Poradna duly
Jana Čurdová
Luci…normalne bych mu dala ksiry,prikryla…ale uz budes muset davat fakt bacha.Nenchavala bych ho uz samotnyho pokud vis ze ma tendence vylejzat
Adika uz taky bez dozoru nenechavam…jo kde jsou ty casy …snidane-nikdy jsem nejak moc nesnidala ,vlastne jen v tehu ,takze snidam kavu a jim az dyl.
Lucci: diky za pochopeni ..
Ano koukam az rano ![]()
Jinak ja nad tema ksirama dneska maturovala take. mala z toho nevypadava, ale do te nasi sportovni upravy kocarku se proste nevejde.. nebo vejde, ale prijde mi v tom takova stisnena.. no proste sem si to predstavovala jinak tak to chci prodat. .
Petisa píše:(a![]()
)
vsem Vam holky moc gratuluju k vasi strance
ja uz ji prosvihla béééé
Cau kocky,
dneska muzu na komp, bo jde fotbal ![]()
ja dneska snedla
tvarohovou activiii s musli
bramborovou kasi a file
tri celozrnne palacinky s malinama a activii
kousek tvrdyho syra a mrkev
hrnek mleka
hrnek gravimilku a ted se vrhnu na meloun
to krmitko u nas asi nikde neni, nenasla jsem to na netu ![]()
Luci ostruziny a rajcata urcite na tloustku nejdou
Pet a co je v te zavorce …"a(
![]()
Hlav … to je tezky nenechavat samotnyho, kdyz mi spi na balkone a ja poletuju doma.
No nejak to budu muset udelat, a co budu delat v zime, to ho pres fusak neupoutam. ![]()
Jo a nesnidat, tak padnu…
![]()
Aha tak jsem konečně přeskočila a pochopila co Petka myslí tou svojí stránečkou.....mě to prostě někdy pomalu myslí,pokud je tedy úspěšný den a vůbec to myslí!!!! ![]()
Stiko … to krmitko sem urco nekdo daval odkaz na MMB ale hledala sem to a nenasla. ![]()
Tiko … no nejdou mozna na tloustku, ale nejaka energie to je. ![]()
Mnam… dala bych si Stiky br. kasi… ![]()
Já se dnes hodně,ale hodně v jídle omezovala,páč jsem věděla,že to budu psát sem…
Zítra už to nemusíme psát,že ne
![]()
Ovšem děvčata,vím,že pro takovou Tiku to bude normálka,ale já dnes neměla žádnou sladkost
Dokážete si představit ten absťák
![]()
Kšíry
Luky si je sundává..je to divoch
Asi si připadá na upásání moc velký ![]()
bry vecer,
ja sem ani nebudu psat, co jsem sezrala, prze bych to sepisovala do rana
Vy si sem prdnete je pet polozek, jste trapky
![]()
Na horaky jsem taky koukala, konec me taky nasral ![]()
Sakra, malou mi vzbudil komar, hajzlik jeden, stipl ji do tvaricky ![]()
Ja zase padam, jdu spat
Zitra sem snad mrknu, papa ![]()
Lu…no budes to muset holka nak vymyslet…a mi oci vsude a v zime jsem holky poutala ale mela jsem jeste po manzelovi pytel a ten mel diry na ksiry ,v novem kocaru nevim,ale ja ho v zime na zahrade asi nechavat nebudu,bud se prospi cestou na prochazku nebo ma smulu a bude spat doma ,stejnak cim budou vetsi tak bude spanku min a min.
hoklky, manza vymyslel ceske krmitko, prej to kkulde narvem do sitky na mydlo
![]()