Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojte všem
,
zdravím při pátku…v pátek,blázni mají svátek ![]()
Děkuju všem za přání,jste prostě zlatíčka
![]()
Byla jsem si vyzvednout ty fotky,byly hotové už včera,ale jaksi jsem přijechala do fota pozdě,takže jsem si je vyzvedla až dnes a jsou super
Sice si musím na bílý okraj zvyknout,ale je super,že je to celá fotka,nikde nic ustřihnutého a tak
![]()
Mám radost,může začít zakládat do deníčku a do alba ![]()
Za chvíli jedem na grilovačku - naložila jsem špízy ![]()
Jo a taky by mě zajímalo,kdo je ten „anonym“…taky tipuju Lištičku
Každopádně ať je to kdo je to,tak ať je pc co nejdřív spravený
![]()
Štičko ,
jak jsi jistě už poznala,tak Petra opravdu jsem… ![]()
A jsem ráda,že je švárovi líp
![]()
Pocení
Lukášek se potí u koja,na čelíčku,ale jinak moc ne…
Jdu juknout ještě na ty fotečky,mám takovou radost a hned jak budu mít kapku čas,tak nechám udělat další… ![]()
Ahoj kočky,
děkujeme za vydupané přáníčko k zubům.
Lu , malej se taky potí a taky myslím, že je to normoš. Při kojení a někdy když tlačí, to je asi taky fuška.
Jo a kojo vložk už taky nepotřebuju dlouho, já jsem od porodu spotřebovala asi tak 4 kusy, ináč mi to mlíko neteče. No, jsem za to celkem vděčná. ![]()
Pet , všechno nej k svátku, babizno naše ukecaná. ![]()
Výletníci - pěkně si všechny všechno užijte.
Aliku - s těma prdeláčema jsem to myslela tak, že ať si je Lu a Pet dělají jak chtějí, no asi jsou poctivý Lu , no co ti na to mám říct,…já je neviděla. ![]()
Jo a ještě jsem zapoměla
všem výletníkům a dovolenkářům přeji krásné slunečné dny a úžasné zážitky
![]()
Tak jsem se az ted
dostala k Pipinymu denicku Jak jen rict a sem moc dojata! Pipko i vy ostatni… taky dekuju ![]()
Ahojky,
tady vyčerpaná eteta
zase nic nedělám a jsem v trapu a sedřená
No jo no to szu já.
Radko omlouvám se a se spožděním Vše nej k tvým narozkám
Patro Tobě Vše nej k svátku
A nezlobte se na mne já jsem na tohle děsná
Hlavně na svátky, na ty peču
![]()
pocení naprostá normálka při tom kojkování a Lucinka se vůbec dosti potí na hlavě ![]()
Prdeláče pořád nevím co to a PRDEL mám já heč ![]()
Ahoj, vy jste snad skoro všechny pryč na víkend, ne?
Já jsem doma a mám tu opraváře pračky. Byla nějaká hlučná, tak mi na ní poslal táta opraváře a ten teď přišel a řek, že to rozebere, že to jsou ložiska, ale že už to možná nepůjde dát dohromady. No, tak si aspoň budu moct koupit novou pračku. Tuhle máme už asi 20 let.
Nemám ani pivo, co bych mu mohla nabídnout a je tam chudák s tou pračkou v takovym malym krcálku, že se tam nemůže ani hnout. A navíc, za pračkou mám určitě pěknej bordel ![]()
Alenko,
myslím že opraváři jsou na ledacos zvklí
Jo a kdy se slezem
příští týden?
Tak jsem to prosvihla
(2007) ![]()
LILIK - co je male, to je mile
A uzivej si, ze se ti mala jeste nepremistuje, jeste si toho vseho uzijes dost a dost ![]()
PET - happy nameday
(akorat v USA svatek nemaji, tak dycky cumi jak puci, kdyz jim to vysvetluju, vetsinou to vysvetluju slovy… proste dalsi duvod k oslave
tak to pekne oslav.
PRDELACU - udelala jsem 100
(Heliku, vleze na zadech s pokrcenyma nohama zvedas prdel
- specialita Hlavicky, udela jich kazdy den 200!)
Jo a dnes jedeme na vylet, psala jsem to uz?
Tak se tu hezky opatrujte
Jdu balit ![]()
Tak na prdeláky se vrhnu a udělám jich no když se překonám 50? ![]()
Alenko PO a UT plno ![]()
Zanet to nemají v kalendáři jména?
Peti, neboj, já to chápu, že ta skleróza v těch 28 je větší než ve 27, víš
Holky, díky za gratulace, leč trochu předčasné, protože narozeniny mám v po 20. 8. A vše nej k svátku ![]()
Nic, jdu se věnovat návštěvě.
Aliku , Pipi psala jednou do Deníčku tady na Emiminu takovej krásnej článek, myslím, že to má Pet na mysli.
Prdeláče , ha tak už taky vím. No, se divím, že se tomu říká prdeláče, páč to je na posilování spodní partie břicha, ne na prdel. A zá:,–(a je, že se to nesmí dělat švihem, ale tahem, ináč je to na prd. A po tom dobře mizí takovej ten spodní pupek, co visí nad kahotama. Ale je to fakt děsná dřina a když to dělám tahem, tak 200 jich teda nedám ani náhodou.
Kuku, ja sem taky na vikendu pryc, ale v knihovne tu maji zadarmiko net, tak jsem neodolala, abych semla este nemrkla a jak vidim zlatou stranecku 2007ku jsem prosvihla ![]()
Zaslouzile eteticce Petince prejeme jeste hooodne zabavnych prispevku a osobiteho humoru, kterzm nas vzdycky pobavis… ![]()
Jani , normos mala vstava az o pul devate… Vecer mi usne po koupani v pul osme, nekdy se sice jeste vzbudi na chvilku kolem devate, ale vetsinou si chvilku hraje a pak usne… pak se budi na kojeni bud o pulnoci nebo ve ctyri (kdyz je varianta s buzenim o pulnoci, tak vstane jeste v pet az v sest a pak pokracuje do tech pul devate… je to takove komplikovanejsi, ale proste: bud vstane jednou nebo dvakrat, coz jsem vlastne chtela timto krkolomnym slozitym vysvetlovanim povedet ![]()
U kojeni se mi mala nepoti , leda by se nadrela tim, jak nestiha poykat
. Zpocena byva chuderka jenom v aute, protoze nemame klimu (ale do 14 dni planujeme poridit staronove auto s klimackou, tak uz nebudeme prcka prehrivat
dost s ni cestujeme, tak uz to byla vylozene nutnost). Jo a parkrat se v tech horkach zapotila v kocare. Proste nic extra ![]()
No a uz sem vazne nekolik dni nepachnu, takze hezky vikend ![]()