Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2041
17.8.07 16:22

Heli , já myslím že v USA v kanceláři žádný jména nemaj, tam si můžeš dát jméno jaký chceš, ne jako tady. Teda doufám, že nekecám, aspoň mě to říkali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
17.8.07 16:28
cupina píše:
Heli , já myslím že v USA v kanceláři žádný jména nemaj, tam si můžeš dát jméno jaký chceš, ne jako tady. Teda doufám, že nekecám, aspoň mě to říkali.

Tak v něčem dobrý, ale asi se tam najdou i magoři s úchilnejm jménama napadá mne syn býk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 16:37

To víš že jo, Hel . Proč myslíš, že syn Beckhamových se jmenuje Brooklyn? Protože tam byl počatej - prej. A to je je ještě z těch lepších úchylností, ale fakt co si vymyslíš, tak ti to dítě pojmenujou. Třeba klidně Jožin z Bažin. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.8.07 17:05

Pipky denicek je zde :arrow: https://www.emimino.cz/modules.php?…

Jo a potkala sem v Globusu MaK s rodinkou. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.8.07 18:26

Ahojky děvčátka, tak už jsem tu dlouho nebyla, ale nefungoval nám počítač, tak snad teďka už to fungovat bude.
Jinak jak se máte a co prckové. No je pravda, že ten náš je děsně protivne - druhej zub, je to fakt děs. V noci mám chuť mu zalepit pusu, ale stejně pak vstanu a jdu k němu a nosím ho a utěšuju, ale moc se nevyspím.
Jinak se docela těším na sraz..ráda Vás všechny poznám osobně.

Jinak děvčátka- prodávám svůj kočárek - celej komplet od Bebecaru a nidko mi už měsíc na žádnej inzerát neodepsal. No už jsem z toho docela špatná, jelikož zas tolik za něj nechci a je to huboká korba, sporťák a autosedačka a používaná jen 6 měsíců i s doplňkama a nikdo se neozval. No a to už mám doma novej sporťák a tenhle potřebuju už aby zmizel. No tak nevím, ty lidi by to asi brali zadarmo. Jsem z toho už na prášky, prostě ho asi neudám… :cry: No nic, nebudu Vás tím zatěžovat.

Tak co se teďka vlastně probírá nového, když jsem tu tak dlouho nebyla, je pravda, že se mi to pak nechce celé číst, asi budu muset co

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 18:35

Szelvi ahoj, no já už myslela, že jsi se na nás vyprdla. Chuďátko s tím kočárkem. Hele, Jéjik taky chtěl prodávat, ale nakonec myslím ne, že? Ale chce vozit hlavně v golfkách.

Jinak se probírá jako vždy kde co. :lol:

Prdeláče, toť cviky na zkrášlení postavy, dovednosti prcků (tak například mladej Lucciš už skoro chodí :lol: ), zuby no a především, plky o ničem, u kterých se všechny válíme smíchy. :lol: A žrádlo, jak jinak. Teď je v módě dieta - Pipka to vede a spočívá to v tom, že večer sem napíšeš, co jsi sežrala, ale jak to napíšeš, tak to hned smažeš, protože je toho děsně moc. :lol: A dál nevím, to víš vykojenej mozeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.8.07 18:52

No tak do diety se zapojovat nebudu…jelikož přeně jak píšeš, tak až to napíšu co jsem všechno snědla, tak se mi udělá špatně a opravdu to smažu.
No jinak už jsme opravdu začali cvičit, já ne, jelikož nemám silnou vůli a pokaždý když už chci, tak raději dám nohy na stůl a odpočívám, takže tak…
No Jéjé mi psala, kam jsem všude ten inzerát dávala, ale jelikož nám nefungovalo PC, tak jsem ji odepisovala až dneska…
Jdu nakrmit prťavce, jinak mi ukope taťku a ukouše si ruku…tak zatím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 20:27

Dobry vecir! :)
Dnesek byl sileny, mala asi spurtovala, takze se vbzudila hlady i v noci a pres den toho zpucovala ze se az divim kam to do tak maleho telicka mizi ????
No ted spi, tak doufam ze dlouho bude :D si chci taky odpocnout! :-)
Take bych spala vic nez ona :D
No a take mne dostaly na tom UTZ!!
Byl tam nejaky mlady doktor a reknu vam, ze jsem teda mirne zdesena co se nam ve zdravotnictvi pohybuje.. ovsem aspon ze uzna ze nevi co dal.
No takze projel ji UTZ ledviny a zjistil ze je to asi vetsi. Divala jsem se na ten UTZ take a podle mne to je o hodne zase vetsi. On jeste u toho delal takove vyznamne hm hm.. a pak to zakoncil vetou, ze si MYSLI, ze je to vetsi… kydz tak si ji oblecte a pockejte si v cekarne ja musim zavolat doktorku. A tak se ptam, ze zda se to moc zhorsilo a on ze nechce radeji nic rikat..
pak tam po nas sli jeste jedni znamy se stejnym problemem a take ze maj pockat na dr. Kdyz jsme tam cekaly asi pul hodiny, kdy vyridil dalsi dve deti, tak nam pak rekl, ze domluvil dr na zitra…takze tam musim znovu!!!! No reknu vam, ze mne docela nastrasil.. ale z druhe strany si rikam, ze jeste ze prijde ta dr, co nas propoustela z porodnice .. a te verim.. takze mozna ze jeste ze tak..

Cupi: tak poznamkou o tom ze v USA v KANCELARI nemaj jmena :D mne celkem pobavila :D
Kazdopadne dneska jsme se definitivne s muzem dohodly na tom ze kocar prodame, ovsem nadeji ze ho prodame mi moc Szelvicka teda nedala :-(

Lilik Vubec si nic nedelej z otho ze ti Majdi jen lezi a nedela zadne pokroky.. na vse ma dost casu. Az na otoceni jednou stranou na brisko je Terka take lezacek :) Zas ma to vyhodu, kam ji das tam take zustane :-)
Zuby tez nemame, aspon nas nekouse :-) Hledej pozitiva :-)
A ze je drobnejsi! No cocococo! :) Ja jsem take takova byla ! :-) Myslim ze enni na skodu byt drobnejsi zvlast u zenske, kazdy ti hnedka hada min.. :-)

Lucci Terka se take poti .. ale hrozne. V kocarku, vzdycky pod hlavickou uplne mokro. Myslela jsem ze to maj jen vlastate deti, ale tak vidim ze ne.. Take ji nejak extra nenavlikam! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 20:29

Jo CUPI, oni to nejsou golfky, ale sportak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2041
17.8.07 20:33

Jéjiku , no tak teď si mi v tom, co je sporťák a co golfky udělala zase hokej. Já žila v tom, že když to nemá ty velký kola jako klasickej kočár, tak že jsou to golfky. Tak teď už tomu zase nerozumím. :cry: A s prodejem kočárku držím palce, kurňa, se mi nechce věřit, že takovej dobrej kočár holky neprodáte. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 20:36

CUPI: Golfky jsou .. takove to, ze se ty drzatka vypadaji jako GOLFOVE HOLE.. a sporatk ma to madlo spojene..
spostu kocaru ma preci takova dvojta kolecka.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 20:38

ale to je dle mne.. take tomu nerozumim.
kazdopadne na navodu a na zarucaku je napsano „sportovni kocar“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.8.07 20:40

Cau kocky,
taku nas se zase nespi, hraje si podemnou na dece a je plna sily :lol:
dneska jsme byly zase cvicit u rehabky, ale mala to cviceni totalne bojkotovala a cucala si ruku a kroutila nozickama az se tam slezlo cele konzilium a rezali se smichy :lol: . Prej to je ale vazny a bez legrace musi cvicit petkrat denne, ma oslabenou jednu mozkovou hemisferu a proto preferuje jen jednu stranu a druhou vubec nepouziva a tak se vyviji opozdene :cry: . No se rekne cvicit, ale kdyz jeci a ani se nehne, je to o nervy, bud brecim taky, nebo jsem vztekla a i na ni zakricim at to sakra odcvici a netrapi nas obe :oops:
jinak jsem byla dneska ctyri hodky venku a taky kocarkovat s Helikem, anicka mela novou kolobrndu a moc ji to slo, je sikulka.
jo taky jsem prisla na to, ze moje tesco pleny co jsem chtela prodat hel ze se mi po nich oprudila jsou uplne jiny a blby, nejaky igelitaky :lol: , tak jsme daly ty dva baliky k popelnici at si je nejaka maminka vezme :lol:
jeje, to me mrzi, ze se to terezce nelepsi :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
563
17.8.07 20:45

Jeje a jakej sportak sis vybrala…já mám objednanej od firmy NURSE COOPER je to podznačka firmy JANÉ, tak doufam, že to bude dobrý..jen ještě musím prodat ten můj bébécar…tak mi napiš co jsi vybrala ty.

Jinak s tím doktorem to je síla, to bych asi byla pěkně naštvaná. Naštěští mi kromě toho zubu jsme v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
17.8.07 20:48

Vídím, že je tu nějak smutno, Jejíku přeji aŤ jsou zprávy pravdivé a hlavně je řešení dobré pro terezku. Štiko, kdo cvičil vojtovku tak potil krev tedy mamky a mimnka plakala, ale výsledky jsou úžasné, tka si řekni,ž e to děláš je a jen pro její dobro!!!
Jsem poprvé sama doma jen s Davídkem, ten spí, muž je s dětmi pod stanem a já vymetla ledničku a těším se do vany. Ovšem začalo pršet hned jak odjeli, takže zítra je čekám k obědu, a budu pak týden léčit rýmu u všech tří!
Myslím, že je jedno jak se naše kočárky jmenují, hlavně že se nám v nich dobře vozí, já na tu trojkolku nedám dopustit, je v ní tolik místa a hlavně se můžeme na Davídka usmívat po cestě a mluvit s dětmi…Tak já jdu relaxovat, chtěla jsem zítra udělat velký úklid, ale doufám, že se na to vyprdnu a asi půjdu jen tak do města, možná najdu nějaký krásný kousek ve velikosti xxL. Tož pá N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí