Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
852
21.8.07 10:23

Hezke dopoledne,

tady pochmourno a nevlidno, ale uz mame nastesti vse venku zarizene a uz vlastne nikam nemusime, jen po O na prochajdu a vyzvednem si tatku v praci a pujdem hezky zase prochajdou domu a cestou si vydyndam novou kojopodprdu :wink: a na Flore jsem videla hezke spolecenske saticky na knoflicky vepredu !!! :arrow: Luci takze mam uz asi vymyslene obleceni na svedceni, jupi.

PETISKO mne to nevadilo, rada si veci opakuju az do zblbnuti :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 10:31

Tiko … na Flore, kde na Flore…??? Ja si tam zajeduuuu a za kolik??? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.8.07 12:05

Ahoj holky,

já tedy taky nejsem na dovče, ale zítra vyrážíme za známýma alespoň do pátku. Nemám ale nějak čas sem chodit a když ho mám, tak lezu na MMB :roll: :pocitac: . No prostě magor.

ICQ: tak já mám stažený z Atlasu 6.0 a je v češtině, tak je to super.
 http://icq.atlas.cz/

Jinak u nás nic zvláštního. Konečně nám dorazilo to hop:,–(lo, tak Martin hopsá jak o život a evidentně ho to baví :potlesk: . Jsem za něj ráda. To byl vlastně můj první kauf na MMB. Pak jsem tam koupila krásný molitanový kostky a jeden komplet na podzim (ten jsem dražila a byla jsem jak malá :-) ). Teď počkám až mi vše přijde a pak jdu do toho znova. Už jsem koukala na něco na zimu. Předpokládám, že to bude velikost tak 80 ale uvidim.
Manžel si našel novou zálibu a to v botanice :-D . Koupil tchýni masožravou kytku, ale je z ní tak fascinovaný, že si jí nechal. Teď místo pozdravu hned hledá kytku a kontroluje, co už sežrala. Měla by jí stačit jedna moucha na měsíc, ale ta naše už jich za tu dobu co jí máme sežrala 5 8O . No prostě zapadla. Nějaká dietářka by se k nám nehodila :-D :-D :-) .
Dneska jsem opět uklízela komodu, kde mám Martínkovo oblečení a ze třech šuplíků jsem sotva zaplnila dva. Ostatní putuje do krabice pro další potomstvo. Už musim nějak nachystat výbavu na podzim a zimu. :? . Mám ten šatník zatim nějaký vyletněný.

No a teď už nevim co bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1660
21.8.07 12:06

Lucci: Flora - to asi myslela Tika obchodní centrum, které sídlí u stanice metra FLORA. Jestli víš, tak je tam i to 3D kino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.8.07 12:26

Luci jojo obchodni centrum Flora, butik ve tretim patre myslim, presny nazev nevim, malinky , asi v polovine toho okruhu, na druhe strane nez jsou WC. Ja jsem na to hlava derava, dnes vecer Ti napisu presnejsi popis :oops: Ale celkove se mi zdalo, ze tam toho maji ve vsech butickach hodne,ja mam Floru rada, protoze neni tak mega jako treba Chodov. Je klidnejsi. A je tam DM a me milovane fresh stavickytaky :lol: :lol: a taky to mam pesky z domova :lol:

No nic no, zase plkam, neb mala spinka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.8.07 12:27

Jo cenu si jedinou pamatuju 3.990,–Káčé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 12:34

Nazdarek,
aha,t ak to mi MAK asi tezko napise prijmeni.. Lucci, ale ty ho vis, ze jo?? Myslis ze bys mi ho mohla napsat. Budu psat ten soupis pro hotel, tak at uz to tam muzu dodelat. Kuju!

No jinak jsem se konecne dovolala do te nemocnice tak na to vysetreni jdeme v pondeli. Dr mi rekla, ze je vyslovene ZADOUCI abych tam byla (no ani jsem enpremyslela, ze bych tam byt nechtela) a pokud to vse pujde dobre tak jdeme po cca hodine domu, pokud ne, tak ji budou muset jeste utlumit a 2-3 hodinky tak bude pod dohledem spinkat.. Takze jeste tyden..
Jinak tu od rana mame pekny hluk.. uz pres tyden nam opravuji strechu, dotedka byli nad sousedama, ale tedka opravuji primo nad nama. Rany jako z dela, dupani.. mlaceni, vrtani.. no des bes. A jeste nas ceka zateplovani a lodzie! Uz chapu proc Majda trajdi po svete..

Pipi: jo tak takove masozravky bychom potrebovali k tatovi na zahradu. Maj totiz domek tri baraky od kravina.. a je to tma naprosto priserne… much jak nasranych, natoz kdyby se tam chtelo neco jist.. :( fuj!! :-(

Ted vas vypinam, bo za hodinku musime vyrazid do mesta.. jdeme nastrelit ty nausnicky..tak nam drzte palusenky, at nas to moc nebobo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.8.07 12:39

Jeje na nausnicky drzim palecky, at Terinka nic neciti, anebo jen malinkato. JEEEEEEE to budete paradnice. Pak dej urcite fotecku.

Ja nausnicky neplanuju, zatim teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 12:42

PET: te zaskrtim s tim odkazem!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 12:52

Jeje … taky sem hrala fotbalek, ale moc mi to nejde. :roll:

Tiko … no Floru jako centrum sem pochopila, ja myslela kde presnejc, ale uz se nenamahej, 4.000,– je o doooost vic, nez si muzu dovolit. :-( Ale dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
21.8.07 12:55

Lucci ale oni tam maji i levnejsi vecicky, opravdu, jen tydle jsou jakoze luxusni a decentni a myslim, ze mi hodne dlouho vydrzi a muzu je pak mit i na jednani do prace, proto jsem se rozhodla vice investovat, protoze to nebude jen na tu svatbu, ale prilezitost ke koupi dobra :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 13:13

Lu: take mam ten pocit.. asi jsem naprosto blba.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 14:05

Tiko … to verim, jestli je pak vyuzijes, tak do toho. Ja ale do prace chodim v dzinach a spolecensky saty si beru pouze na plesy a svatby. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
21.8.07 14:09

Ahoj holky,

tak ja uz sem moc nechodim, jelikoz na moje prispevky vetsinou nikdo nereaguje a asi sem nezapadam.
Je to tdy dost o par lidech…bohuzel.

• Citovat
  • Upravit
15043
21.8.07 14:22

No mila anonymni … ja teda za sebe musim rict, ze se snazim reagovat na vsechno, o cem neco vim. Zalezi na co ses ptala. Tezko ti odpovim na prikrmy, kdyz kojim a nebo na zuby, kdyz zadny Jenik nema. :nevim: A ze je to tu o par lidech??? No tak je asi logicky, ze kdyz tu nekoho vidam casteji, ze je mi blizsi. Pac o nem vic vim a logicky me vic zajima. Ale stejne me zajima kazda nova maminka, co nam sem napise. Ovsem na anonymni vykriky me teda reagovat moc nebavi. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí