Poradna duly
Jana Čurdová
Jeje nemam zatim s kasi zkusenosti, ale taky bych ji asi nedavala…
Nase bezesne noci mely na svedomi prdy + zub, dneska uz ma kus venku.
Jestli bude takhle prozivat kazdy, tak se mam na co tesit ![]()
Jeje taky bych se priklanela k tomu kasi zatim nedavat, ale taky nemuzu radit z vlastniho vyzkouseni. Tak jen vic koj, jak psala Nane
Jejíku a řekl Ti někdo z doktorů aby jsi dávala mín vody…nebo raději, myslím, že při problémech s ledvinami je lepší víc pít…aby se nedržela dloho ta zahuštěná - více infekční moč v ledvinkách…tedy to jen moje postřehy, zcela laické, ale moje děti kaše nemají a nikdy neměly rádi, a popravdě jsou oplácaní všichni, takže já se jich vyhýbám! Jdu chrnět, snad zítra nebudeme bloudit po Olympii zbytečně, pravda Vítek potřebuje boty, ale nevím, zda tam je vhodný obchod! N.
Tak tady skorem nikdo, Nane uz jde taky spat ![]()
Zizkov hlasi silny dest a trocha bourky -to by se urcite libilo Pet pokud jsou vsichni doma,ted nejak nevim, estli Sara neodjela, ale to jen tak me napadlo.
Nane, to mas pravdu - kvuli tem infekcim, radej at to jde z ni ven nez aby to v ni zustalo. Necham to tak jak to je.
Vahove to rozhodne nepotrebuje…
Moc diky za pomoc.
Tiko, ja jsem tady porad. Ale je tu nejaky klidek.. tak ani nepisu.
Jeje tak ja doufala, ze se chytnes aspon na ty Kabaty a ty nic ![]()
Teda snad jsem to nepopletla, mas je rada ty,ne?
ahoj děvčátka, tak jsem zase zavítala k Vám..vím, že mám občas takové výpadky, ale nějak nestíhám. Malej asi roste nebo co a nejraději by jedl každou hoďku…tak nevím co s ním. Už dostaává přesnídávky a rýžovou kaši jako svačinku, ale nějak mu to asi nestačí, ale bojím se mu dávat ještě sunar, jelikož už takhle jsme hodně těžký, co pak..no nevím..
Jo Jéjé …jak jste dopadli u toho doktora, možná si to už holkám psala, ale nějak nemám čas to dočítat, doufám, že dobře.
No co jinak nového u Vás. My už se snažíme lézt, ale ještě nám to nejde. Dneska byl poprvé na čtyřech a pak nevěděl chudák co má dělat a tak si raději lehl zpět a kutálel se pro hračky. No doufam, že se mu to ještě dlouho nepovede..stačí mě to jeho kutálení a ještě lezení a mě asi odvezou
TIKO: Ja si je poslechnu, ale ze bych je mela az tak rada to ne.. Myslim ze to byla Lucci ![]()
Jeje píše:
TIKO: Ja si je poslechnu, ale ze bych je mela az tak rada to ne.. Myslim ze to byla Lucci
No vidis jaka jsem popleta
a Luci uz asi chrni ![]()
Lucci tu byva vetsinou pres den, jen malokdy vecer.
NO ja si take nejsem jista, ze to byla Lucci. Mozna ze Tterez..
Fakt tedka nevim ![]()
Ahojky,
konečně jsem se sem dostala.Doteď tu seděla Lenča a pak manža a já jsem už byla celá nervozní.
Nane srazík je zítra kolem 10h.Zatím jsme se nedomluvily kde,ale viděla bych to asi nahoře někde u McDonalda.
JEJE - tak jsem si to nakonec docetla a doufam, ze to bude v poradku a na tu operaci nebude muset jit a kdyz jo, tak doufam, ze to dobre dopadne a bude mala v poradku…drzim moc palecky. Musis byt tedka hodne moc silna a zvladnout to za Vas za obe a uvidis, ze mala to taky zvladne…
Jeje asi je to jedno,ze
ale vazne ten festak byl dobry, zejmena pokud clovek byl opodal ve svem pohodlicku ![]()
Jo a jeste jsem vam chtela napsat jednu historku,historecku z vikendu - vyrazili jsme si do cajovny, kde Ivuska byla presne pred rokem v brisku, a to byste meli (mam na mysli i male unornaky) jak se tam Ivca rozkecala (mimojine nejfrekventovanejsi slovo bylo ajejej
takze vsichni meditujici nahle meli o zabavu postarano
- no cajovna oaza klidu a nase Pupi se proste rozhodla procvicit a rozsirit svoji slovni zasobu prave tam. Ale bylo to fajn.