Poradna duly
Jana Čurdová
Já jdu taky, dobrou noc.
Navíc pořád dočítám a stránky pořád přibývají ![]()
A navíc dlouho spim, tak nestihnu tu letošní stránku 2007 a Lucinčin rok narození ![]()
Jestli jste kámošky, tak tam napíšete něco za mě - třeba, že je to stránka i Lucinky od Alíka. Já to Lucince pak ukážu ![]()
jinak vse nej malym oslaveneckum, jestli tu mame na zitra nejake jubilanty a taky Petrusam,
, ted nevim Petiso, jsi Petra? ![]()
Ty jo Štiko, to je neuvěřitelný, ty píšeš vše nej už v 0:00 hod ![]()
Já teda taky přeju, i když nevím přesně komu.
A teď už jdu opravdu spát.
Ale mám tu komára
Papa a hezkou noc!
Take jdu…
Zitra nikdo narozeninky nema, ale PETISE samo vse nej k svatku.
A opozdene take HANNE k svatku! ![]()
Dobruo! ![]()
Pet.....vse nej nej nej k svatecku
at se Ti splni vse po cem touzis!!!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
Krasnou dobrou noc ![]()
Dobre rano,
tady to zije jenom vecer a rano kazdy dospava????? Proc me dite vstava v 5 ????? ![]()
Jdu vas docist…
Tak ja mam taky deprese kdyz vidim co vsechno umi vse detatka.....Magdisa neleze, neplazi se, nesedasi, nestoupa si , nema zuby, nemluvi, je nejmensi a nejlehci...... ![]()
Dobre ranko.
Jenik byl dnes v noci vzhuru, tak si to asi rano vybral, pac spal do sedmi.
![]()
Cup … diky za osvetleni dovci, napise mi to od srpna, ale jeste se pripomenu.
Jo a jaky nepoctivy prdelace, ty nase s Pet jsou nahodou poctivy jeste vic! ![]()
Pet … vsechno nejlepsi k svatku!!!
![]()
Dobré ranko,
tak tady je hnusně, ale to nevadí, pojedu okouknout autosedačky, potřebuji pro Aničku. Asi jí to šoupnu pod stromek. Vypadá to na Maxi Cosi, ale ty peníze ![]()
Tika toho metříku jsem si nevšimla, ale moje holčička má narozky ccy 1× měsíčně ![]()
PRDELÁČE jsem nějak nepodchitila a vím kulové o čem tady posledních 100 stran jde
Ale já bych udělala maximálně 20 ![]()
Tak krásný den, já se zase objevím
Tak metřík změněn, aby jsme Vás nemátly se zaraženou čtyřkou ![]()
Tak jsme vzhuru hodinu a pul a Jenik uz prokadil pyzamo a cisty body a druhy cisty body procural i s ponozkama… ![]()
DObre ranko,
hlasim sbaleno, jeste se musim zkulturnit a za dve hodky vyrazime…
Venku je moc hezky, u nas ani mracek, zatim prijemne, ale mam strach, ze bude hur a my se v tom buse upeceme
(cesta trva skoro hodku)
V noci obavane coro moro nastesti nebylo, ale Anja vstala na ni nezvykle brzy (uz v 7:00
), ale jeste do osmi si hrala v klidu v postylce, tak sem se mohla dospat… Mi pripada, ze spim vic nez to dite
Ale prdolka si jeste treba dachne v autobuse ![]()
dobré ráno,
Lu , Matěj si hnedka po ránu střihnul něco podobného. Prokajdil se až na tatínkovo prostěradlo.
![]()
Pet , všechno nejlepší k svátku. ![]()
Dobré ránko
Tak já jsem nestihla ani stránku narození,ani 2000
,snad stihnu aspoň tu letošní
![]()
Ajko a do kolika ti malá spává,že je vstávačka v 7 nezvykle brzy
A v kolik usíná
Já bych taky potřebovala spát víc jak malá.Nevím,po kom to má,aly my s manžou jsme spáči
![]()