psát, respektive neviděla jsem písmenka :D

Zanet držím palušky na lepší zítřky :wink:

Tak a já jdu zas balit, trochu monotóní záležitost :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
28.8.07 08:35

Ahojky,

tak já sem letím abych na to večer nezapoměla.Já mám tady dneska totiž výročí :D .Dneska je to přesně rok co jsem napsala svůj první příspěvek do únara a tak začala moje největší životní závislost :dance: :dance: :-) :-) No teda manža to na oslavování nevidí,poslední dobou mu vadí že tu večer sedím a nepovídám si s ním,ale já už si ten den bez vás nedovedu představit.
Tak jdu vzbudit Leňu a něco pracovat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
28.8.07 08:38

Jo Jeje Terezka je opravdu celá ty,kdybys dala na www některou z těhle fotek tak nikdo nemůže tvrdit že je podobná na tatínka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.8.07 08:39

Ahojky holky,

tak mi dneska opět vstávání po hodině...... :cry:

koupelna máme taky modrou!!! Kombinaci světle modré s tmavě modrou a koupelna vypadá báječně a příjemně!!!!!!!!!

Plavky tak Péťkovi jsem včera přímo na plavečáku koupila plavečky Beco,které v obchoďácích stojí kolem 400 stovek a tady je prodávají přímo za nákupku za 250 Kč… :D

:D

Kdybych měla alespoň energii…já fakt nevím co dělám špatně,že se mi malej pořád v noci vrtí a budí.....kurňa a to byli první čtyři měsíce tak pohodové…pořád přemýšlím v čem je zakopanej čert a pořád jsem na nic nepřišla..... :nevim:

Tak Vám přeji pěkný den!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.8.07 08:40

jééé se mi smazal kousek příspěvku!!!!! :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
28.8.07 08:54

jeje tak na to koukám a opravdu Terka je celá ty, no já musím dýl koukat :D

lišti špatné enrgetické pole :pankac: nějak tak tomu říkají a chodí s virgulí a řeknou postel tam :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
28.8.07 09:00

Hel postýlka je na stejném místě jako měla Anetka a ta spala v pohodě!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
28.8.07 09:11
Lištička7 píše:
Hel postýlka je na stejném místě jako měla Anetka a ta spala v pohodě!!! :wink:

Tak je citlivější, :D :D to je spíš sranda :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
28.8.07 09:14

Lišti , a nezkoušeli jste ho dát do toho pokojíčku?

Leny to neni možný,že už to je rok,co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital