Poradna duly
Jana Čurdová
Tak sem dokoukala Horaky.
Sem jako vsechno co sezeru psala jako jedina jo?
To ste me teda prdly.
![]()
Tiko … ten kapr byl takova z nouze cnost
sem nevedela co by, taxem nakrajela brambory na kolecka a lehce povarila (aby to bylo driv hotovy), do misky sem dala brambory, na to kapra posypanyho korenim na ryby, zase brambory a navrch strouhany eidam. Necekala sem nic extra, ale kupodivu se to dalo jist. ![]()
Koukam, ze vsechny nakupujete. Ja postupne tridim satnik a zjistila sem, ze mam kalhot na dva roky dopredu. ![]()
Hlav … ten Standa je ale blbec, co? Tohle mu nakukat… ![]()
Ja mam taky problem s kocarem. Jenik spava pres den na balkone ve vypujcenym kocare, co je jakoby sportak a v nem ta vlozena taska. No a z tasky uz mi pomalu vystupuje a ze sportaku vypadne urcite. Tak a ted nevim, co s tim. ![]()
Lucci píše:
TTiko … ten kapr byl takova z nouze cnostsem nevedela co by, taxem nakrajela brambory na kolecka a lehce povarila (aby to bylo driv hotovy), do misky sem dala brambory, na to kapra posypanyho korenim na ryby, zase brambory a navrch strouhany eidam. Necekala sem nic extra, ale kupodivu se to dalo jist.
Takze kapr predem nijak upravovany? No nahodou to zni celkem dobre, a hlavne zajimave, nikdy jsem totiz zapekaneho kapra nedelala, spis me to nikdy nenapadlo a zda se, ze to byla chyba ![]()
Dekuji
Jejíku já jsem teď prodala hlubokou korbičku na MMB!!!
a ještě jsem měla vždycky docela úspěch na s-bazaru!!!! ![]()
Lu..tak jsem nasrana
celou dobu to byl supr dil a ten konec teda …
no jsem zvedava co bude dal ! A ty v kocarku nemas ksiry?????
Jeje píše:
Tiko: no tak to jsem mela asi tak zhruba stejnou myslenku
Tak drzim palec, at dobre a hlavne za co nejvic prodas ![]()
Ja pak poreferuju, jak jsme dopadli my ![]()
no nejdriv si asi vyhlidnu jaky bych chtela - bud premyslim nad sportakem anebo nad tema „vetsima“ polohovatelnejma golfkama..
jenze to je neco pro tak nerozhodneho cloveka jako jsem ja ![]()
Dneska jsem snedla toto :
Longra z KFC-dopoledne
Jeden holandsky rizek-odpoledne
2kafe
1litr a pul vody
pegase -pistaciovyho ![]()
lehky jogurt s kukuricnyma lupinkama
jejiku myslela bych hlavne asi na to ,ze jeste budes Terku vozit jednu zimu,no nezavidim ti clovece
kdyz vim jak jsi dlouho vybirala plavecky
ale to zvladnes ,ja ti verim
![]()
pokud mate nejake typy, tak sem s nimi! ![]()
no ja ani nevim, co jsem to jedla..
rano jogurt kostici, k obedu polevka a jatra s ryzi, odpoledne nejakou anglickou tycinku (neco jako pepito) k veceri parky s chlebem..
a ted si jdu udelat meltu ![]()
Hlav … no tos toho teda moc nesnedla, to nesnidas ci co?
![]()
Ksiry mam, ale to ho jako mam ksirovat a pak prikrejt, boze ja sem ale matka, ani ho neumim dat do kocaru. No a co kdyz mi z tech ksir vypadne?
Dyt je malej.
![]()
Standa me nastval neuveritelne a si pis ze ten blbec mlada ji ani nerekne, proc.
(a vic asi rikat nebudu, pac Jeje se kouka zitra, co?
)
Tiko … kapra sem rozmrazovala v mikrovlnce, krapet se mi na okracich uvaril
a jinak to melo teda byt syrove maso… takove platky-rizky.
Hm tak koukam moje mezi-jidelni nacpavani se rajcaty, ostruzinamy atd… musi prestat.
![]()
A jupi jupi stranka mojich narozenin
Kde je Pet aby to se mnou oslavila. ![]()
Ahoj
,
naše bejby ještě nespí,páč jsme dorazili po 20h. domů…Ale je najezený,okoupaný,voňavý a mrčí ![]()
Jsme ještě dělali blbosti,on se tak krásně nahlas řehtá
Pusinka moje modrooká ![]()
Jak jste se měli celý den
??
Já jedla toto:
NÁDHERNÉ,UCHVATNÉ,PŘÍMO SKVOSTNÉ ČÍSLO STRÁNEČKY
Co mi to číselko jen připomíná
![]()