Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky berušky,
Peti,taky mám někdy takové chutě,že sežeru na co příjdu..... ![]()
A co jsi se včera divila mému jídelníčku??? Ráno jsem přece měla dorta a odpoledne Nutelu!!!!
a že piju vodu,já nesnáším sladké sračičky,takže teď když nepiju nic perlivého tak piju buď jen vodu nebo si jji trošku šmrncnu jablečným džusem! Včera jsem zkoušela pít meltu a je to hnus s prominutím!!! ![]()
Tak uz spi. ![]()
Hele Listi … ja jak jsi tu meltu delala? Me teda chutna jen ta sackovana, ta sypana neee, ale tusim ze Terka (?) to ma zas naopak.
Jo a davam do ni mliko a cukr, mnam mnam.
A navic je prej zdrava!
Co varite o vikendu? Musim dnes vymyslet jidelnicek a nakoupit. Uz mam vymyslenou cuketovou polivku. ![]()
Cau kocky,
ja meltu taky obcas sackovanou, sypana mi nechu
Fotka Kuldy mi nejak nejde vlozit, sem to zvorala
Noc, desna, kulda kazdou druhou hodku vzhuru a ja skoro celou noc myslela na svaru ![]()
Jdeme ven s jednou kamoskou, nez bude hic,
Vse nej nasim malym oslaveneckum, ze jich dneska mame
![]()
Meltu já nerada
Fujky a bílou kávu
Ježiši,brrr…Nebo je to to samé ![]()
Vaření
dnes nakládám špízy na páteční grilovačku ![]()
A o víkendu ještě nevím ![]()
tak já mám meltu z toh velkého pytle a je to dost hrozný!!!
Já si právě myslím,že když nám ji babička dělávala že vypadala jako bílá káva a né takhle, a jak vypadá ta sáčkovaná??? ![]()
Listi … z toho pytle je to ble…
Sackovana vypada jako caj obycejnej, krabicka je tato ![]()
http://www.dia-potraviny.cz/…orcovana.jpg
nebo jukni sem
http://www.dia-potraviny.cz/melta.html
Šmankote,mám zaplé DObré ráno na Nově a zprávy už slyším asi po 20-té ![]()
Musím to vypnout..
Samé neštěstí a tragédie… ![]()
Lukajs usl,tak bych toho měla využít a něco dělat.Ale co,když i s drahoušem chrňákují a musím být potichu…
Jediné,co mě napadlo,kdy je nebudu rušit je,že si půjdu lehnout taky
To je nápad ![]()
No Pet to ses dobra jestli usnes. Ja takhle rano neusnu ani za nic. ![]()
Tak takovou meltu jsem ještě neviděla. Lucko a ty si do hrnečku ještě přidáš cukr a mléko?
Listi … maji ji vetsinou u kafe nebo kakaa… Ja ji zaleju vodou, vylouhuju a pak dam mliko a cukr.
Ahojky,
tak u nás se taky od 6 nespí.Vždycky si ještě zdřímne buď po nakojení anebo tak kolem 8 na hodinku a dneska ne a ne zabrat a jen řve a kňučí.Tak že by třeba konečně nějakej ten zub
no už by bylo načase páč takhle protivná a nespavá je už od včera a na to já teda nejsem zvyklá.
Meltu mám sáčkovou ale spíš z praktických důvodů,chutmají mě obě. A dávám si ji s 12%smetanou Kapucínek a je to mňam.
Pet se strojkem ke kolotoči teda taky nepomůžu.Dokonce si myslím že se to koupit ani nedá.Jedině zkus nějaký bazary.Třba někdo rozbil kolotoč a zbyl mu strojek
.Já bych ti poslala ten můj páč u nás se teda vůbec nechytl ,ale je švíci a ta ho bude chtít vrátit.
No mám stejný názor jako Léňa..myslím si,že náhradní neprodávají a mají to udělaný schválně,aby jsi musela koupit nový!!!
Pořád čekám na to sedátko dovany!!! ![]()
Dobré ránko,
Tak my se spaním nemáme problém malý se ráno budí v 6h na kojení a pak ještě spí semnou do 8-8:30 takže to je v pohodě vyspíme se oba do spokojenosti…Dnes jsem otevřela ledničku a zjistila že tam nic není tak mě dneska zas čeká velký nákup..nemám ráda ty obrovský nákupy někde v tesu kde je šilené množství lidi…aaach jo… Ani nevím co budu vařit a na oběd mám tchána to zas bude… musím něco vymyslet ale nevím co…
držení dětí jas sni nevím je pravda že věčšinou ho držím na levé ale přehodím si ho i na pravou předse jenom 8kg držet v jedné ruce je zabíračka… posilovna jak prase. Mám totálně odrovnané záda a víte co je nejhorší, že začínám mít takové slabé ruce někdy mám pocit že v nich neudržím ani skleničku z vodou…
Helík : fotky super
Všem oslavencum dneska všechno nejlepší…at poslouchají svoje maminky
Dnes dem na plavaní a mě se nic nechce ja vstála poněkud s divnou náladou…
Ahojky holčiny,
tak dnes si Anička hraje s dárky jako divá, ani o ní nevím
Půjdem projet kolobrndu a odpoledne jde Lucinka na pigáro ![]()
Jo a taky dělají hračky, do kterých nedáte novou baterku
![]()
držení dětí často na levé, aby pravá makala ![]()