Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5811
15.8.07 22:19

štiko to je mi moc líto že je to takhle zlé

Pipi moje sousedka byla s dcerkou 1,5 roku v nemocnici a nakonec jí to taky braly :? Fuj je to fakt hustý

Pet tak to jsem ráda že to není chyba ve výchově

zapomenutý dárek no já na poslední chvíli hrabala ty korále :roll:

Do galerky mrsknu fotky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
15.8.07 22:20

Nemuzu se vyjadrovat :oops: co kdyby si to rano cetla moje pubertacka ? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488

Ty vole,ani zdravit vás nebudu babizny.Já si chci povídat a zatím dočítám a dočítám a dočítám a lítají mě tam další a další a další stránky :evil: .To mě děláte schválně.
Tak za trest nebudu na nic reagovat.Jen je teda vidět jak vy ostatní to dočítání flákáte,já jsem věděla o bonbonech co chtěla sněst MaK,o kousacím pytlíčku co sem dávala Růža i o no a teď nevím o čem ještě :cry: .Jo a taky jsem vám včera psala že smíchem se hubne a dneska se s tou informací vytahujete vy :-P .

Po zákazu od Pipi vám nebudu psát co jsem snědla,ale kdybych jedla jak vy tak chcípnu za křem 8O .Já jsem si to teda taky psala a manža si ze mě utahoval že to mám psát na toaleťák ať prej se mě to tam vleze a pak mě ten pidi lísteček chodil kontrolovat a chrochtal u toho :evil: .

Jo a taky jsem dostala vynadáno že si sama žeru a dítěti dávám jen mlíko kydž už muže i něco jinýho tak jsem vytáhla mrkvičku a pár lžiček Lucce dala.Musím teda říct že jím moc chutnala a otvírala pusinku úplně ukázkově-no bodeť by ne když vidí celý den maminku jak si něco rve do otevřené pusinky :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299

Takové nahrážky za čokošku…dejte si raději „sladkou vášen“ mléčnou nebo s oříškama…naaaam…a nebo milku bílou… jeee
A někdy si udělám radost a koupim si i kinderko :D heeeč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043

Reo … fuj tajbl ty mas taky zazitky, vlastni mozek vazne videt nemusim. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.8.07 22:21

Reo ,
proboha jak jsi mohla vidět svůj mozek 8O :( Bože…to zní hrozně :(

Štičko , švára se určitě uzdraví,neboj,holčičko :idea: :idea:

Jo a pochlubím se :arrow: Lukýsek umí dělat indiána a ne jako náhodou,ale cíleně :! :! Je to krásný :huban: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.8.07 22:23

fuj holky, pryc od mozku, jinak neusnu :( . no musi to byt desny, hlavne aby nemel nasledky. Jak jsi psala Reo, ze te bolely nohy, tak jeho desne bolely zada, ale uz ho bolej rok, byl i pul roku v kladrubech, ale na nic neprisli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043

Pet … jak se dela indian?

Leni … tys me taky pobavila… pidi listecek a ted to sem nechces psat,jo?

Hlav … jooo je to problem, kdyz ukazes dceram na kterou diskuzi lezes, co? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299

Mě se do těch přikrmu nechce není nic lehčího než vytahnout prso… :wink: Ja su zdechla :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.8.07 22:25

jo vcera se mi stal trapas, jsem byla v kfc pro zmrzlinu a kdyz jsem vytahla penezenku, tak mi z ledvinky vypadl tampon a kutalel se pres vsechny pokladny, sem dostala zachvat smichu :lol: , jindy bych byla cervena az na prdelia utekla, je videt ze uz nejsem pubos

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488

Lu byl to pidi lísteček jenže popsanej z obou stran.A já bych to klidně napsala ale Pipi mě to včera zakázala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MaK
5063

reo Kindervejce chodím krást Týnce,když dostane :-)

Leny ze mně si manža taky furt utahuje a Davis na mně vždycky tak kouká,jako když čeká,jestli mi něco z té lžíce upadne :-) .Ale já jsem škrt a nedám,musí si ještě měsíc počkat a pak dostane.....mrkev :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.8.07 22:27

Reo ,
není nad aktivní přístup :pankac: Ale já Ti rozumím… :wink:

Leni , čau babo jago…neboj,nikdo Ti Tvou informejšn nepřebral…jen já to připoměla…tak se nečil :srdce:

Indián :arrow: mimi má otevřenou pusinku a ty mu na ni jemně klepeš a když vydává zvuk,tak to tak zní indiánsky,ne :pankac: Neznáš???Určo znáš :-)
No,tak Luky začne hned,jak mu klepnu na pusinku vydávat zvuk,tak teď ho učím,ať si klepe na pusinku sám,ale to se teprve učíme..jsem ráda,že pochopil,co má dělat :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 22:28

Leni … jak zakazala, to sem asi neco prehlidla ja? Jo pockej, pac zeres a nepribiras, ze jo? :-)

MaK … tesim se az bude Jenik dostavat kindrvejce. :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4488
15.8.07 22:28

Tak já to mám dobrý Leničku zajímá z kinder jen ta hračka-čokoláda zbyde na maminku.Ale teď bábi přišla na to že když jí koupí kinder joy tak to sní celý,tak mám po čokošce. A MaK já taky Lence užírám bonbony,ale ona jich dostává tolik že by neměla sma šanci to sníst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí