Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7121
15.8.07 22:55

Teda,jako mě manžel vyhazuje a vy už tu nejste…tak jdu spát!!!! :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211

Vždyť to říkám…a přidala se k nim i Liška :-(
To je zrada a já žárlím a závidím :-( :-(
A prý že tam spolu povídají,když tady nikdo není…to jo :-(
Tak já jdu hajat :-)

Reo ,
já držím malého na levé ruce,ale spíš z praktických důvodů,abych pravačku měla volnou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4309

Heliku ,
díky zlatíčko.

Štiko,
tak já jsem asi instinktivně křivá, protože já ho držím na pravačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.8.07 22:57

Aha,
tak na pazoury se ptala Štika …jsem já to ale popleta :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063
15.8.07 22:58

držení mimča já ho přehazuju z prava doleva protože držet ho dlouhodobě na jedné ruce nelze :-)

Lu tak poctivě spočítej prdeláče :-)

Hel fotky krásný!Nás to čeká za měsíc :arrow: tyjo,to snad neni možný,že moje MIMINKO bude mít letos na dortu 4 svíčky 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.8.07 22:58

No já jdu taky spát,jenže já jdu doopravdy a vy se sem ještě 10× vrátíte :arrow: viz Pet ,že jo :lol:

Takže dob :-) rou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 22:59

Stiko jsem pravacka a opravdu radeji nechvam odrihnout na leve a taky radeji kojim z leveho prsa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337

Jsem pravačka a držím na levé a proto ji mam take v orteze :lol: prece jen je Adik macek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
Tika píše:
Hel fotky vskutku naaaaaaaadherne, ani neni mozne,ze to malinke je ve ctyrech letech takova slecna, a otazecky : na cem to Anysek lezi (teda spis kde ) jak je na tom krokodylovi :D a kde se slavila svatba - pripada mi to jak na Zizkovske vezi :?:

Tak Anička leží na „praseti“ když fotku zvětšíš přečteš si Prasolín....... Je to z dovči mám i žirafu a spousty jinejch věcí, byla toho plná zahrada.
Svatba byla v hotelu „Forum“ tedy teď Cortinia........ ve 24 patře :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.8.07 23:00

Tiko ,
Anička leží na „Prasolinu podivném“…ale vypadá to jako prasokrokodýl :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.8.07 23:01

Tiko, mam Bebecar a stal ted si nejsem jista zda 13 nebo 14. je to i s tou upravou sportovni, vcetne tasky a nakupniho kosiku.
Byt to v tuto chvili, rada bych to prodala za 10, ALE!!!
Tedka jsem se ptala zkusenych mamin ALI a LISTICKY (se omlouvam ze pres icq ale proste mi prislo rychlejsi ze to vyresim tam) a nazor padl takovy, ze v golfkach kdyz bude zima, to proste nikam nedojedu, bo to ma prtave kolecka.
Takze budou ve sportaku.
Ovsem do toho meho mi prijde ze hodne bude profukovat - hlavne ze zadu na zada.. bo ta bouda je v podstate prihozena na volno. a take se bojim ze se tam terka nevejde i s fusakem.
no ale nakonec jsem to vyreisla tak ze s prodejem PRO JISTOTU pockam protoze bych nerada prodala terce vuz a pak ji nemela v cem vozit. kdyby mela byt nejaka kruta zima, jako ze na vysocine bejvaj.
no takze si tedka pokud nejak zvladnu usetrit co nejdriv koupila trebas ten golfacek urceny od 6m a v zime zase presla zpet do toho sportaku a pak zas na zimu vytahnout ten golfacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
15.8.07 23:02

Pet..taky si zaloz icq :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.8.07 23:02

holky, ja se loucim, tatka chce spat a spi tady, papa :) a klidnou noc vam i prtouskum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.8.07 23:03

No holčiny já tam vrazím i tu žirafu, budete valit brka :D prasolín je asi rané dílo :lol: :lol:
Nic padám bolí mne za krkem a zívám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 23:05

TAk vidite a jsem prozrazena -nemam absolutne schopnost rozeznat cokoliv Hel mne odhalila - z prasete udelam krokodyla a z Fora Zizkovskou vez, ale !!!!!!!!!!!!!!!z ni je velmi podobny vyhled!!!!!!!!!!! a vyborne tam vari (ale draze :( )

Hel fotky jsem nezvetsovala, tak to je snad jedina omluva pro mne,ze jo? Chtela jsem rychle reagovat totiz!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí