Poradna duly
Jana Čurdová
Jste jako obe utekly, jo?
Kdyz mam chvilku, pac Jenik je zabavenej hrackama… ![]()
Hele uz se chcu dlouho zeptat… poti se vam deti? Jenik hlavne u kojeni, to ma i kapicky na hlave a pak dost pri spani, i kdyz nabalenej neni.
Ale ma to asi po Petrovi, ten se taky poti dost.
Třeba to taky ještě stihnu. ![]()
Lucci - ano potí. Při kojení má taky kapičky potu na hlavě a když spí v kočárku, tak vlhká zádíčka. Ale asi to má taky po manželovi.
Tak já se loučím, za dvě hoďky vyrážíme na Šumavu. Doufám, že porostou hřiby.
Mějte se tu krásně.
Lucci a davat ty kapky? protože ja jsem jednu dobu nedávala a ptala jsem se doktorky že co mám dělat že s malý hodně potí a ona že jestli dávám ty kapky ty vitaminy… a ja že ne takže to je z toho… A pak říkala že dětí někdy některé se více potí a taky hlavně u kojení že vynakladají hodně síl a tak se u toho zapotí…
Ale uřčitě se o tom zmin na poradne…
nebo možná to nic není je prostě vedro
ja se taky potím jak prasatko ![]()
Reo … myslis ty kapky… jednu denne a druhy jednu mesicne? No tak ty davam pravidelne kazdy vecer. ![]()
Lu: tak si myslím že se prostě jenom potí…malý je taky někdy spocený až na zadku ![]()
Jsem to nestihla..
no nic.
Lu Davis se nijak zvlášť nepotí
Jeje já bych byla pro ten druhej termín,to už snad bude pan Petisák stopro doma
Lu , moc děkuju, že si za mně napsala. Ukazovala jsem to Lucince a říkala: háááááá ha háá hááááááá jée
Tak byla asi spokojená.
Já jsem si teda mylela, že 2007 stránku budete mít dřív, kdybych věděla, že ste dnes málo ukecaný, tak bych víc k netu chvátala ![]()
Pet všééééchno nejlepčí k svátku!!!
A jestli tu máme ještě nějakou Petru, tak taky přeju.
Potí se Lucinka taky, při kojení má taky zpocenou hlavu a někdy v postýlce nebo v kočárku záda. Myslím, že to není nic nenormálního.
Všem, co jedete na výlety - HEZKY SI TO UŽIJTE!