Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
483
18.8.07 19:25

Lu , a jak u toho budeš ty prdeláče počítat? :)

Jeje , taky mě to moc mrzí, ale to vyšetření zase něco ukáže a aspoň budete vědět, na čem jste. Toto také Olík musel podstoupit a u něj se navracení moči naštěstí neprokázalo…Držíme palce!!!!!

Holky, včera mi spadl Vojtíšek prvně z postele. Jsem blbá, dala jsem ho na břicho doprostřed letiště a šla jen Olíkovi umýt ruce a během pár sekund byl dole. A to jsem ho nikdy neviděla se přetočit z břicha na záda…No, holt to umí. S Olískem se mi to nikdy nestalo, musím dávat větší pozor :(

Kolikrát vám spí děti ?? U nás to vypadá, že se 3 kratší spánky smrsknou do 2…doufám, že delších :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
18.8.07 20:07

Cau kocky,

Jeje- to me mrzi, ale uvidis Terezka se z toho dostane a bude lip :huban:
Cviceni- ja dneska taky cvicila s manzovym trenerem, ukazal mi posilovaci cviky na tech malich micich a na velkym na protazeni, zadek a bricho. i kdyz to jsou miniaturni pohyby, tak docela makacka :lol: no a po navratu domu jsem sezrala dort, ja husa :lol: .
me kuda spi trikrat za den, vstava v 5:30, pak usina kolem 8 a spi do 9:30, pak usne kolem 13 na hodku a potom spi jeste od 17:30 do 18:30 a to uz pravidelne. usina kolem 22h a budi se v 1,3, a v tech 5:30........a zase nanovo.
k veceri jsem udelala zapecenou cuketu s mletym masem a rajcatama a paprikama a syrem a manza tam chtel hafo cesneku, tak to radej nejim a mela jsem brambory se syrem a kecupem :(

v kocarku uz taky mrmla, bo chce videt, tak ji dam na brisko smerem k sobe a ona cumakuje ven a je pohoda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 20:25

HOlky, dekuji. Vim ze je dobre, ze se to vysetreni udela,ale strach mam hrozny.. dneska se mnou teda je totalni prd.. porad na ni myslim na bobecka mojeho malyho.
Navic je druhy den protivka.. v kocarku mi place :( Ale vetsinou se to vyresi vymenou pleny nebo ma hladik. Ale take mi hodne kajdi. Tak nevim, zda je to rustovy spurt, protoze fakt sni vic, anebo zubama protoze je protivka a vic kaka…

Evczi: na tebe mam vic otazek?
prosim te, jakym zpusobem se ta reflexni latka dava?
Dr mi rekla, ze nam to rano daji a pusti nas az nekdy odpoledne. Protoze uz rozhodne plne nekojim, musim si vzit s sebou jidlo … doufam, ze prckove na to jist muzou? (Verim ze ano, kdyz se ma sledovat normalni stav) a posledni otazka, kdyz se to u vas nepotvrdilo, jakym zpusobem se to dal resilo????
Kuju moc za odpovedi.

Nane: Ty ATB, my mame Triprim. Je to na obranu toho, aby se ji z moci (ktera by se ev. vracela do ledvin) nedostala do tela zadna infekce.
no ja nevim, vim ze je Davca vetsi (prosim te kolik ze to vlastne v tech 6M ma?? Jsem strasne zvedava!!!!) ale mne se tam Terka vazne nevyda :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
18.8.07 20:28

Ahoj vsem pri vikendu :-)

Tak jeste ze moc nekecate…nemusim toho moc docitat :-)

Hel.......hodne stesti,zdravi a vse nejjjjjj k svatecku :huban: :srdce:

Jeje...... myslela jsem na vas a je mi to moc lito :oops: ,ale moc doufam ,ze dobre dopadne :! ,jak holky psaly …dokt.jsou machri a udelaji vse proto ,aby Terezce ledviny pracovaly jak maji,ikdyz je mi jasny ,ze mas strach …a ver ze by jsme ho mely vsechny :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 20:37

JO Evczi: k tomu spanku, jak kdy. Vetsinou pres den dala 2× 20 minut mezi tou 1-2 hodinou odpo a pak usina mezi pul patou az pul sestou.
Posledni dva dny (nebo uz tri?) mi vsak zvladla jen ten jeden spanek odpoledne.. pak uz ani prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
18.8.07 20:40

Evi … no to nevim, jak bych je pocitala… no blbe.. :D Jo a Jenicek nam taky sletel… z kresla, ani jsme se nenadali, ale to uz je dyl… Myslim, ze kazdy mimco jednou spadne. :wink:

Spani … Jenda spava optimalne trikrat za den, celkem cca 4hodiny.
Stiko … proc nejis cesnek, ten myslim muzes v pohode. Je prece zdravej! :wink: A ja dnes delala cuketu zapecenou s nivou, moc dobra. :-)

Jeje … Jenik mi ted dva dny taky vic kadil a nekdy jedl dokonce po 1,5hod… pricitam to taky spurtu. :wink:

Tak papa uz se sem dnes nedostanu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
18.8.07 20:44

Jeje , tak nevím, zda mluvíme o stejném vyšetření. Olíkovi dělali cosi, co se jmenovalo mikční cystografie myslím. Vysvětlovali mi, že jde o vyšetření, zda se mu taky moč nevrací zpátky, což by souhlasilo, ale dělali mu to a hned nás pustili. Dávali mu cévku a pak jsme myslím čekali, až začne čůrat a s doktorkou koukali na obrazovku počítače, jak tam ta moč putuje. Tu kontrastní látku mu dali tou cévkou a je to vlastně rentgenové vyšetření.

Jinak on trpěl na záněty ledvin, skoro od narození, tak hledali příčinu. Když se tohle vyoučilo, tak prostě řekli, že se dějí a tečka. Naštěstí, ťuk, ťuk už se nedějí, tak snad máme pokoj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 20:51

Evczi: rekla bych ze urcite mluvime o stejne veci, bo dr nam rikala ze nas objedna na mikční! takze asi ano. My zanety zaplatpanbu nemame… mozna ze diky tem ATB.
ale rikala ze nas tam chvili pozdrzi-treba si chce byt jista…takze jidlo radeji vezmu /takze jste ten den po tom vysetreni delali vse jak normalne??? a dozvedeli jste se vysledek hned?? Oni to vlastne vidi hnedka ze jo???/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
18.8.07 21:03

Ahojky,
Jeje držím vám s Terčou pěsti,stejně jako ostatní etetky :wink: .Uvidíš všechno bude dobrý,možná že ne hned jak by sis představovala,možná to chvíly potrvá,ale Terča je šikovná holka a ze všeho se dostane.Prostě musíš věřit,sobě,doktorům i Terezce.Moje neteř byla v roce a půl na komplikované operaci srdce.A teď je z ní zdravá krásná puberťačka,která má jen jizvu přes celý hrudník.A klidně plač,určitě je to lepší něž to v sobě dusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
18.8.07 21:09

Evczo já jsem teď taky musela vypustit jeden spánek,protože jak spala často tak bylo horší ji uspat.Takže teď spí 3× za den,2× po 1-1,5h a jednou 2-3h.Zvykal si na to a usíná jen co ji položím do postýlky nebo do kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 21:37

Lenyi: diky moc! :)

Jeste abych nezapomnela!!! Sic pozdě, ale přece!!! :) VŠECHNO NEJLEPŠÍ HELÍKOVI KE SVÁTKU!!!!!!!!!!!!!!! A TAKÉ
SAMOZŘEJMĚ DNEŠNÍM DVOJČÁTKŮM LUKÁŠKOVI A DANÝSKOVI K PŮLROČNÍM NAROZENINKÁM VŠE NEJ, STEJNĚ JAKO ALŽBĚTCE OD NOLEN!!!!!!!!!!!! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
18.8.07 21:40

David spí podobně, jen s vyjímkou, že ho sem tam někdo vzbudí dřív!
Jejíku myslela jsem to s tím fusokem tak, že když ho dáš do korbičky-sporťáku tak se nadzvedne jsko by to na čem leží, takže to polstrování-postranice není tak vysoko a mimčo- David se roztáhne…nebojte v zimě budou spát jak budulínci!!! Někteří i běhat ve sněhu, že Lucii!
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 21:50

Nane, uvidime..
pokud ten kocar neprodame, tak to trebas zksuime v zime.

kazdopadne jak jsem zadavala ten inzerat a pak projizdela tyy co tam nekdo zadaval na bebecar..t ak tam hodne holky psali ze vyuzili jen tu hlubokou vanu a ze sportak je netknuty..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
483
18.8.07 22:39

Lenyo , to jsem se skoro musela smát, že jste vypustili jeden spánek a pořáád Ti tolik spinká :) Šťastná to žena!! :)

Jeje , jo jo, viděli to hned, takže se to hned dovíš. Aspoň něco, že jo? Jinak jsme dělali vše jako normálně. Jemu ale byly tenkrát asi 3 měsíce, ale to stejně asi nehraje roli.
SPíš jí vem hodně oblíbených hraček a nějakou mňamku…co si budem povídat, to cévkování příjemný moc není :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
18.8.07 22:48

Evczi, dekuji mockrat.. ano vybavim se ..
cevkovani nesnasim sama. delali mi ho mezi stahama.. coz bolelo jako krava.. a pak jeste po porodu, kdy jsem se nemohla sama vycurat.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí