Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
20.8.07 19:40

Jdu zehlit a koukat na poistovnu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.8.07 20:23

Ahojky,
tady je vymeteno :nevim: Vás spláchla voda? :lol:

kšíry Já Luci podobné mněla, používala jsem je v době kdy se Any začala rozbýhat a padat, takže nepadala :D Ale POZOR lepší kupovat osobně, jelikož jedny krámy nešly vůbec zapnout :pocitac: Byly na mé hubené dítě malé a nedopla jsem je :? a pak to vodítko taky kvůli mizernejm karabinkám nešlo :nevim:

Jejíku já osobně nejsem zastánce vodění za ruce, pak si matky stěžují že je bolej záda a některé vykloubí dítěti rameno, takže ať chodí doma podél nábytku, venku ať se opírá o kočár a za ruce MINIMÁLNĚ, toť můj přístup :wink: Jo a mám vyžehleno :dance:
Jo a pamatujete jak nám v lednu spadl strom před barákem? No tak včera rána jak z děla, myslela jsem že to šlehlo do baráku i jiskry jsme viděli a ono to prásklo do toho dalšího stromu 8O No tak už je tam jen jeden, ten nejmenší, tak uvidíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 20:39

Hezky vecer vsem i tem nepritomnym,

Luci asi bych byla pro je radeji osobne vyzkouset, ale tak uvidis, pokud mas treba moznost vraceni, tak neni co resit.

Heliku tak hlavne, ze se vam ty stromecci vyhybaji, ze :) tak nam tady muze leda tak trolej spadnout :) a jinak jsem taky dnes vyzehlila cely jeden velky rest, co lezel v kosi uz peeeekne dlouho.

A kde opravdu jste vsechny? To koukate na TV?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.8.07 20:57

Tika mám pocit že spousta tetiček je na prázdninách

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 21:09

Hel ach tak, to ja bych taky prazdninovala , vid :D
A vubec jak jste na tom s prestavbou,uz mate vsechna povoleni?

A ja se tesim na fotky z Brna!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.8.07 21:32

Tak dodivano, dovyzehleno! :) Mi to krasne vyslo! :)
No mam take pocit, ze jsou snad vsechny v prachu, protoze je tu od patka nejake podezrele ticho :( Az mi to docitani nekolika mnoho stran chybi! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
20.8.07 21:35

Jo povolení není problém, muselo být na začátku, aby nám dali many

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 21:39
helik píše:
Jo povolení není problém, muselo být na začátku, aby nám dali many

Takze hura do prestavby? No ale asi to bude na tom to nejhorsi :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
20.8.07 21:54

Ahooj :-) ,
jsem dočetla knížku, konečně, jupí, bylo to napínavé jak staré šraky 8) :D .

Co jinak nového, no …

Peti , jsem byla v Ostravě v Shopping Parku v neděli, ty si taky umíš vybrat den na nákupy:nevim: :-) .

No a kupovala jsem si rifle :roll: , holky tři obchody jsem prolezla a na moji prdel nic :-( . Až v CaA jsem sehnala, no samo ty největší vel. 46 :roll: 8O, kurňa jsem vyžraná jako vepř. Ale mít tu prdel ještě kapku větší, chodím asi v teplákách, bo bych nic nesehnala :nevim: .

MaK - dnes jsem brala Lukáška do školky mezi děti, aby se tam podíval a zjistil, jak to chodí. Byla ses tam s Týnkou kouknout?

Jeje - já jsem nedočítala, ale Terezka má asi ten nález na ledvinách horší, že, jestli jsem dobře pochopila :nevim: . Chudáčku, je mi vás úplně líto, zdraví je opravdu nejdůležitější. :cry: Jo a na sraz nevím, zda budu moci přijít, záleží na manželovi a jeho práci, tak to dopředu nahlásit nemohu.

Nane, Leny, Ajko - fajn, že se vám srazík vyvedl.

Leny - dobrý popis postav :pankac: :-) , mně bys popsala ne jako proutek, ale jako 80 let starý kmen urostlého stromu :D .

Tak a páč je hodin jak na kostele, jdu do hajan.Pa :-) .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
20.8.07 21:56

Já už taky druhý nebo třetí den postrádám Pet,Cupinu,Hlav a další.Liška má polámaný pc a mě už to přestává bavit.My co jsme za jeden večer zvládly udělat 20 stránek máme za celý víkend 3 :pocitac: .A pak nemám co číst a snad přijdou na řadu i knížky 8O .

Vodění dětí holky vy si neuvědomujete že Jeje má i s podpatkama nějakých 150cm,takže ona nebude z těch co by si ničily záda :D :D .
Lucci já jsem tě taky pochopila.Však ona ta moje kamoška to měla na procházky kdy se malá učila chodit ale ještě jí to moc nešlo,přesně jak píše Helik,aby se nemusela ohýbat a malá si mohla pěkně sama kráčet.No však to zkus,Jeník bude beztak chodit jako jeden z prvních,i když je nejmladší, a ty nám pak řekneš jestli to je dobrý nebo ne :wink: .

Jeje tak já zkusim nějaký to icq ztáhnout a uvidíme,mě do toho cpe kámoška.Dneska tady byla a zase se ptala jestli už jako jo :?: .No jenže ona taky neví kterou verzi má a já jsem se dočetal že ty vylepšený pak zabírají moc místa v paměti.

Jo a heč brzy budu mít ultra rychlej net,teď mám rychlost 600a to ještě sdílenou.No a za pár dní budu mít vlastní 4000 :pankac: .To to budu mít odeslaný ještě dřív než to napíšu :D .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1864
20.8.07 22:02

Jo a ještě jsem zapomněla..

Martínek se taky při koju celý orosí na hlávce.

říká mam, aba, baba, no moc nemluví, teď si brblá kapku více. Jo a dnes si prvně sám sedl 8O . Bavím se s manžou Marťas byl na bříšku a jak jsem se znovu otočila, sedí a čučí na nás. :D

Tak a teď už fakticky jdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.8.07 22:02

Lenyi: No zada mne boli z toho spis jak ji taham, nez ze bych ji vodila :)
ale podpadky nenosim a bez nich mam 155 NAHODOU!!! :lol: :lol: :lol:
ja mam napr icq 5.1. jsou i novejsi, ale nejak se mi nechce stahovat .. :)
Jinak Petisu postradam take. naposledy tu snad byla v sobotu ne??
Hlavicka je take v poradku.. :)akorat vcera mela navstevu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
20.8.07 22:05

RADI? tak to ze Martinkovi gratuluji a ze mu posilam pusu za sikovnost! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 22:05

Leni taky se porad chodim divat, zda tady neni nejaky novy prispevek a ono toho je tak pomalu :cry: no ono by se asi neco naslo, ale znate to,ze :lol: manzel usnul a ja toho v nasem pidi byte nemam moc moznost vymyslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
20.8.07 22:10

Graulace Martinkovi k posezeni. Sikula je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí