Poradna duly
Jana Čurdová
Tak se děvčátka mějte, my jedeme teďka na týden pryč, takže se ozvu až v pátek a doufám, že do té doby už Jeje budeš vědět víc…ještě jednou držíme moc,moc palečky ať je všechno v pořádku
JEJE tak vidis, jakeho mas doma jedlika, uz primo vi, jak si o kablik rici. To je super!!!
Jo a mimojine ledova dovca je uz vybrana ![]()
Jeste jednu malickost Jeje kdyz Te mam na „drate“
kdyz kliknu na webu unornatek na sekci maminky objevi sem, ze nelze zobrazit , takze nevim, zda jste to uz tady neprobiraly, neb jsem velika popleta, ale tak jen muj poznatek.
Myslim, pokud chci kliknout uz na konkretni maminku.
TIKO: Neprobiraly, ale o nefunkcnosti je to napsane hnedka na zacatecni strane. Pracuji na databazi, ktera ovlivnuje fc maminek, miminek a statistik..
Vydrz prtka vydrz! Vsechno bude! ![]()
No je to jen obcas, ze toto rika..
kdyz ji davam presnidavku v poledne tak do toho bruci .. ![]()
Hele Pet tohle jsem teď našla.
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?… Říkala jsem si jestli by se ti-pokud tam bude zajímavá cena- nehodil za ten tvůj polámaný.Měla bys kolotoč a dvoje hračky na vyměňování.
Jeje , co se týče Kabátů, tak máš recht u obou. Ja i Lucci je rády máme. Matěj se narodil při CD Suma Sumarum.
Sraz , hlásím a doufám,že to tak zůstane. já + dítě + chlap. Dneska mi rekl neco jako, no tak treba pojedu s Tebou. Tak se uvidi.
Jeje když už jsme u těch www,tak jsem dávala do galerky fotku k tématu -uf to je horko.Asi jsi ji přehlídla.Mám ti ji poslat mejlem nebo ji dohledáš?
Terousku takze nejen Kabati byli pro Tebe ale i vzkaz, ze mam nejlepsi kamosku ve Sloupnu,nedaleko Chotebore
![]()
A jaktoze jsem Te nepotkala na Vlci hore???
Tiko, nepotkala jsi me proto, ze sice mam Kabaty rada, ale na takovehle vetsi akce se moc nehrnu.
a na to Sloupno jsem zapomnela. Vim, kde to je, ale primo tam to neznam. Znam dobre Novou Ves, Visku, Malec
Tterez tak zase tydle vesnice ja moc neznam. Ja prave spis to Sloupno a Chotebor, kde moje kamaradka provozuje potraviny a jeji tatinek jezdi se sanitkou.Tak treba se tam nekdy potkame ![]()
A ty Kabaty bylo samosebo ve srande, vzdyt ja byla taky o pul kilasku dal, na samotny festak bych nesla. Na tom vsem bylo prave hezke,ze jsi nemusela byt v reji tech festivalovych priznivcu, ale byt v domacim, klidnem protsredi a presto jsi si mohla poslechnout kapely.
Tak vam vsem preji hezke sny a zitra napsanou.
A prazandy, vy organizujet taky nejaky srazik? Co Hel a Aliku ???
Jestli cas dovoli, dojedem, kam MHD dosahne,kamkoliv. Pokud nechcete solo.
Tedka jsem si listovala po netu ohledne te nasi vady na ledvinach (i pres zakaz manzela/ - jenza ja chci vedet, o co jde, abych nebyla za blba, az mi necosi budou vysvetlovat. Uz tak nejak verim (ac mne dr rikala ze to souvislost nema) ze ta spotreba plen je kvuli tomu. Cetla jsem ted hodne diskuzi a nektere mamky tam vypraveli ze to objevili kvuil tomu, ze jejich potomci meli potize s unikem moci.
Take jsem do toho zabredla, ze jsem se ted na noc docela nahukala.. ale to nejak preziju. Proste pockam, co bude z toho vysetreni!!!!! MUSIM!!
JO Lenyi, tak je to tam! Ja sem si to vsechno ulozila, ale bohuzel tam Lucinku zapomnela dat.. tak uz je tam.. ![]()
holky, dlouho tu nebyla Mah.. nevite jetsli jela na nejakou dovcu?
Ani se mne neozvala krze ten sraz a rada bych aby take dorazila… ![]()
A co se tyce srazu, tak se jeste hodne babizen neozvalo, tak to koukejte napravit.
Jmenovite dle seznamu (jak se rodili deti): Oren, Kuzelka 75, RadkaO., Lilik, Jani78, Vittie, Grehla, Kuli, Zuza, Tika, XSonah, Gabri1, Nolen, Barulina, Mahony, Mujka, Hasmandka, Kačka1, Zoona, Kloktoverka, Dendulka, Rea.sk, Olšanka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nic kocky, stejne tu nikdo neni, tak pujdu spat… dobrou noc a …
DVOJCATKUM OD MISI2 PREJI VSE NEJ K PULROCNIM NAROZENINAM A ROVNEZ TAKE VSE NEJ PREJI NASI MAMCE RADCE! ![]()
jo a kvuli tomu srazu prosim KACKU2 a MAK o napsani do SZ nebo mailu vase prijmeni, abych mohla zarezervovat pokoj!!! DIKY!