Poradna duly
Jana Čurdová
Vy jste pekny potvory
clovek se vam snazi pomoct abyste mely prdelinky jak vysity a vy si ze me tady delate srandu,asi vas vypnu…a vubec..na prdelace se ptala stika a ta se radsi ani nevyjadrila ![]()
Pet … tatranku nezrat a poslat me!
Tiko … covece spis ty pulkoulicky najdi na netu, at vim, co hledat. Tyyy jofka zdrava nahrazka cokosky me fakt zajima. ![]()
Heliku … se mala mela jak kralovna koukam. ![]()
Reo … jo to mu rict, tak asi padne. ![]()
MaK píše:
Ať žije stránka třiadvacítek![]()
Se picnu jak je ten čas relativní, si představím že jsem v roce 1981 šla do školy a některé maminky ještě nebily na světě ![]()
A já ti závidím ![]()
Pipino … no dovol, ja na hubnuti piju nekolikatej pulitr vody, abych nezrala. ![]()
MaK … sem cekala, kdy se ozves, ty mladice. ![]()
Hlav … prosim te, bud rada, ze sme te naucili lepsi prdelace. ![]()
Ja nějak nemám náadu hubout a ani nevím jak a hlavně se mi nechce a nevím kdy… Kdy mám hubnout a ja bych spíše potřebovala cvičit a to se mi fakt v 21h večer kdy mám čas na sebe nechce… To jsem rada když cvičím s manžou i to někdy nejde protože vedle postýlky už máme malého kazišuka… ![]()
Luci beru si to za domaci ukol a najdu, slibuju „cestny pionyrsky“
A smichem nejenze se hubne ,ale mlaaaaaaaaaaaaadne (jen uz nevim,jak to udelat, abysme se dostaly na predesle stranky ![]()
Hel teda takovych darku a same krasne, ja tu kulicku nahodou chapu
a priznavam, ze i dnes se ptam mamky, zda nedostanu jeste neco ![]()
rea.sk píše:
**helík ** děcká nikdy nemají dost dárku
No mi to u ní neznáme, si představ že jsme kupovaly trika a ona že jí stačí jedno ![]()
Lucciku no mněla, jsme to vzali ze široka, taky to letos nemněla lehký, ale ukázala že Lucinku vážně móóóc miluje. Neboť Aničky nej zvíže je tygr a ona ho Lucince klíďo půjčila na okusování ![]()
prdelace dobry
![]()
ja se odmlcela, mluvila jsem se segrou a se svarou je to vazny, dodaaj mu nejakej mozkomisni mok a je stale v desnejch horeckach
![]()
Reo … je to fakt, ja bych taky spis potrebovala zpevnit svaly nez schodit.
Jenze kdyz uz Jenik usne a ja neuklizim, nezehlim nebo nevarim, tak si konecne na chvili sednu a sem rada, ze mam klid. ![]()
Jojo, Lu , má recht…(Ti dnes furt přitakávám,jestli já nebudu něco chtít
)… Ali …si stěžuješ,že si z Tebe děláme prdel a my jsme na Tebe takové hodné…přitom ![]()
Hel ,
to je normálka…a bude hůř ![]()
Pipi ,
díky Tvým trubičkám,o kterých je škoda mluvit, jsem vzbudila malého ![]()
Stiko to je mi moc lito, ale snad to teda nejak dopadne dobre,vzdyt dnes je ta medicina uz tak daleko. Kocino,neboj.
Pet … proc jsi ho budila, si mu jako nesla trubicku ochutnat jo?? ![]()
Stiko … to je pech, tak snad se svara brzo dostane z nejhorsiho. ![]()
Helik: no ona to říkala asi z toho nadšení jestli ještě něco navytahnete … moje maminka třeba vytahovala po pul roce co skončili vánoce dárky ze skříni.. prý ježišek se zapoměl ![]()