Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
16.8.07 06:47

Ahojky berušky,

Peti,taky mám někdy takové chutě,že sežeru na co příjdu..... :D
A co jsi se včera divila mému jídelníčku??? Ráno jsem přece měla dorta a odpoledne Nutelu!!!! :D a že piju vodu,já nesnáším sladké sračičky,takže teď když nepiju nic perlivého tak piju buď jen vodu nebo si jji trošku šmrncnu jablečným džusem! Včera jsem zkoušela pít meltu a je to hnus s prominutím!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.8.07 07:01

Tak uz spi. :potlesk:

Hele Listi … ja jak jsi tu meltu delala? Me teda chutna jen ta sackovana, ta sypana neee, ale tusim ze Terka (?) to ma zas naopak. :-) Jo a davam do ni mliko a cukr, mnam mnam. :-) A navic je prej zdrava!

Co varite o vikendu? Musim dnes vymyslet jidelnicek a nakoupit. Uz mam vymyslenou cuketovou polivku. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
16.8.07 07:08

Cau kocky,
ja meltu taky obcas sackovanou, sypana mi nechu
Fotka Kuldy mi nejak nejde vlozit, sem to zvorala
Noc, desna, kulda kazdou druhou hodku vzhuru a ja skoro celou noc myslela na svaru :cry:
Jdeme ven s jednou kamoskou, nez bude hic,
Vse nej nasim malym oslaveneckum, ze jich dneska mame :lol: :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.8.07 07:10

Meltu já nerada :-( Fujky a bílou kávu :-( Ježiši,brrr…Nebo je to to samé :?

Vaření :arrow: dnes nakládám špízy na páteční grilovačku :-)
A o víkendu ještě nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
16.8.07 07:12

tak já mám meltu z toh velkého pytle a je to dost hrozný!!!
Já si právě myslím,že když nám ji babička dělávala že vypadala jako bílá káva a né takhle, a jak vypadá ta sáčkovaná??? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.8.07 07:24

Listi … z toho pytle je to ble… :-( Sackovana vypada jako caj obycejnej, krabicka je tato :arrow:

http://www.dia-potraviny.cz/…orcovana.jpg

nebo jukni sem :arrow: http://www.dia-potraviny.cz/melta.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.8.07 07:31

Šmankote,mám zaplé DObré ráno na Nově a zprávy už slyším asi po 20-té :o
Musím to vypnout.. :wink: Samé neštěstí a tragédie… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
16.8.07 07:43

Lukajs usl,tak bych toho měla využít a něco dělat.Ale co,když i s drahoušem chrňákují a musím být potichu…
Jediné,co mě napadlo,kdy je nebudu rušit je,že si půjdu lehnout taky :idea: To je nápad :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.8.07 07:54

No Pet to ses dobra jestli usnes. Ja takhle rano neusnu ani za nic. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
16.8.07 08:18

Tak takovou meltu jsem ještě neviděla. Lucko a ty si do hrnečku ještě přidáš cukr a mléko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
16.8.07 08:33

Listi … maji ji vetsinou u kafe nebo kakaa… Ja ji zaleju vodou, vylouhuju a pak dam mliko a cukr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
16.8.07 08:38

Ahojky,

tak u nás se taky od 6 nespí.Vždycky si ještě zdřímne buď po nakojení anebo tak kolem 8 na hodinku a dneska ne a ne zabrat a jen řve a kňučí.Tak že by třeba konečně nějakej ten zub :?: no už by bylo načase páč takhle protivná a nespavá je už od včera a na to já teda nejsem zvyklá.

Meltu mám sáčkovou ale spíš z praktických důvodů,chutmají mě obě. A dávám si ji s 12%smetanou Kapucínek a je to mňam.

Pet se strojkem ke kolotoči teda taky nepomůžu.Dokonce si myslím že se to koupit ani nedá.Jedině zkus nějaký bazary.Třba někdo rozbil kolotoč a zbyl mu strojek :wink: .Já bych ti poslala ten můj páč u nás se teda vůbec nechytl ,ale je švíci a ta ho bude chtít vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
16.8.07 08:53

No mám stejný názor jako Léňa..myslím si,že náhradní neprodávají a mají to udělaný schválně,aby jsi musela koupit nový!!!
Pořád čekám na to sedátko dovany!!! :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.8.07 08:57

Dobré ránko,

Tak my se spaním nemáme problém malý se ráno budí v 6h na kojení a pak ještě spí semnou do 8-8:30 takže to je v pohodě vyspíme se oba do spokojenosti…Dnes jsem otevřela ledničku a zjistila že tam nic není tak mě dneska zas čeká velký nákup..nemám ráda ty obrovský nákupy někde v tesu kde je šilené množství lidi…aaach jo… Ani nevím co budu vařit a na oběd mám tchána to zas bude… musím něco vymyslet ale nevím co…

držení dětí jas sni nevím je pravda že věčšinou ho držím na levé ale přehodím si ho i na pravou předse jenom 8kg držet v jedné ruce je zabíračka… posilovna jak prase. Mám totálně odrovnané záda a víte co je nejhorší, že začínám mít takové slabé ruce někdy mám pocit že v nich neudržím ani skleničku z vodou…
Helík : fotky super

Všem oslavencum dneska všechno nejlepší…at poslouchají svoje maminky :) 

Dnes dem na plavaní a mě se nic nechce ja vstála poněkud s divnou náladou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
16.8.07 08:59

Ahojky holčiny,
tak dnes si Anička hraje s dárky jako divá, ani o ní nevím :potlesk: Půjdem projet kolobrndu a odpoledne jde Lucinka na pigáro :-(

Jo a taky dělají hračky, do kterých nedáte novou baterku :pocitac: :pocitac:

držení dětí často na levé, aby pravá makala :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí