Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
17.8.07 20:57

Szelvi: kocarek co jsem koupila je v galerce. vcera jsem to tam davala. Je to polskej kocar znacky BABY DESIGN.
Dneska jsme poprve zajizdeli, zatim spokojenost (az tedy na pidi plastenku, to musim koupit jinou) protoze ta zakryva vylozene jen tu „diru v boude“ a nanoznik…ale boudu jako takovou ne.. :(
coz bych nechtela to mit promocene..
jako kdyby je poliozilo na to dat vetsi plastenku!!!!!

NANE, STIKO: diky za podporu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 21:00

Szelvi: nastvana jsem ale i spis rada, ze nam to zkontroluje doktorka, tkera nas propoustela z porodky a ktera se tam stridava s primarem, ktery kontroloval terezku hnedka po porodu.. takez lepsi, kdyz to sleduji dva doktori, kteri tomu rozumi a kteri to stridave terce kontroluji, nez kdyb do toho zasahoval nejaky nezkuseny mlady doktor, ktery si neveri… takze radeji tam pudju znovu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.8.07 21:17

jeje - to je hlavní, aby malá byla v pořádku a doufám, že to tak bude..tak dej vědět, jak jste dopadli
Jo a babzdesing znám a jaká značka to je..jsem zvědavá co, no to jsem celá já. No taky se ti nedivím, že máš těďka jiný starosti než prodávat kočárek. No já už jsem z toho opravdu na prášky…no už nevím, kam ten inzerát dát..no nic, prostě to chce asi ještě čas než se nekomu bude líbit a to jsem si myslela, že mám pěknej a zajímavě barevnej…asi ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 21:32

Szelvi, no popravde sem si myslela, ez to udam rychle, ale kdyz te ctu, tak zacinam byt pekne skepticka.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6847
17.8.07 21:38

Ja bych tu spravne nemela byt, mela bych balit :-)

HELIK - v kalendari zadne jmena, chapes to? 8O :lol: A presne tak, muzes si dat, jake jmeno chces, klidne si muzes i vymyslet svoje vlastni :D

CUPI - krasna fotecka u metriku :-) Ale nechapu, jak muzou byt prdelace na BRICHO? :D

JEJE - drzim pesti, at vam zitra doktorka da dobre zpravy, to je fakt sila, tos mohla dnes radsi zustat doma, no ne?

LUCI - kde jsi? Jenik uz fakt sam stoji??? 8O 8O 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 21:38

Jéjiku , já jsem trubka, tady píšu o golfkách a přitom ty máš teď starosti s ledvinkama. No, podle toho, co píšeš, tak s vyjádřením toho dnešního doktora bych si hlavu nedělala, pravděpodobně si fakt nevěděl rady a tak stěží i může porovnat stav s tím předchozím a říct nějaké závěry. Každopádně ti moc držím na zítra palečky, aby to nebylo tak zlé a hlavně se všechno v dobré zase obrátilo. V těchto případech je fakt asi lepší, když má to dítko na starosti jeden doktor, který ten stav sleduje od začátku a průběžně dál.

Szelvi a ty ten kočárek chceš proč prodat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.8.07 21:58

Cupí - jelikož malej je buřtík a ještě velikej, tak se mi do tý autosedačky už nevejde..je nám akorát a v hluboký ho už nevozím a ve sporťáku je taky tak akorát a ještě s fusakem na zimu si to nedovedu představit- no ten sporťák je hodně vypolstrovanej, je to sice pohodlnější, ale pro nás malý. No velikost máme 86 a vážíme 8 a půl kilo a měříme 74cm, ale 80 bodíčka jsou nám už malý, proto ho prodávám, jelikož je mi už na nic. Klasickej spořťák není tak vypolstrovanej a malej měl okolo sebe hodně místa…no je to děs po půl roce kupovat zase novej kočárek, jelikož než jsem vybrala ten bebecar, tak mi to dalo hodně práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 22:03

Ty jo, tak to je něco Szelvi , to je kus chlapa ten Fíla. :lol: By mě nikdy nenapadlo, že sporťák může být půlročnímu prckovi skoro malej. Ale něco na tom bude, když i Jéje má stejnej problém. No Jonáš má teď tak kolem 8 k a tak 70 cm, ale sporťák Mutsy je nám skoro ještě i velkej. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 22:05

No je to možný, že tady dneska nikdo není?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
17.8.07 22:12

Jeje , doufám, že pro vás MUDr. bude mít lepší zprávy a ne takový kecy jako mladej Dr. Držíme palečky.

Ty jo, ten Pipky deníček je fakt skvělej, líp to snad ani napsat nejde. Doufám, že se nevyplní to z té diskuse, ž budou příspěvky ubývat, až se tu nebudeme potkávat. Strašně byste mi chyběly :-(

A z té fotky Jendy v galérce mám zase depku :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 22:15

Žany , mrkni do galérky, jak tam Jenda machruje na gauči, že stojí. :lol:
Prdeláče jsou totiž vlastně břicháče. Pokud to zvládneš, tak si zkus, že vlastně táhneš břišňákama dole a ne prdelí. Toš tak. Su chytrá jak rádio, já vím, ale dost jsem chodila cvičit a tohle se opravdu cvičí na panděro a ne na prdel. A navíc mi to tady i radila jedna sousedka, mladá kočka, profi trenérka, na ten poporodní špek :roll: Na prdel se cvičí spíš v kleku a zvedáš nahoru dozadu pokrčenou nohu, to je taky dobrej nářez. A taky se v kleku noha jakoby unožuje, a to je zase na prdel z boku, či jak to napsat, no snad to chápeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
17.8.07 22:17

Cup , Jenda tam machruje i na stole!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 22:18

Aliku , prď na depku, tu hoď stranou, Jenda je malej atlet a všechny děti takový holt nejsou, Jonáš taky není žádnej přeborník, je spokojenej s tím co umí a víc ho to teď nějak netlačí. Neboj, na všechno je čas. :lol: A umí se akorát přetočit na bříško, většinou jen na jednu stranu, na druhou to umí taky, ale prostě se mu nechce. A na záda se taky nepřetočí sám, to možná proto, že obecně na nich nerad leží. A to vaše Lucinka přece zvládá taky. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
17.8.07 22:20

Ahojte prcinky mé :huban: :-) ,
znovu děkuju za přání k svátku…grilovačka byla úžasná,mňamy mňam :-)
A nevěřily byste,co jsem doteď dělala :-) Nene,nežrala :-P Cvičila..ano ano,je to tak,čtete správně :idea: Cvičila :pankac:
Jsem zmožena :-( …140 prdeláčů,30 nůžek,30 dřepů a spousty spouty protahování a jiných různých kravinek…Že to zní jako nic :-) :?: Bane…pro takovou sportovní šmajdu (krásný výraz, Cupi :potlesk: ) jako já je to výkon hodný obdivu :pankac: :wink: :-)
Cvičili jsme celá rodinka,ovšem Sárinka s drahoušem toho dali asi 5× víc než já :oops:
Tož tak… :wink:
Sory za román,ale jistě chápete,že pochlubit jsem se prostě musela…s takovým zázrakem se nepodělit,to by byl hřích :wink:
A včera jsem dala 100 prdeláčů…Ovšem fakt poctivých…

Zítra jedem do Ikeičky moji milované…musím sepsat seznam :-) ,co tam chci,páč tam pak lítám od jedné věci k druhé a všechno se mi líbí a na půlku věcí zapomenu :wink:

Sraz :arrow: já holky myslím,že pak už je to jedno…možná bych byla vzhledem k počasí pro první termín,ale drahouš už by měl být doma,takže se plně přizpůsobíme většině :wink:

Jeje ,
jak psaly holky,100% je lepší,když se na Terezku podívá odborník,který ví o jejím stavu z dřívějška a hlavně ví,co dělá :idea: :idea:
Držím palečky na zítra a fakt Vám přeju,ať je všechno v pořádku :!

Cupi ,
všichni trajdají po výletech…tak proto je tu pusto prázdno :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 22:23

Aliku vidím, no to je frajer libovej, co? A jak se kření. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek