Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3665
16.8.07 23:49

Já jdu taky, dobrou noc.
Navíc pořád dočítám a stránky pořád přibývají :-)
A navíc dlouho spim, tak nestihnu tu letošní stránku 2007 a Lucinčin rok narození :(
Jestli jste kámošky, tak tam napíšete něco za mě - třeba, že je to stránka i Lucinky od Alíka. Já to Lucince pak ukážu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
17.8.07 00:00

jinak vse nej malym oslaveneckum, jestli tu mame na zitra nejake jubilanty a taky Petrusam, :-) :-) :-) , ted nevim Petiso, jsi Petra? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
17.8.07 00:03

Ty jo Štiko, to je neuvěřitelný, ty píšeš vše nej už v 0:00 hod :lol:
Já teda taky přeju, i když nevím přesně komu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3665
17.8.07 00:05

A teď už jdu opravdu spát.
Ale mám tu komára :roll: Papa a hezkou noc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
17.8.07 00:21

Take jdu…

Zitra nikdo narozeninky nema, ale PETISE samo vse nej k svatku.
A opozdene take HANNE k svatku! :-)

Dobruo! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
17.8.07 00:27

Pet.....vse nej nej nej k svatecku :huban: :srdce: :-) at se Ti splni vse po cem touzis!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Krasnou dobrou noc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
17.8.07 07:48

Dobre rano,

tady to zije jenom vecer a rano kazdy dospava????? Proc me dite vstava v 5 ????? :roll:

Jdu vas docist…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
17.8.07 07:52

Tak ja mam taky deprese kdyz vidim co vsechno umi vse detatka.....Magdisa neleze, neplazi se, nesedasi, nestoupa si , nema zuby, nemluvi, je nejmensi a nejlehci...... 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.8.07 08:01

Dobre ranko.

Jenik byl dnes v noci vzhuru, tak si to asi rano vybral, pac spal do sedmi. 8O :dance:

Cup … diky za osvetleni dovci, napise mi to od srpna, ale jeste se pripomenu. :) Jo a jaky nepoctivy prdelace, ty nase s Pet jsou nahodou poctivy jeste vic! 8)

Petvsechno nejlepsi k svatku!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
17.8.07 08:22

Dobré ranko,
tak tady je hnusně, ale to nevadí, pojedu okouknout autosedačky, potřebuji pro Aničku. Asi jí to šoupnu pod stromek. Vypadá to na Maxi Cosi, ale ty peníze :?

Tika toho metříku jsem si nevšimla, ale moje holčička má narozky ccy 1× měsíčně :D

PRDELÁČE jsem nějak nepodchitila a vím kulové o čem tady posledních 100 stran jde :roll: Ale já bych udělala maximálně 20 :lol:
Tak krásný den, já se zase objevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
17.8.07 08:31

Tak metřík změněn, aby jsme Vás nemátly se zaraženou čtyřkou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
17.8.07 08:35

Tak jsme vzhuru hodinu a pul a Jenik uz prokadil pyzamo a cisty body a druhy cisty body procural i s ponozkama… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6512
17.8.07 08:40

DObre ranko,

hlasim sbaleno, jeste se musim zkulturnit a za dve hodky vyrazime…
Venku je moc hezky, u nas ani mracek, zatim prijemne, ale mam strach, ze bude hur a my se v tom buse upeceme :? (cesta trva skoro hodku)

V noci obavane coro moro nastesti nebylo, ale Anja vstala na ni nezvykle brzy (uz v 7:00 :wink: ), ale jeste do osmi si hrala v klidu v postylce, tak sem se mohla dospat… Mi pripada, ze spim vic nez to dite :oops: Ale prdolka si jeste treba dachne v autobuse :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309
17.8.07 08:52

dobré ráno,

Lu , Matěj si hnedka po ránu střihnul něco podobného. Prokajdil se až na tatínkovo prostěradlo. :oops: :lol:

Pet , všechno nejlepší k svátku. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5591
17.8.07 08:53

Dobré ránko

Tak já jsem nestihla ani stránku narození,ani 2000 :-( :-( ,snad stihnu aspoň tu letošní :potlesk: :potlesk: :potlesk:

Ajko a do kolika ti malá spává,že je vstávačka v 7 nezvykle brzy :D A v kolik usíná 8O Já bych taky potřebovala spát víc jak malá.Nevím,po kom to má,aly my s manžou jsme spáči :nevim: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí