Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
21.8.07 19:48

Nazdare babizny!
Tak uz mame nausnicky! :D Teda u toho prvniho jeste byla k utiseni, ale to druhe.. To byl narez. Nejhorsi byli asi tri minuty po vpichu a pote co jsme odesli z kramu. Pak jsme si sli sednou na kafco do jedne venkovni restaurace a ani nevim co jsem pila. Kojila sem, prebalovala a jeste musela pripravit nutrilon :-) No ja vim..ale jidlo je to jedine co toho meho puclika utisi :-) Pak usla a spala 2,5 hodiny v kuse. To se nam stalo naposled tak v mesicii! :-) Tedy myslim odpoledne :-)
NO jakmile vystrcim draheho poradne z pocitace, tak lupnu do galerky nejakou fotku ty nasi kocky :-)

Anonyme docela mne mrzi, co si napsala, protoze je nas tu cca 50 maminek a vicemene asi 25 maminek, ktere tu drzi pevne jadro- ktere chodi pravidelne aspon jednou do tydne.
Vetsinou aspon jedna z nas reaguje na otazku, kterou sem da maminka, kterea se zas az tak casto neukaze.. Bohuzel, pokud sem pak prijdes az za nekolik dni, je jasne, ze se nase odpovedi v tolika ztrati..
Neni to o tom, ze nekdo nezapada.. vsechny kdo sem chodi zapada.. ale jestli se tak citis prosim.. Zvlast pristup toho, ze si se ani neprihlasila mi prijde kapku chaby… no co uz no..

Liliku my mame klokanku vylozene kvuli psovi. Kdyz manza nebyl treba cele dny doma tak jsem si malou dala do klokanky a dala psika na voditko a sli ven… jinak ji zatim nijak moc nevyuzivame..
ale je to nejaka pry od 0kg - dokad dite unesete…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
21.8.07 20:03

Už jste to četly?
http://www.novinky.cz/…7_1de0f.html
dacani,jednou přidaj lidem víc peněz a neuplyne rok a už je zase berou :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 20:05

Jo Reo je dobre ze si nakonec jela s malym na zkontrolovani do nemocnice. Je to lepsi radeji zkontrolovat nez pak neceho litovat..
myslim ze deti nam drive nebo pozdeji spadnou vsechny … mne se to zatim nestalo, ale myslim ze to take nekdy prijde az bude aktivnejsi…
Jedne holce, co rodila ve stejny den jako ja se dokonce s malym utrhlo madlo od autosedacky. A uplne se mimino prevratilo.. no asi to vypadalo osklive. Dva dny byli na pozorovani a jsou v poradku. Ale jaky druh sedacky ma to jsem z ni nedostala…
Tak preji at je vse ok!!!
mala se mi vbzudila..takze jdu prebalit a donapapat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.8.07 20:12

Jeje,
teda, tak Terka už je kočka, jo? No to jsem na ty náušnice zvědavá.

Anonyme,
už jsem dočetla, cos napsal. Teda že to bylo anonymně, no na jedné straně chápu, ale dá se to vyříkat i jinak. No každopádně by mně zajímalo, kterápak ty seš :nevim: . Ale myslím, že pokud se kterákoliv mamina na něco ptá, někdo jí odpoví vždycky. Ale je fakt, že je zde x mamin, které tvoří takové jádro, protože tu chodí celkem pravidelně, no jak psala Jeje a kapku o sobě ví, tak si mezi sebou povykládají více. No co říct, taky mám ráda každou maminu :huban: . A pokud někomu neodpovídám, je to tím, že nemám čas moc dočítat, tak se omlouvám, ale mám dvě děti…no chápete :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 20:12

Tak manza kouka na dobyvani vesmiru, ja jdu na pokec a kde nic, tu nic. 8O :)

Reo … tak jak?? Nerikej, ze si vas tam nechali??
Pomalu zacinam mit vycitky, ze sem s Jenikem taky nikam nejela. :oops: Kdyz on hups na koberec a krome cca minutoveho place byl v pohode. :nevim: Rikam si ze spadne jeste mockrat. I tedka se nekdy z kleku tak supem prevrati na zada, ze se rachne do hlavy, ale mame tu koberec a nikdy nebreci, tak co uz. :wink:
Jeje … dosla SZ? A frajerku Terku ukaz! :pankac:

Leni … mas doma zamilovanou Lenku, ju? :D To je krasny. Najdi Vitka v galerce a vytiskni ji ho. :wink:

Tak co, jste tu nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 20:14

Radi … no ja to chapu. :huban: Teda spis nechapu, jak dokazes zvladat dve. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.8.07 20:16

Já jsem tu Lucci , ale opomalu se vydám uklidit kuchyň, ale nechce se mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.8.07 20:17

Luci, už jsem ti to psala, to zvládneš :pankac: , budeš muset.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.8.07 20:19

Dneska v poledne byli třeba na zabití, Martin řval, že ho bylo slyšet až v přízemí :roll: a do toho protivný Lukáš a já potřebovala dovařit oběd :-( . No a večer Lukáš dělal blbosti, tancoval a Martin seděl a řehtal se mu :wink: . Idyla. To si vždycky říkáš, jak je vidíš, že to stálo za to, udělat si ty dvě děti :srdce: .

Leni , tak to máš ženicha pro Lenďu za rohem, paráda :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 20:20

No jooo ja vim, budu muset… :roll: :D Jeste ze to je dalekoooo… 8) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 20:20

Lenyi: jsou to hajzlove. Proste tohle muzou schvalit jen lide, kteri na to maji.
Nechapu, z ceho to ti obyčejni smrtelnici maj platit, kdyz jen berou a malo davaj :(

Lucci: myslis ohledne mak? Tak ta dosla, moc dekuji. Jeste mi chybi prijmeni Kacky (ted envim zda jednicky nebo dvojky - se mi nejak pletou :-) .. ale to asi nikdo vedet nebude co?:)
Jooo tez nechapu, jak zvladaj to „dvojmaminky“, natoz „trimaminky“… a neustale maji muj obdiv!!

Radi: nausnice jsou to zatim takove ty jejich erarni, co se davaji po nastreleni.. musime je nosit 6 tydnu a ak muzeme dat ty svoje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.8.07 20:23

No jo Jeje , erární, neerární, ale ty ďurky jsou tam, to je hlavní.

Lucci, ještě párkrát zapomeň slupnout prášek a za dva měsíce nám hlásíš dvě čárky na testu :-P :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
21.8.07 20:23

Jeje … coze, oni jsou u nastreleni nejake erarni nausnice jo?? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
21.8.07 20:26

Co Lucci , plánuješ Jeníkovi taky nastřelit kříž do ucha :pankac: ? Myslím, že to jsou náušnice z nějakého kovu, které dávají, ale vracet se snad nemusí :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.8.07 20:27

Lucci: sem to „ERARNI“ napsala blbe! :D
Ne samozrejem to nejsou takove, ze by ti je pujcicili a ty je pak musis vratit.
Se totiz vyjadruju jak pako fakt! :?
Jsou to nausnicky, ktere ti tam soupnou, dokad se ta dirka po nastreleni neuzdravi … (takove proste pecicky.., zadne visaci). No a az po 6t tam muzes dat ty normalni, ktere chces nosit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí