Poradna duly
Jana Čurdová
Teda,jako mě manžel vyhazuje a vy už tu nejste…tak jdu spát!!!! ![]()
Vždyť to říkám…a přidala se k nim i Liška ![]()
To je zrada a já žárlím a závidím
![]()
A prý že tam spolu povídají,když tady nikdo není…to jo ![]()
Tak já jdu hajat ![]()
Reo ,
já držím malého na levé ruce,ale spíš z praktických důvodů,abych pravačku měla volnou ![]()
Heliku ,
díky zlatíčko.
Štiko,
tak já jsem asi instinktivně křivá, protože já ho držím na pravačce.
držení mimča já ho přehazuju z prava doleva protože držet ho dlouhodobě na jedné ruce nelze ![]()
Lu tak poctivě spočítej prdeláče ![]()
Hel fotky krásný!Nás to čeká za měsíc
tyjo,to snad neni možný,že moje MIMINKO bude mít letos na dortu 4 svíčky ![]()
No já jdu taky spát,jenže já jdu doopravdy a vy se sem ještě 10× vrátíte
viz Pet ,že jo ![]()
Takže dob
rou
Stiko jsem pravacka a opravdu radeji nechvam odrihnout na leve a taky radeji kojim z leveho prsa.
Jsem pravačka a držím na levé a proto ji mam take v orteze
prece jen je Adik macek ![]()
Tika píše:
Hel fotky vskutku naaaaaaaadherne, ani neni mozne,ze to malinke je ve ctyrech letech takova slecna, a otazecky : na cem to Anysek lezi (teda spis kde ) jak je na tom krokodylovia kde se slavila svatba - pripada mi to jak na Zizkovske vezi
![]()
Tak Anička leží na „praseti“ když fotku zvětšíš přečteš si Prasolín....... Je to z dovči mám i žirafu a spousty jinejch věcí, byla toho plná zahrada.
Svatba byla v hotelu „Forum“ tedy teď Cortinia........ ve 24 patře
Tiko ,
Anička leží na „Prasolinu podivném“…ale vypadá to jako prasokrokodýl ![]()
Tiko, mam Bebecar a stal ted si nejsem jista zda 13 nebo 14. je to i s tou upravou sportovni, vcetne tasky a nakupniho kosiku.
Byt to v tuto chvili, rada bych to prodala za 10, ALE!!!
Tedka jsem se ptala zkusenych mamin ALI a LISTICKY (se omlouvam ze pres icq ale proste mi prislo rychlejsi ze to vyresim tam) a nazor padl takovy, ze v golfkach kdyz bude zima, to proste nikam nedojedu, bo to ma prtave kolecka.
Takze budou ve sportaku.
Ovsem do toho meho mi prijde ze hodne bude profukovat - hlavne ze zadu na zada.. bo ta bouda je v podstate prihozena na volno. a take se bojim ze se tam terka nevejde i s fusakem.
no ale nakonec jsem to vyreisla tak ze s prodejem PRO JISTOTU pockam protoze bych nerada prodala terce vuz a pak ji nemela v cem vozit. kdyby mela byt nejaka kruta zima, jako ze na vysocine bejvaj.
no takze si tedka pokud nejak zvladnu usetrit co nejdriv koupila trebas ten golfacek urceny od 6m a v zime zase presla zpet do toho sportaku a pak zas na zimu vytahnout ten golfacek.
holky, ja se loucim, tatka chce spat a spi tady, papa
a klidnou noc vam i prtouskum
No holčiny já tam vrazím i tu žirafu, budete valit brka
prasolín je asi rané dílo
![]()
Nic padám bolí mne za krkem a zívám ![]()
TAk vidite a jsem prozrazena -nemam absolutne schopnost rozeznat cokoliv Hel mne odhalila - z prasete udelam krokodyla a z Fora Zizkovskou vez, ale !!!!!!!!!!!!!!!z ni je velmi podobny vyhled!!!!!!!!!!! a vyborne tam vari (ale draze
)
A Hel fotky jsem nezvetsovala, tak to je snad jedina omluva pro mne,ze jo? Chtela jsem rychle reagovat totiz!