Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
22.8.07 10:58

Holky včera jsem byla v depce a večer jsem si pustila video s Anetkou když jí bylo tolik co je teď Péťovi......úplně mě to dostalo!!!!! :oops: :cry: :D strašně jsem to obrečela…vždycky když Péťa zlobí tak si říkám,už aby to byli alespoň dva roky…a pak se člověk podívá na video Anetky a kouká jak to strašlivě rychle uteklo a z miminka je tu malá parádnice...... :D i manžel byl docela naměkko.....a vzácně jsme se sholdli,že je Péťa celej po Anetce,kolikrát,když jsem koukala na televizi a Anetka měla na sobě to co teď nosí Péťa jsem fakticky měla pocit,že se dívám na Péťu!!!! :oops: :srdce:
Anetka se toho nemohla nabažit,my jsme jí to vlastně ani nikdy nepouštěli a teď jsem ráno musela zvládnout dvě videokazety než se trošku nabažila…
Holky ono to všechno tak strašně letí.....já mám své poslední miminko,které už sedí je zubaté,za chvilku bude chodit a bude po miminku..... :oops:

Tak jsem si říkala,že vždycky když budu v depině,tak si pustím video..ono to tak nějak zvláštně pohladí po duši a člověk si řekne,že není zas až tak zle!!!! :D

Omlouvám se za výlev…ale musela jsem se o to podělit!!!!! :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
22.8.07 11:01

sezení - sama se Betka nepo:,–(í, ale máme to stejné jako Jéje a Lucci, moc se jí to líbí, ale dávám ji tak jen na chvilku. Teď na jídlo má stoličku z Ikei, s vloženým mantinelem a tam je maximálně spokojená, ale je tam tak deset minut. jinak si myslím, že se vzteká hlavně proto, že se nudí- potřebuje neustále někoho, kdo ji baví a nechce se jí ležet :twisted:

Jinak už se chystám dát do galerky nějaké foto, ale zatím jsem ve fázi chystání :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 11:01

Lucko když se po:,–(í sám,tzak bych řekla že má pevná zádíčka a že by to nemuselo tak vadit,…tak ho pak po chvilce dej zpátky do pololehu… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.8.07 11:03

Listi … ja mam prvni a utika mi to uplne silene, zrovna dnes rano jsem si rikala, jakej to byl spunt a uz je to velkej chlap. :)

Jeje … v lehatku mi to dela taky… uplne do sedu a naklani se do stran a studuje podlahu. :roll: :D Vic vypodlozit asi nezabere, ale zkusim to. Nechce se mi jeste davat sportak, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 11:04

já když jedu s malým tak si taky z pololehu posasí a nechám ho sedět a když se neunaví sám tak pak taky položím.....

v pátek jsme byli na preventivce v 6,5 měsících…takže váha je 8350 gramů,ale ona mi ho prostě vůbec neměří ,takže ještě ho musím asi sama poměřit krejčovským metrem!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.8.07 11:04

Listi … jo ja ho dam zpatky a do minuty zase sedi… je to porad dokolecka. :roll: :-) Tak snad to neva, no. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 11:06

aha tak metr je nezvěstnej..... ale už ho Anýsek hledá v tom jejím bordelu!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 11:07

Lucko když si sedá sám tak to nevadí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
22.8.07 11:10

Teda ted ctu diskuzi jestli nam-vam jako vadi, co delaji jiny mamky s mimcama a uplne sem vytocena. Si predstavte ze jedna mamka v tricku se zmrzkou a ditko v kocare, cepici a fusak. :twisted: Prej se je casto nemocnej a tak nechce aby nastydl. :pocitac: :pocitac: Nebo dalsi boudu od kocaru dolu a ditko namazany opalovacim kremem, prej ze se snim taky maze a je dobrej. :twisted: Takze prvni dite kvili vedrem a druhy se kouti jak mu slunko prazi do oci. :twisted: No je todle normalni??? Obe mamky si od pisatelek techto zazitku samozrejme nenechaly poradit. :roll:

Listi … tak hledejte metr hledejte. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.8.07 11:13

Listi ja se uplne vidim, jako Tebe ted, az par let melanchonicky prohlizim fotky a poplakavam si, co za par let, ja si poplakavam uz i ted, kdyz si prohlizim mesic stare fotky a nejvetsi sentiment je, kdyz si prohlizim svoje stare fotky :lol:

SEZENI- nesedame si primo, jen se zvedame do polosedu , ale posedet si ji davam na klin, at ma devce rozhled.
Ale pokud si prcek sedne uz sam neni co resit, jen at sedi,ja se na to tesim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.8.07 11:17

Luci ani nemluv, ja co obcas potkavam jine mamky, je to des bes, je pravda, ze nase mala ma „studeny odchov“ :) ale nevim no, kdyz jsme venku a Iva ma treba jen tilko a potkame decko starsi jak my a ma kombinezku a cepicku, dostavam amok. A to je obcas jeste prikryte dekou :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.8.07 11:41

Trocha k zamylseni, prislo to mailem dnes od kamaradky a musim rict, ze po precteni mam celkem optimisticky pohled na vec :D

Jsem vděčný:

• za partnera, který noc co noc pokrčí přikrývky, protože není venku s někým jiným
  • za daně, které musím platit, protože to znamená, že mám stálé zaměstnaní
  • za nepořádek, který musím uklízet po oslavě, protože to znamená, že jsem obklopený přáteli
  • za šaty, které jsou mi trochu těsné, protože to znamená, že mám dostatek jídla
  • za trávník, který je třeba kosit, okna, která je třeba umývat a okapy, které je třeba opravovat, protože to znamená, že bydlím ve svém domě
  • za všechny stížnosti, které poslouchám na vládu, protože to znamená, že máme svobodu projevu
  • za volné parkovací místo, které je až na konci parkoviště, protože to znamená, že mohu chodit a že jsem obdařený i dopravními prostředky
  • za vysoký účet, který platím po večeři s blízkými, protože to znamená, že jsem štědrý
  • za kopu prádla na žehlení, protože to znamená, že mám co nosit
  • za únavu a bolavé svaly na konci dne, protože to znamená, že jsem byl schopný těžce pracovat
  • za otravný budík, který musím ráno vypnout, protože to znamená, že jsem ještě naživu
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
22.8.07 11:52

nazdárek zlatíčka.

mám na vás bleskovou otázku. když držíte děti v náručí, drží se vás? Mě se Matěj prostě nedrží. když ho držím jenom za nožicky a on se zakloní, takže jakoby přepadává, tak ani nemá snahu se chytat. Absolutně se mi to nelíbí. Přijdou na to věkem nebo se vás drží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
22.8.07 11:54
ttereza píše:
nazdárek zlatíčka.mám na vás bleskovou otázku. když držíte děti v náručí, drží se vás? Mě se Matěj prostě nedrží. když ho držím jenom za nožicky a on se zakloní, takže jakoby přepadává, tak ani nemá snahu se chytat. Absolutně se mi to nelíbí. Přijdou na to věkem nebo se vás drží?

Drzi se mne,nebo neprepadava, ale take driv prepadavala,jakoby se hodne zaklanela, kdyz jsem ji drzela jen pod prdelkou, tak prepadavala do zadu, neboj to bude za par okamihu ok. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
22.8.07 11:59

Tiko mě už taky chytá melancholie až tu na únoru zůstanu sama…teda možná asi s Hlavičkou a všechny odejdete na jiné diskuze s jiným termínem porodu…chjoooooo

Pipi jsi těhu nebo né?????? Já na tebe pořád myslím a vlastně ani nevím,jestlil jsi si dělala už ten test!!! :wink:

Teri mě se taky nedrží,ale nepřepadává..... :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital