Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4337
15.8.07 21:59

Vy jste pekny potvory :evil: clovek se vam snazi pomoct abyste mely prdelinky jak vysity a vy si ze me tady delate srandu,asi vas vypnu…a vubec..na prdelace se ptala stika a ta se radsi ani nevyjadrila :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:00

**helík ** děcká nikdy nemají dost dárku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 22:00

Pet … tatranku nezrat a poslat me!

Tiko … covece spis ty pulkoulicky najdi na netu, at vim, co hledat. Tyyy jofka zdrava nahrazka cokosky me fakt zajima. :wink:

Heliku … se mala mela jak kralovna koukam. 8O

Reo … jo to mu rict, tak asi padne. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.8.07 22:02
MaK píše:
Ať žije stránka třiadvacítek :pankac: :-)

Se picnu jak je ten čas relativní, si představím že jsem v roce 1981 šla do školy a některé maminky ještě nebily na světě 8O
A já ti závidím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 22:02

Pipino … no dovol, ja na hubnuti piju nekolikatej pulitr vody, abych nezrala. 8)

MaK … sem cekala, kdy se ozves, ty mladice. :-)

Hlav … prosim te, bud rada, ze sme te naucili lepsi prdelace. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:03

Ja nějak nemám náadu hubout a ani nevím jak a hlavně se mi nechce a nevím kdy… Kdy mám hubnout a ja bych spíše potřebovala cvičit a to se mi fakt v 21h večer kdy mám čas na sebe nechce… To jsem rada když cvičím s manžou i to někdy nejde protože vedle postýlky už máme malého kazišuka… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 22:04

Luci beru si to za domaci ukol a najdu, slibuju „cestny pionyrsky“
A smichem nejenze se hubne ,ale mlaaaaaaaaaaaaadne (jen uz nevim,jak to udelat, abysme se dostaly na predesle stranky :(

Hel teda takovych darku a same krasne, ja tu kulicku nahodou chapu :D a priznavam, ze i dnes se ptam mamky, zda nedostanu jeste neco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5811
15.8.07 22:04
rea.sk píše:
**helík ** děcká nikdy nemají dost dárku :)

No mi to u ní neznáme, si představ že jsme kupovaly trika a ona že jí stačí jedno 8O

Lucciku no mněla, jsme to vzali ze široka, taky to letos nemněla lehký, ale ukázala že Lucinku vážně móóóc miluje. Neboť Aničky nej zvíže je tygr a ona ho Lucince klíďo půjčila na okusování :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.8.07 22:05

prdelace dobry :lol: :lol: :lol:
ja se odmlcela, mluvila jsem se segrou a se svarou je to vazny, dodaaj mu nejakej mozkomisni mok a je stale v desnejch horeckach :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 22:05

Reo … je to fakt, ja bych taky spis potrebovala zpevnit svaly nez schodit. :roll: Jenze kdyz uz Jenik usne a ja neuklizim, nezehlim nebo nevarim, tak si konecne na chvili sednu a sem rada, ze mam klid. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.8.07 22:06

Jojo, Lu , má recht…(Ti dnes furt přitakávám,jestli já nebudu něco chtít :-) )… Ali …si stěžuješ,že si z Tebe děláme prdel a my jsme na Tebe takové hodné…přitom :potlesk:

Hel ,
to je normálka…a bude hůř :roll:

Pipi ,
díky Tvým trubičkám,o kterých je škoda mluvit, jsem vzbudila malého :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12009
15.8.07 22:07

to je fakt, kde vzit cas na 200 prdelacu denne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852

Stiko to je mi moc lito, ale snad to teda nejak dopadne dobre,vzdyt dnes je ta medicina uz tak daleko. Kocino,neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043

Pet … proc jsi ho budila, si mu jako nesla trubicku ochutnat jo?? :-)

Stiko … to je pech, tak snad se svara brzo dostane z nejhorsiho. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
15.8.07 22:08

Helik: no ona to říkala asi z toho nadšení jestli ještě něco navytahnete … moje maminka třeba vytahovala po pul roce co skončili vánoce dárky ze skříni.. prý ježišek se zapoměl :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí