Poradna duly
Jana Čurdová
štiko to je mi moc líto že je to takhle zlé
Pipi moje sousedka byla s dcerkou 1,5 roku v nemocnici a nakonec jí to taky braly
Fuj je to fakt hustý
Pet tak to jsem ráda že to není chyba ve výchově
zapomenutý dárek no já na poslední chvíli hrabala ty korále ![]()
Do galerky mrsknu fotky ![]()
Nemuzu se vyjadrovat
co kdyby si to rano cetla moje pubertacka ? ![]()
Ty vole,ani zdravit vás nebudu babizny.Já si chci povídat a zatím dočítám a dočítám a dočítám a lítají mě tam další a další a další stránky
.To mě děláte schválně.
Tak za trest nebudu na nic reagovat.Jen je teda vidět jak vy ostatní to dočítání flákáte,já jsem věděla o bonbonech co chtěla sněst MaK,o kousacím pytlíčku co sem dávala Růža i o no a teď nevím o čem ještě
.Jo a taky jsem vám včera psala že smíchem se hubne a dneska se s tou informací vytahujete vy
.
Po zákazu od Pipi vám nebudu psát co jsem snědla,ale kdybych jedla jak vy tak chcípnu za křem
.Já jsem si to teda taky psala a manža si ze mě utahoval že to mám psát na toaleťák ať prej se mě to tam vleze a pak mě ten pidi lísteček chodil kontrolovat a chrochtal u toho
.
Jo a taky jsem dostala vynadáno že si sama žeru a dítěti dávám jen mlíko kydž už muže i něco jinýho tak jsem vytáhla mrkvičku a pár lžiček Lucce dala.Musím teda říct že jím moc chutnala a otvírala pusinku úplně ukázkově-no bodeť by ne když vidí celý den maminku jak si něco rve do otevřené pusinky
.
Takové nahrážky za čokošku…dejte si raději „sladkou vášen“ mléčnou nebo s oříškama…naaaam…a nebo milku bílou… jeee
A někdy si udělám radost a koupim si i kinderko
heeeč
Reo … fuj tajbl ty mas taky zazitky, vlastni mozek vazne videt nemusim. ![]()
Reo ,
proboha jak jsi mohla vidět svůj mozek
Bože…to zní hrozně ![]()
Štičko , švára se určitě uzdraví,neboj,holčičko
![]()
Jo a pochlubím se
Lukýsek umí dělat indiána a ne jako náhodou,ale cíleně
Je to krásný
![]()
fuj holky, pryc od mozku, jinak neusnu
. no musi to byt desny, hlavne aby nemel nasledky. Jak jsi psala Reo, ze te bolely nohy, tak jeho desne bolely zada, ale uz ho bolej rok, byl i pul roku v kladrubech, ale na nic neprisli
Pet … jak se dela indian?
Leni … tys me taky pobavila… pidi listecek a ted to sem nechces psat,jo?
Hlav … jooo je to problem, kdyz ukazes dceram na kterou diskuzi lezes, co? ![]()
Mě se do těch přikrmu nechce není nic lehčího než vytahnout prso…
Ja su zdechla ![]()
jo vcera se mi stal trapas, jsem byla v kfc pro zmrzlinu a kdyz jsem vytahla penezenku, tak mi z ledvinky vypadl tampon a kutalel se pres vsechny pokladny, sem dostala zachvat smichu
, jindy bych byla cervena az na prdelia utekla, je videt ze uz nejsem pubos
Lu byl to pidi lísteček jenže popsanej z obou stran.A já bych to klidně napsala ale Pipi mě to včera zakázala.
reo Kindervejce chodím krást Týnce,když dostane ![]()
Leny ze mně si manža taky furt utahuje a Davis na mně vždycky tak kouká,jako když čeká,jestli mi něco z té lžíce upadne
.Ale já jsem škrt a nedám,musí si ještě měsíc počkat a pak dostane.....mrkev ![]()
Reo ,
není nad aktivní přístup
Ale já Ti rozumím… ![]()
Leni , čau babo jago…neboj,nikdo Ti Tvou informejšn nepřebral…jen já to připoměla…tak se nečil ![]()
Indián
mimi má otevřenou pusinku a ty mu na ni jemně klepeš a když vydává zvuk,tak to tak zní indiánsky,ne
Neznáš???Určo znáš ![]()
No,tak Luky začne hned,jak mu klepnu na pusinku vydávat zvuk,tak teď ho učím,ať si klepe na pusinku sám,ale to se teprve učíme..jsem ráda,že pochopil,co má dělat ![]()
Leni … jak zakazala, to sem asi neco prehlidla ja? Jo pockej, pac zeres a nepribiras, ze jo? ![]()
MaK … tesim se az bude Jenik dostavat kindrvejce.
![]()
Tak já to mám dobrý Leničku zajímá z kinder jen ta hračka-čokoláda zbyde na maminku.Ale teď bábi přišla na to že když jí koupí kinder joy tak to sní celý,tak mám po čokošce. A MaK já taky Lence užírám bonbony,ale ona jich dostává tolik že by neměla sma šanci to sníst.