Poradna duly
Jana Čurdová
Zany ,
jejda…tak ses na to vrhla…
Tak dodej fotečku,to jsem zvědavá,určo vypadá skvěle ![]()
A to si ho vzala strojkem s nádstavcem nebo jak??Asi jo,co..
A k tomu článku
to je jasné,že nezhoustnou…to je pravda,ale že jsou zdravější,to mi nikdo nevymluví…
Myslím tím třeba vzadu na hlavičce (no kde jinde taky vlásky hledat,že
),když na ní pořád leží,tak jsou ty vlásky takové krepaté a nic moc…aspoň obě mé děti to tak měly
Lukymu to vypadalo a Sárinku jsme ostříhali (ale kapku později) a pak měla nádherné vlásky…jako semiš a jak říkáš,vypadala jak mimi ![]()
A roste to pak pěkně rovnoměrně,to je taky fakt…v článku jde spíš o strukturu a hustotu těch vlásků,což mají naprostou pravdu,řekla bych
Každopádně ostříháním se nic nepokazí…né,že bych záviděla…
Luky taky náhodou pár chloupků má
![]()
No jak jsem psala…těším se na fotečku Gia
Tak pohni
![]()
Jdeme ven,pápápá ![]()
Tak jsem byla s manžou hrát Petangue kurňa nebo jak se to píše a docela se nervoval,že se mi dařilo!!!!
On takový machr,vyzve mě a první jsem projela těsně 13:12 a druhý jsem vyhrála 13:9!!!!!!!!!
Ježkovi oči jsem se tááák pobavila!!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
hele kocky, mam dva dotazy prosim?
1/ vy co mate skype, jde vam? Me to ukazuje celej den me i vsechny ofline
2/ kdyz uz jste dostaly MS tak dalsi mesic prisla pravidelne? ja ji mela dostat sedmyho
a furt nic
diky diky za odpoved
Štiko skype mi taky nefunguje!!!!! a mensrtuaci jsem ještě nedostala!!!! ![]()
Tak teď nevím jestli to byla Pet nebo Jeje kdo tu psal o sporťáku Bebecar. Mám taky a nepřijde mi zas tak malý. A když jsme ho koupili, tak jsme do něj zkoušeli po:,–(it tehdy asi dvouletého synovce a v pohodě. A ta bouda se vzadu ke korbičce přpne dvěma druky stejně jako ke hluboké. Noje to věc názoru, ale já s ním jezdím už asi měsíc a malý je spokojený.
Štiko - Skype mi dnes taky blbne.
Co já vím tak s menstruací po porodu je to jako s první menstruací, tedy pravidelnost se musí ustálit, u mne to tak bylo.
PET - nuzkama
, nastavec nemam
a jak rikam, vypada to o trochu lip, nahore na hlave to ma porad huste, s tim nic neudelam, vzadu mu to ostrihat vubec neslo.
Fotak si vzal Danny, takze z fotek nic nebude. Vydrzat, vsak on ho prinese.
STIKO - mam to same, vsak vis, uz jsem si delala i tehu test, ale Helik ma asi pravdu, jen je to docela pitome, ze nevim dne ani hodiny ![]()
holky, dneska na MMB končí aukce na to kousátko, co má Žanet. Zatim 99,–
http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?…
http://www.mimiaukce.cz/…ce497037.jpg
Normalne, ta moje ovecka mi usnula na hraci dece pod televizi, ![]()
Zanet, jeje mate SZ ![]()
HlavIIII povlečení!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak jsme zpátky zvenku
spadlo pár kapek,takže dobrý
zanet já chci taky vidět ostříhaného Gia.A jo.ted koukám,že nemáš foták,tak já teda počkám ![]()
Tak jsem za dnesek zmakla Jenikovi kroniku, kazdej tyden sem napsala co delal. Ale musela sem rekonstruovat z mailu, co jsem psala kamosce, jak se mame. ![]()
MS … nemam diky diky diky ![]()
Skype … taky nemam, ale mamce prej blbnul.
Zany … fotky dodej, sem zvedavka. Dobre ze jste ho osmikali. ![]()
Listi … petank dobrej, co? Gratuluju k vyhre! ![]()
Pipi … kousatko teda vypada z blizka ta, ze tema dirkama nemuze nic projit.
![]()