Poradna duly
Jana Čurdová
Tyjofka to je drama
.Já se picnu
Pet odjíždíme v sobotu,až do příštího víkendu.Budete mi chybět ![]()
Jeje na kočárek jsem zvědavá ![]()
jupiii, dvoutisicata stranka, meli bychom bouchnout sampano!!! ![]()
Ha Jéjiku , no jo , obsahují lepek. No tak s tím počkám. Já jsem se je stejně ještě nechystala dávat teď, ale chtěla jsem je už mít. S tím lepkem tak počkám tak do 8. měsíce, jak píšou. Možná i dýl, uvidíme.
Rady , vše nej.
A taky gratulace k tesáku. A nám nikdo k tesákům nepopřál, béééééééé. ![]()
Doufám že se vlezu na 2000 ![]()
LA bylo napínavý jak kšandy su z toho celá zpocená.
JEJE já mám taky poláka a naprostá spokojenost,ještě jsem nenašla sebemenší vadu.
Tiko , chápu
. Tak v pondělí, když se ti to rozmazalo
.
Peti , já vlastně ani v so nemůžu
, vrátí se mamka z dovči a prosila mně, ať uvařím oběd, neb přijede po poledni. No napiš mi pak, kdy pojedeš a já ti písnu co a jak, jo
?
Jsem juchůůůůůůůů ![]()
Cupi ,
gratulace k tesáčkům ![]()
A teď to na sebe teda prásknu
Strašlivě se stydím,ale Raduš ,já to fakt nevím
Vím,že jsme stejný ročník,vím,že jsi o něco málo maldší než já,ale kdy přesně to je fakt netuším
Ale vím,že jsem to věděla (
)
Tak nedělej drahoty a řekni nám to…já to na sebe taky musela říct… ![]()
Cupi, nebeč, mooc, moooc, moooc gratuluju k těm Jonáškovým dvěma tesákům a tobě, žes to přežila
. Teď už jen dalších 18 a máš to za sebou
.
Cupi, nebeč, mooc, moooc, moooc gratuluju k těm Jonáškovým dvěma tesákům a tobě, žes to přežila
. Teď už jen dalších 18 a máš to za sebou
.
Tak jsem koukala do galerky tak předně děkuji za chválu na Lucinku.Já vím že je hezká,ale mě se prostě ty vaše princezny líbí víc.To víte že vám sem nebudu dávat škaredý fotky a tak vybírám ty nejhezčí.Třeba fotka s berunou byl opravdu oříšek.Vždycky ji žužlala a až jsem našla hezkej úhel aby tam byly vidět obě tak Lucka rozhodila ruce a beruna letěla o metr dál.No bylo z toho asi 20 fotek-sláva digitálu.
Jeje kočárek vypadá dobře.Já mám vybraný podobný taky má ty větší kola a pultíky pro mimi i mamku.Ale je od Baby aktiv.Je to stejná značka jako mám teď a i ze stejnýho obchodu,tak doufám že budu i stejně spokojená.
Ajko Anička je teda pěknej hubeňour.To Lucka je oplácanější.Tak teď ještě víc nechápu proč váží tak málo.
Raduš ,
no já si to myslela,hlavně když je to tak narychlo
Jsem to taky nevěděla,víš ![]()
Co dort,je tuhý
???Asi ještě ne,co…Jsem dělala s tou želatinou jednou a trvalo mo celou noc,než zatuhla…
Baby
Jeje,Ali,Lišti a spol .
Vylezte z toho Ajsíkjů ![]()
Cupi tak gratulejsn k tesackum, to Iva jeste dava mamince klid ![]()