Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
20.8.07 22:10

Tika no to je to nejhorší a 10 začínají, no nevím do čeho všechny ty věci dám :nevim: zatím sbalena jen knihovna a spousta krabic :-) No mám z toho děs, co vzít s sebou a co uskladnit já to nerozhodnu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.8.07 22:12

Martin taky frajer :potlesk:
Jo a k pomalosti internetu MLČÍM :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.8.07 22:16

Mluvení tak u nás je to taky bída,ona pořád jen chrčí-já říkám že je jak porucha v televizi-nebo tak jao divně chraptí.Ostatně dneska to předvedla i Ajce.Mluví zá:,–(ně a poze v autě za jízdy,to vyzpěvuje a plká,ale doma nic moc.Když už vydá nějaký jeje nebo jachjach tak se jakoby zarazí nad svým jemným hláskem a zase začne hrčet.Někdy mám pocit že si tak připadne že je víc slyšet.Asi budu mít rockovou zpěvačku.

Jo Petka tu byla naposledy v sobotu se pochlubit jak nakupovala,ale co už nám neřekla a pak se taky chlubila že hodně cvičila,tak jestli ji to nezdolalo.

Jo a taky vám musím říct že na sraz v listopadu jedu s tahákem v kapse.Až jsem šla z olympie domů tak jsem zjistila že jsem se vůbec na nic nezeptala co jsem chtěla vědět.No prostě chtělo by to víc klidu a víc času.

A jinak už odcházím.Je tu hnusně a se mnou sdílí mou rychlost snad všichni v Modřicích :evil: .Předchozí příspěvek mě to načítalo 4 minuty :evil: :pocitac: :-( .

Takže pro dnešek dobrou dámy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 22:19

Hel chapu,baleni je desna vec. A pokud se nemylim tak: stehovat se je horsi,nez vyhoret.

No a dnes mi jeste ke vsemu blbne emimino. Rychlost internetu -nemuzu si stezovat. Spis bych novy notebucek potrebovala hola hola.

A ta PET je kde? A ostatni take?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 22:46

Dobre bobre,
tak yjdu do hajan a preji vam hezke sny.
T & I & Z

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.8.07 22:47

Ještě mě to nedá a musím vám napsat-Davídek je fakt kus chlapa,ty naše třasořitky bylo opravdu poloviční a já teda stále víc a víc obdivuju Nane.Protože je až neuvěřitelný,že takovej pašák je jen z MM.Nane opravdu ti :potlesk: :potlesk: :potlesk: .

Jo a taky jsem šupla Aninku k Lucce do kočáru a zatím co Lucka koukala na vetřelce a snažila se ukořistit jí dudlík,tak Aninka se řehtala úplně nahlas. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.8.07 22:53

Jo a taky Aninčina teta měla plnou hlavu pidi copánků-fakt kočka.

A zatím co Nane,Vítek a Anička mají tmavý vlasy a hnědý oči,tak Davidek je modrooký blonďák-prý po sousedovi :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.8.07 23:04

Leni, super zazitky, moc se tesim na fotky!!!!!!!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 01:12

Tak jdu na kute :) Zitra jdeme nastrelovat nausnicky..tak snad to Terezka moc neobreci a bude to v pohode.. Dobrou!

Preji vse nej k pulrocnim narozeninkam Jonaskovi od Baruliny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.8.07 01:56

KUK :-P

Nemám Vás úplně dočtené..nebojte,neodjela jsem na dovolenou :wink: …jaksi není kam a především za co :-( :nevim: :wink:
Hned ráno při koju to napravím :potlesk:

Jsem tu nebyla,nějak nebyl čas a když chvíle byla,tak jsem totálně propadla pro mě nové hře :arrow: http://www.hry.cz/hry/fotbal
Hrozně mě to chytlo :srdce: Jen nevím,jestli Vám tam vyskočí správný odkaz :nevim:
Ale radím :arrow: NEKOUKAT :idea: Na ten odkaz :wink: ,páč je to droga :-) (tak proč Vám ho tu dávám,že :roll: …no abych nebyla závislák jediná přece :-) )

Ale teda můžu Vám říct,že už se mi po Vás stýská :?

Teď musím valit chrnět,včerejší noční bouřku mé drahé ratolesti pochopili tak,že začíná mejdan :-(

Tak já utíkám a zítra Vás doženu :-) Papa♥♥
A všem dobré ránko :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.8.07 01:57

Nonono…to asi nešlo ne :roll:
Naděláte :-) :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
21.8.07 01:59
:-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 07:16

Dobre rano. :-)

Pet … zas tolika nam nechybis, aby jsi sem cpala jeden prispevek 3×. :-) :-P

Radko … gratuluju k sezeni! Jo a MaK je na dovoleny, tak se ji na tu skolu zeptej znova v nedeli, pac cely nas asi docitat nebude. :nevim:

A uz klasicky nevim, co jsem chtela… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
21.8.07 07:45

Holky, Davídek má modré oči po mým mužovi…a popis postav byl fakt motivační! Škoda., že v Hypernově měli akční Milky!!!!
Přejeme Vám S Anny dobré ránko, Chlapíci spí ještě nebo už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
21.8.07 07:57

Dobré ranko,
Pet ty jsi zdrogovaná :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: jinak nevím proč posíláš příspěvek 3× :-P
Tady je hnusno, ale to bylo i včera dopo a pak to byla nááádhera, tak uvidíme. Dnes máme nabyto, tak až večer :-)

řeč Lucinka toho nakecá :arrow: nedá se vypíchnout co nejvíc, tedy ani se nesnažím porozumět, taky na nás pěkně haleká, zrovna včera si večer vzala slovo asi na 5 minut :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí