Poradna duly
Jana Čurdová
Aliku: diky ![]()
Tady u nas jak byla ta pani na plaavni, tak vylozene pozaduji plenkove plavky.
Sem si i pekne objednala, ale jeste je mam u pani stople (protoze mi nechtic poslala nejaky zupanek) a ja hloupa se dneska u te dr zapomnela zeptat, zda vubec muzeme chodit /prec jen v tom bazenu hrozi vice infekce/, tak tam zitra musim zavolat, a nasledne i te pani, zda mi prec jen posle ty plavecky nebo vyberem neco jineho.
Aliku: ale co se tyce tech plavek tak ti urcite reknou na tom plavacku. nekde jsem videla i ze se ty miminka koupou nahaty
![]()
No tak já zas ještě nespím. Právě jsem si koupila na mimiaukci vákuové pytle ![]()
Jojo, Jeje optám se v Juklíku, jak to tam s tím je. Kámoška chodí do Juklíku v Nymburce a tam chodí buď s plavacíma plenkama nebo pokud kaká mimi už jen jednou denně tak s plavečkama. Ale nahatý do bazénu nesmějí. Náš Juklík otvírá až příští pondělí, tak tam pak skáknu ![]()
Teď už jdu ale opravdu spát ![]()
ALI, ja mam nadreknute tyto plenkove plavky:
http://www.hastrmanek.cz/…vety-ruzove/
jsou hlavne dobre v tom ze nejsou vyrobeny v „presen velikosti“ ale jsou mozne povolovat cvokama .. protoze je jasne, ze to ditko roste - behem trvani toho plavacku.
a ja trebas u terky mam problem, ze se nevejde do sve velikosti v pase. Vsechny gumy musime povolovat, protoze ma vypasene brisko a nozicky av tehle mistehc ji to proste skrti. a toto je idelani pro nas.
JEJE - jsem moc rada, ze vam to tak dobre dopadlo!
Hlasim konecne miry v 6 mesicich: 7,36kg, 68,5cm, hlava 45cm (hubenour, ale hlavu ma velkou ![]()
Jo a ptala jsem se doktorky na ockovani proti TBC. Tak tady se to nedela ![]()
A to je dnes vsechno od nas, jsem nejaka chcipla, neni mi dobre, tak jdu radsi spat.
Hezky den ![]()
Dobré ránko,
tyjo,já jsem tady vážně prga
To se asi ještě nestalo
![]()
Žanet tak ať je ti brzo dobře ![]()
Jeje fakt jako by ti Terezka z oka vypadla ![]()
závislost na telce
tu má u nás spíš manža,já radši net ![]()
Leny Týnku na sraz beru
a to je vše,co mám dočteno,páč musim jít žehlit,než se Týnka vzbudí,včera jsem se flákala ![]()
Přeji krásný den
MaK já tu byla ránko raníčko, ale nevěděla jsem co psát, respektive neviděla jsem písmenka ![]()
Zanet držím palušky na lepší zítřky ![]()
Tak a já jdu zas balit, trochu monotóní záležitost ![]()
Ahojky,
tak já sem letím abych na to večer nezapoměla.Já mám tady dneska totiž výročí
.Dneska je to přesně rok co jsem napsala svůj první příspěvek do únara a tak začala moje největší životní závislost
No teda manža to na oslavování nevidí,poslední dobou mu vadí že tu večer sedím a nepovídám si s ním,ale já už si ten den bez vás nedovedu představit.
Tak jdu vzbudit Leňu a něco pracovat ![]()
Jo Jeje Terezka je opravdu celá ty,kdybys dala na www některou z těhle fotek tak nikdo nemůže tvrdit že je podobná na tatínka.
Ahojky holky,
tak mi dneska opět vstávání po hodině...... ![]()
koupelna máme taky modrou!!! Kombinaci světle modré s tmavě modrou a koupelna vypadá báječně a příjemně!!!!!!!!!
Plavky tak Péťkovi jsem včera přímo na plavečáku koupila plavečky Beco,které v obchoďácích stojí kolem 400 stovek a tady je prodávají přímo za nákupku za 250 Kč… ![]()
Kdybych měla alespoň energii…já fakt nevím co dělám špatně,že se mi malej pořád v noci vrtí a budí.....kurňa a to byli první čtyři měsíce tak pohodové…pořád přemýšlím v čem je zakopanej čert a pořád jsem na nic nepřišla..... ![]()
Tak Vám přeji pěkný den!!!! ![]()
jeje tak na to koukám a opravdu Terka je celá ty, no já musím dýl koukat ![]()
lišti špatné enrgetické pole
nějak tak tomu říkají a chodí s virgulí a řeknou postel tam ![]()
Hel postýlka je na stejném místě jako měla Anetka a ta spala v pohodě!!! ![]()
Lištička7 píše:
Hel postýlka je na stejném místě jako měla Anetka a ta spala v pohodě!!!
Tak je citlivější,
to je spíš sranda ![]()
Lišti , a nezkoušeli jste ho dát do toho pokojíčku?
Leny to neni možný,že už to je rok,co?