Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4309
28.8.07 12:07

Sandulo , to je super, my šmírovaly Vás a ted Vy nás.

jak se daří? všechno v porádku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.8.07 12:10

Ahojte :-) ,
mám šílenou radost :potlesk: Ráno jsme byli s drahoušem orodovat za Sárinku,ať ji přehodí do třídy ke všem dětem ze školky a jak jsem se teď s Lukym vracela domů z procházky,tak už je to přepsané a je s nimi ve třídě…mám takovou radost,že zas bulím :potlesk:
Vím,že Vám to nic neřekne,ale pro mě to bylo šíleně důležité… :wink:
Ježiš,musím uvařit nějakou velikou mňamku na oslavu :potlesk:

Autosedačka :arrow: teda já nevím,ale nám se do ní Luky pořád krásně vleze…hlavička nečouhá vůbec a nožky minimálně,ale páč je má pořád pokrčené,tak vlastně taky ne…ale další autosedačku máme po Sárince,takže tohle máme vyřešené už teď :wink: A to měl před měsícem Luky 71 cm 8O Já to stejně nějak ty míry nechápu…má určo už přes 8 kg,přes 70 cm a oblečky nosí 68 a čepičky dokonce 56 8O

Lišti ,
chápu,proč se tak zdráháš se stěhováním..mám to podobně :wink:
Naštěstí tohle zatím taky nemusím řešit…až časem.
Ale myslím,že je to jak psaly holky…sama sebe o tom taky přesvědčuju :wink:

Jeje ,
hračky krásné…my jsme teď kupovali v Ikei tyhle kelímky :arrow: http://www.ikea.com/…cts/10096907

Dneska se pěkně ochladilo,tak jsem koupila venkovní teploměr,ať mám přehled…začne zase věčný kolotoč,jak obléct Lukyho :?
A musím uvařit vývar hovězí a gulášek… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
28.8.07 12:11

Jasne..hlasim ze u nas vsechno v poradku..i u holek..zatim tam prevladame samy rocniky 81,82,80,79..ale mate tam i krasny a abych ted nekecala tak myslim ze holkam je 36 a druhej 39..momentalne se u nas resi furt kocarky..Ann se nemuze rozhodnout :lol: My mame vybrano,mi si budem lebedit v Janecku..

Ale vy fakt mate krasny mimca..takovy na pomackani..mnam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.8.07 12:14

Ahojte,tak snad mam chvilenku.

Kacko -nejde mi ten odkaz nejak otevrit a taky prave uz hledam inspirace na autosedajdu, ptala jsem se uz Helika, kterou vybira, tak snad se taky pochlubi :lol:

JInak LISTI-kdybych mela tu moznost,asi bych maleho k sestricce taky dala. U nas je to naopak manzel, je ten ktery chce byt s malou porad v jednom pokoji. Jenze ja teda nevim, ale ten kdo chrape a budi malou je on, takze tak, ale ne a ne, chce mit sveho milacka u sebe. Jeste to s nim musim tak probrat.

Jeje -mala je opravdu cela ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
28.8.07 12:17

PET -tak ja mam velkou radost,vsak vis,ze si to umim predstavit,vcera jak jsem Ti to psala. To je fajn. A Sara uz to vi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
28.8.07 12:20

dneska je ten Matěj nějak spící, už od 10 chrupe venku na terase. 8O

Pet, super, že se Ti to povedlo. To bude mít Sárinka radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
28.8.07 12:21

Tiko ,
děkuju :D
Ví,byla nadšená..určitě ji spadl kámen ze srdce…přece jen je to pro ty děti změna a stres..tak to má aspoň kapku ulehčené…teda kapku,myslím,že dost :D
Jsem ji to hned volala,mi tak děkovala..trdlo moje :D
 Ufff…

Sandul ,
děkujeme za přání a pochvaly a těšíme se na Únor 2008,tuším,že budeme šmírovat jak o duši :-) Teda v mezičase mezi oslavami prvních narozenin našich miláčků :D
Tak pohodové těhu… :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
28.8.07 12:22

Holkyyyy prozradte mi nejaky tajny typi jak se tehule citi kdyz ceka holku a kdyz kluka..treba nejaky rozdily..vy uz jste tu zkuseny.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
28.8.07 12:28

Ahoj devcatka :D

Taky Vas rychle zdravim a zas utikam :D ,mam tu na hlidani chlapecka od pribuznych,tak jsem v jednom kole :roll:

Sandul......dekujeme a prejeme Vam taky moc a moc krasna a zdrava miminka :D ,strasne moc to utika…

Pet…jsem moc rada ze Sarinku prendali,uz jsem Ti vcera chtela psat ,ze se mozna spletly,kdyz vsechny deti byly pohromade a jedina Sara by byla zvlast…taky bych tam utikala 8O ,takze bezva ze je to vyresene :potlesk:

Listi......zkus dat Petulku opravdu k Anetce,myslim ze za zkousku nic nedas,Anetka se bude citit urco dulezite a pysne,ze ji nechas brasku v pokojicku a mozna i malej si lepe navykne zase spinkat,moc Ti to preju ,at uz se konecne poradne vyspis a vubec Vam vsem co se malo vyspite :wink:

Ahojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.8.07 12:36

PET: Ty jsou uzasne ty kelimky! :)
A jsem rada ze to se Sarou dopadlo takhle! SUPER! :)

SANDUL: no covece ja ti nevim, jak se citi zenska kdyz ceka to nebo ono, bo ja cekala jen jedno ditko :)
Ale vsichni mi rikali ze budu mit kluka.. vsemi temi osvedcenymi technikami - kulate x spicate brisko, ze jist sladke nebo naopak, odhad dle prstynku, ze krasnim atd. no vsechno to vypadalo na kluka a mam krasnou holcicku! :D
takze ti covece neporadim, ale preji at tehu je co nejvice pohodove a mate se moooc dobre!! :-)

Kurna ja dneska vubec nestiham nemam jeste ani udelany obed a za hodinu mame sraz s kamoskou .. a mala mi rve a ja neviem proc :( Potvurka je to :-) ale ja ji stejne miluji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
28.8.07 12:36

Sandul…no holka tak ja mam deti tri :D a z toho dve holky a ted kluka :D ,u holek jsem do pohybu zvracela a bylo mi zle a pri malym mi bylo daleko lip :D ,jen hodne zkraje jsem nemusela nic smazeneho …to mi smrdelo :-P ,ale ona to ma stejnak kazda mamca jinak,nektera uplne obracene :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
28.8.07 12:40

Jejiku......ahojjjjjj :-)
S kympak si tu kecala do rana co :pankac: :-) ,no jesteze Ti mala hnedka usnula,my jsme vstavali ve ctvrt na 8 :D ,ale stejne bych spala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
28.8.07 12:42

Pet to je bezva :potlesk: ,hned se jí půjde líp,co :wink:

Sandul děkujeme a přejeme i vám zdravá miminka!To neni možný,že už je to rok,co jsme probíraly to,co vy teď…
no,já u vás v únoru určitě šmírovat budu :wink: :lol: -i když my jsme se dotěhotněli až k sousedům do března :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
28.8.07 12:49

Já mám od každého kousek a obě těhu byly po 1.trimestru hodně podobný :nevim: .S chlapečkem mi zezečátku bylo všelijak,pak se to úplně otočilo a bylo mi skvěle.S holčičkou mi bylo skvělě od začátku do konce :lol:
Ale všichni mi tipovali kluka v obou případech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
28.8.07 13:00

Jo to take musim uznat ze mi bylo dobre od zacatku az do konce (tedy az na ty poslicky od 25tt). ovsem asi je to relativni :)

Hlavi: no ja ti nevim s kym sem tu zase kecala do rana :D Ale fakt usla behem chvilky. ANi jsem ji nevytahovala.. uz poucena tim ze kdyz ji chci koujit v noci pak nevi kdy zalehnout, takhle jsem ji udelala rovnou nutrilon a prebalila v postylce a byl klidek :) Behem 15 min nebylo co resit :) kez by to tak bylo pokazde :)

a dost vypinam vas bo nestiham :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital