Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4309
28.8.07 21:23

já tu taky sedím, tyhle seriály mě moc neba, ale čekám na kriminálku Miami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.8.07 21:30

Terez ty nesedis prece,ty cihas :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.8.07 21:36

Nazdarek.
tak jsem tady! na ruzovku nekoukam, si ji nahravam, protoze jsem potrebovala uz nutne umyt koupelnu s hajzlem a take vytrit kuchyn a chodbu.. milacek totiz zrejme neco delal s olejem a je byli tady po zemi od vcerejska mastne fleky!! 8O
No a taky jsem chtela zehlit ale necham si to az na ctvrtek nebo na zitrek pri te dnesni ordinaci. uvidim.

LISTI za tu plaveckou ABC bych ti byla moc vdecna.. :) aspon bychom mohly radit ve vane. dneska jsem tam nalepila protiskluzy a take se chystam tam pridelat az dojdou ty hracky.. :) aby to mela pekne kocicka moje, kdyz ji do bazneku pustit nechteji :)

AJKO ty jo nedostatnes do ni ani 50? tak to terka by zblajzla na jeden tah.. ale tak co zkusit ji to davat aspon po lzickach?? nebo to jako vseobecne nechce vubec? Asi ji to mas davat ze je hubenidlo ne?
Jinak mne tez rodila cely porod PA a Dr mne prisel akorat tak zasit.
A co se tyce toho srazu, tak ja tam to jmeno uvedla predevsim proto, ze to se mnou vyrizoval on..ale pokud o tom vi vsichni tak proc ne!
A co se tyce toho ze nevedel ten termin - tak je blbej??? dyk je to napsane v mailu s tim seznamem.. no nic no :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
28.8.07 21:43

Brý večer,

Tak mě manža přepl kriminálku na vyvolený tak jen to dopíšu a valím koukat na krimku do ložnice.My jsme teda tv maniaci,samozdřejmě nesedím u toho celý den,ale tv máme v ložnici v obyváku a chcem ji pořídit i k Lence do pokoje.A mám ji prakticky i v kuchyni,protože máme obyvák s kuchyní propojený,takže já skoro nepouštím radio jen tv.A teď když je Leňa doma tak jí nechám ráno pohádky a pak si pustíme cd s písničkama z pohádek-to by se Štika vyřádila.

Pet tak vám to dobře dopadlo,jsi bezva máma :wink: .Já jsem něco podobnýho řešila vloni,Lenička byla napsaná do třídy kde nebyl nikdo z jejich kamarádů,ale zase měla bezvadný učitely,lepší než v té druhé třídě.Tak jsem tam taky chtěla jít,i když jsem zápasila s porovnáním kamarádiX dobré učitelky.Nakonec to vyřešila Lenďa,protože ta její třída byly berušky a druzí byly ježečci a ona toužila být beruška.Tak teď má spoustu kamarádů v její i ve vedlejší třídě a navíc bezva uče.

Tiko já jsem tušila že jsi psala že nemáte tv ale nebyla jsem si tím jistá.

Jo a taky jsem se dneska definitivně rozhodla že Leňa jede na sraz s náma.Manža mě ozbnámil že příští víkend odjíždí s klukama na chatu.Tak jsem řekla že když já mám celý víkend mít holky sama,tak on si je užije dva dny na srazu :-) ,no co myslíte,ani neprotestoval.Jen se zeptal-a večer je bar otevřený?tak jsem řekla -jo,lae tam budu sedět já :-) :-) :-)

Tak a už papa a letím nebo nic neuvidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
28.8.07 21:45

Tak jsem dočetla a už nevim, co jsem chtěla napsat :?

Pamatuju si jen, že Terez chtěla vědět do jakýho Juklíku - tak Praha Vršovice - Přípotoční. Je to v budově mojeho gymplu, kam jsem chodila pred 12ti lety a koukali jsme se jak tam dětičky plavou. A teď tam bude plavat moje dětičko :lol:
Jo a Lucinka je dneska taky nějaká spavá, ráno dala rekord a přes den taky spala hodně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.8.07 22:29

Leni ,
děkuju…úplně jsem zaslzela,jsi hodná :) To mi snad ještě nikdo neřekl :) Tedy kromě drahouše a Sárinky :D

Jdeme si dát s drahoušem fotbálek,tak zatím papa :-)

Jo a Leni :arrow: v baru budu sedět s Tebou a to 100% :dance: :pankac: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.8.07 22:33

Jo a Leni :arrow: gratuluju moc a moc ke Tvému výročí :srdce:
Já mám 14.9. Si to pamatuju,taky to tu chci pak zdůraznit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
28.8.07 22:44

Aliku , tak Vršovice jsou trošku dál. Na kolik to tam vyjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
28.8.07 23:30

tak tedy dobrou noc a sladké sny.

jo a ještě jsem chtěla. že by tedy Matěj po té kaši lépe a dýl spal, tak to tedy ani náhodou. myslím, že jste to tu psaly, že jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.8.07 01:06

Tak jdu take chrnouskovat :)
Tedka mam s pranima az do prvniho volno :D to abyste vedeli ze se nikdo nenarodil a ne ze na to jeja prdi :D
Tak dobrou a budte hodne! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
29.8.07 01:12

Coze, coze? Aja jde dneska spat jako posledni? No, jooo :pankac: Mame tu na prazdninach segru, tak jsme byli s manzou v hospudce a teticka dohlizela na mrnouska, az u toho taky usnula :-) A ze nejsem zvykla ponocovat, tak budu za par vterin taky spat jako miminko :-)

Dobrou, zaby :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
29.8.07 01:20

Jeste jsem si vzpomnela: JEJE , ano, je to tak, mam Anji nutit ten Nutrac, protoze malo pribrala… A po lzickach je to jeste horsi :roll:

Ted uz vazne spim (a doufam, ze nemam zadne dalsi resty… a uvedomila sem si, ze mam :arrow: sorry Leni , ale to uz nedavam :-) )

Pa :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.8.07 01:28

Ajko: a co strikackou??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
29.8.07 01:32

Vam musim rict, ze Hlavicka je desne ukecana! Uz ji pres hodinu rikam, ze byhcom mely jit chrapat ! :D Baba jedna ukecana je to! :D

A VAZNE JDU! :)
Dobrou krasky moje! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
29.8.07 01:40

Teda tak prej Hlavicka jo??????Jejina je nejukecanejsi zenska jakou znam,ale je desne fajn :D :D :D :pankac: Tak a fakt jdem chrapat ,dobrou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí