Poradna duly
Jana Čurdová
jee Mak …fakt krasny deti
no si sikulka a Jeje taky
a ja se loucim
takze Dobrouu ![]()
Kdyby jeste si to chtela zmensit, tak dej vedet.. ale ja myslim ze je to takhle gůůůt.
tak jo jdu chrnakovat…
vcera jsem zapomnela napsat pranicko pro oslavenecky..
takze VSECHNO NEJLEPSI K PULROCNIM NAROZENINKAM JONÁŠKOVI OD CUPINKY, FILIPKOVI OD SŽELVIČKY A HONZÍKOVI OD KAČKY2
Dobré ránko
,
spala bych…spala..ale nemohu,Lukýsek je živ a pln energie ![]()
Lu ,
kde jsi
A ostatní ranní ptáčata ![]()
MaK ,
metřík pěkný ![]()
Štiko ,
kam zmizla fotka Kuldy z metříku
![]()
Jdu se nasnídat…jsem se vzbudila s kručením v břiše ![]()
Dobre rano,
ja se sem vcera uz nedostala, bo sme vecer valily na plavani a jeste predtim na prochajdu, ze se mala jeste prospi a ona ze ne a jelikoz za cely den napala asi pul hodiny, tak uz mela dost a plavco si vubec neuzila
. Je, ta byla protivna a ja se tesila, pac sme dlouho nebyly a cely den byla jako slunicko
a ve vode se jeste nikdy takhle nevztekala ![]()
Ja vim, okecavam blbiny, ale to mate za to, ze ste tu za tu chvilku nasekaly skoro 20 stranek… (sem to docitala hodinu)… a hodinu predtim sem uspavala malou, pac se mi pri kojeni posrala a jak jsem ji musela prebalit, tak se jaksi rozebrala a ne a ne zabrat a kdyz nakonec usnula, tak jsem tu zas cucela jak puk ja a ze si vas doctu, ale uz zacinam konecne usinat
![]()
Tak dobrou
![]()
Dobre rano.
Jenicek mel dnes budicek v pul paty, no sileny…
Vcera jste jeste pekne kecaly, no reagovat budu jen na Stiku
jsem pravak a Jendu nosim prevazne na leve.
Pet … co ta tatroska, ja to videla! Prosim te proc to kupujes, kdyz to nechces jist?
![]()
Jenda uz zacina byt protivka, tak snad brzo usne. ![]()
Lu ,
páč je měli v akci
A to se vyplatí
![]()
Kdybys věděla,jak jsou křupavé a čerstvoučké ![]()
Luky je živý ažaž…ten nevypadá,že by měl v plánu zalehnout
Zato mě padá hlava do klávesnice a to si celý den nelehnu,páč čekám návštěvu ráno a další po obědě…
S jedním dítkem doma se už sladkostem doma nevyhnu,to mám marné ![]()