Poradna duly
Jana Čurdová
Tika no to je to nejhorší a 10 začínají, no nevím do čeho všechny ty věci dám
zatím sbalena jen knihovna a spousta krabic
No mám z toho děs, co vzít s sebou a co uskladnit já to nerozhodnu ![]()
Mluvení tak u nás je to taky bída,ona pořád jen chrčí-já říkám že je jak porucha v televizi-nebo tak jao divně chraptí.Ostatně dneska to předvedla i Ajce.Mluví zá:,–(ně a poze v autě za jízdy,to vyzpěvuje a plká,ale doma nic moc.Když už vydá nějaký jeje nebo jachjach tak se jakoby zarazí nad svým jemným hláskem a zase začne hrčet.Někdy mám pocit že si tak připadne že je víc slyšet.Asi budu mít rockovou zpěvačku.
Jo Petka tu byla naposledy v sobotu se pochlubit jak nakupovala,ale co už nám neřekla a pak se taky chlubila že hodně cvičila,tak jestli ji to nezdolalo.
Jo a taky vám musím říct že na sraz v listopadu jedu s tahákem v kapse.Až jsem šla z olympie domů tak jsem zjistila že jsem se vůbec na nic nezeptala co jsem chtěla vědět.No prostě chtělo by to víc klidu a víc času.
A jinak už odcházím.Je tu hnusně a se mnou sdílí mou rychlost snad všichni v Modřicích
.Předchozí příspěvek mě to načítalo 4 minuty
.
Takže pro dnešek dobrou dámy ![]()
Hel chapu,baleni je desna vec. A pokud se nemylim tak: stehovat se je horsi,nez vyhoret.
No a dnes mi jeste ke vsemu blbne emimino. Rychlost internetu -nemuzu si stezovat. Spis bych novy notebucek potrebovala hola hola.
A ta PET je kde? A ostatni take?
Dobre bobre,
tak yjdu do hajan a preji vam hezke sny.
T & I & Z
Ještě mě to nedá a musím vám napsat-Davídek je fakt kus chlapa,ty naše třasořitky bylo opravdu poloviční a já teda stále víc a víc obdivuju Nane.Protože je až neuvěřitelný,že takovej pašák je jen z MM.Nane opravdu ti
.
Jo a taky jsem šupla Aninku k Lucce do kočáru a zatím co Lucka koukala na vetřelce a snažila se ukořistit jí dudlík,tak Aninka se řehtala úplně nahlas. ![]()
Jo a taky Aninčina teta měla plnou hlavu pidi copánků-fakt kočka.
A zatím co Nane,Vítek a Anička mají tmavý vlasy a hnědý oči,tak Davidek je modrooký blonďák-prý po sousedovi
.
Tak jdu na kute
Zitra jdeme nastrelovat nausnicky..tak snad to Terezka moc neobreci a bude to v pohode.. Dobrou!
Preji vse nej k pulrocnim narozeninkam Jonaskovi od Baruliny!
KUK ![]()
Nemám Vás úplně dočtené..nebojte,neodjela jsem na dovolenou
…jaksi není kam a především za co
![]()
Hned ráno při koju to napravím ![]()
Jsem tu nebyla,nějak nebyl čas a když chvíle byla,tak jsem totálně propadla pro mě nové hře
http://www.hry.cz/hry/fotbal
Hrozně mě to chytlo
Jen nevím,jestli Vám tam vyskočí správný odkaz ![]()
Ale radím
NEKOUKAT
Na ten odkaz
,páč je to droga
(tak proč Vám ho tu dávám,že
…no abych nebyla závislák jediná přece
)
Ale teda můžu Vám říct,že už se mi po Vás stýská ![]()
Teď musím valit chrnět,včerejší noční bouřku mé drahé ratolesti pochopili tak,že začíná mejdan ![]()
Tak já utíkám a zítra Vás doženu
Papa♥♥
A všem dobré ránko ![]()
Dobre rano. ![]()
Pet … zas tolika nam nechybis, aby jsi sem cpala jeden prispevek 3×.
![]()
Radko … gratuluju k sezeni! Jo a MaK je na dovoleny, tak se ji na tu skolu zeptej znova v nedeli, pac cely nas asi docitat nebude. ![]()
A uz klasicky nevim, co jsem chtela… ![]()
Holky, Davídek má modré oči po mým mužovi…a popis postav byl fakt motivační! Škoda., že v Hypernově měli akční Milky!!!!
Přejeme Vám S Anny dobré ránko, Chlapíci spí ještě nebo už.
Dobré ranko,
Pet ty jsi zdrogovaná
jinak nevím proč posíláš příspěvek 3× ![]()
Tady je hnusno, ale to bylo i včera dopo a pak to byla nááádhera, tak uvidíme. Dnes máme nabyto, tak až večer ![]()
řeč Lucinka toho nakecá
nedá se vypíchnout co nejvíc, tedy ani se nesnažím porozumět, taky na nás pěkně haleká, zrovna včera si večer vzala slovo asi na 5 minut ![]()