Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
396
21.8.07 20:30

Ahoj holky,
se zpožděním (ale přece) posílám údaje k 6. měsíci - takže Daník má, resp. měl 69 cm a 7.660 g. No doktor byla spokojená :) S příkrmy už si dává říct, spíš se bojím, že se odstaví sám dřív než jsem měla v plánu :lol:
K probíranému tématu - náušnice neřešíme :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 20:30

Jeje … nee to ja pochopila, ze je nevracite, ale jak to myslis erarni, taky bych napsala erarni. Ja myslela, ze se prave davaji hned svoje visaci, pac po pichani usi mi nekdo rikal, ze musis mit prave visaci nausky, aby se daly jako protacet a nezarostly… no snad pochopis moje vyjadrovani. :) Ale nastreleni je asi jiny. :wink:

Radi … nene, Jenik nebude mit nausnice v uchu ani nikde jinde. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.8.07 20:37

Lucci, myslím, že Jeník se tě ptát nebude, jestli si může dát náušnici tam či tam :pankac: .

Vittie , ahoj, my taky náušnice neřešíme, leč jedny mám schované po sobě, jak jsem chtěla tu holku :-P .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.8.07 20:38

Tak odcházím udělat debordelizaci, umýt se a jít chrupkat, ať se na ten sraz se Zuzikou dobře vyspinkám. Mějte se krásně :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.8.07 20:39

Ahoj Vitt , jakto, že nechce Daník prso?

Jeje: blahopřeju k úspěšnému nastřelení. Čekám na fotky :wink:

Já tady čumim a měla bych balit. Mě to ale děsně neba. Já vůbec nevim, co mám zabalit. Jedinýho mám Martina, páč tomu jsem zabalila prostě všechno. Co kdyby, že :lol: . Kurňa proč to neni jako když jsme jezdili na tábor. To jsem dostali vždy seznam jako tepláky 2×, bombasy 10×, pionýrský šátek 1×… :lol: :lol: :lol: . Jo, starý dobrý časy :wink: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 20:39

Lucci: jojo po pichani usi se prave davaj ty primo ty visaci aby durka nezarostla..
u nasterlovani je to tak, ze ona si tu vybranou nausnici da na tu pistol a vstreli ti to rovnou i s tim zapinanim do toho ucha.. popravde si nedokazu predstavit kdyby terce nastrelila dirku a jeste bychom ji museli drzet hlavu na to, aby sme ji tam tu nausnici dali..protoze i tak to byl docela zahul a to to trvalo asi tak 3 sekundy.
takze protacime, mazeme take.. ale tusim ze je tio prave z duvodu toho ze se to dava rovnou na tu pistol…

Vittie: diky, znamenam si a urco az budes mit casik posli zas nejakej mailik s foteckama jak Danik roste.. anebo lip dej je do galerky at se mohou potesit vsechny. Danik je totiz moc hezkej chlapak taky! :D No ale ktere unornatko neni! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 20:43

Pipi: na fotkach se pracuje, ted to taham do pocitace z fotaku a pak to jeste musim zmensit. az to tam bude, houknu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 20:43

Vittie … mam kamosku a ty se malej odstavil po tom, co ochutnal prikrmy. Proste dostal normal jidlo a mliko uz mu nejede. :nevim: U vas je to taky tak nebo nemas mlicko?

Pipi … to mi povidej s balenim, dycky jedeme jak cikani s Jenikem. My mame dohro jednu tasku a Jenik druhou a k tomu kopu kramu okolo… :roll: :)

Nausnicky … po sobe schovane nemam, pac ja kazdy leto jednu ztratila. :wink: A mam to dodnes, nausnice ztracim, ale zato jich mam hodne a stridam je. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.8.07 20:44

konečně jsem si včera objednala chůvičku. POřád jsem jí nějak nepotřebovali a teď už bysme tak nějak chtěli. Scháněla jsem teda tu Philips 465, ale tu už nevyrábí :cry: . Tak jsem tedy taťku přemluvila k tý nový, modrý. V testu jsem se však dočetla, že tomu vadí stromy. Tak to mi manžel poslal někam, že prej když pojedeme pod stan, tak nám bude k hov.. Tak jsem se nakonec dohodli na H+H 8020. Ta má dosah 800 m, tak douhám manželovi bude stačit :lol: . Má přijít zítra, tak se modlim, aby to stihli než odjedeme na tu minidovču, páč tam se bude hodit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.8.07 20:44

Pipi: ne že nechce, v noci kvůli němu i několikrát vstává :D Ale když dostane příkrm přes den a ještě třeba nějakou přesnídávku, tak i když dám nějakou pauzu, tak se mu do toho zrovna nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.8.07 20:47

Lucci - mlíka mám na rozdávání :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.8.07 20:48

Vit: já po příkrmu nekojim, to by mi taky nechtěl. Kojim tak min po hodině po podání příkrmu. Nebude to tim, že je prostě sytý???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.8.07 20:49

Jeje: zapoměla jsem naše míry v 6. měsíci: váha: 7,86 kg a výška 68 cm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
21.8.07 20:57

Pipi - to mě už taky napadlo, ale já mu toho příkrmu zase tolik necpu..si teda myslím. Je jasný, že kdyby snědl celou skleničku, tak mu už nic víc necpu, ale pár lžiček ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 21:08

Ja Terku teda take kojim cca hodku po prikrmu, protoz to pak vyrazime ven.
Nejak mi blbne spojeni mezi pc a fotakem :evil: takze prosim jeste vydrzte :(

Pipi: no tak i vas uz jsme prerostly.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí