Únor 2007

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9785
15.8.07 21:01

Tiko: no tak to jsem mela asi tak zhruba stejnou myslenku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 21:01

Tak sem dokoukala Horaky.
Sem jako vsechno co sezeru psala jako jedina jo? :roll: To ste me teda prdly. :pocitac: :wink:

Tiko … ten kapr byl takova z nouze cnost :arrow: sem nevedela co by, taxem nakrajela brambory na kolecka a lehce povarila (aby to bylo driv hotovy), do misky sem dala brambory, na to kapra posypanyho korenim na ryby, zase brambory a navrch strouhany eidam. Necekala sem nic extra, ale kupodivu se to dalo jist. :)

Koukam, ze vsechny nakupujete. Ja postupne tridim satnik a zjistila sem, ze mam kalhot na dva roky dopredu. 8O

Hlav … ten Standa je ale blbec, co? Tohle mu nakukat… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 21:02

Ja mam taky problem s kocarem. Jenik spava pres den na balkone ve vypujcenym kocare, co je jakoby sportak a v nem ta vlozena taska. No a z tasky uz mi pomalu vystupuje a ze sportaku vypadne urcite. Tak a ted nevim, co s tim. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 21:06
Lucci píše:
TTiko … ten kapr byl takova z nouze cnost :arrow: sem nevedela co by, taxem nakrajela brambory na kolecka a lehce povarila (aby to bylo driv hotovy), do misky sem dala brambory, na to kapra posypanyho korenim na ryby, zase brambory a navrch strouhany eidam. Necekala sem nic extra, ale kupodivu se to dalo jist. :)

Takze kapr predem nijak upravovany? No nahodou to zni celkem dobre, a hlavne zajimave, nikdy jsem totiz zapekaneho kapra nedelala, spis me to nikdy nenapadlo a zda se, ze to byla chyba :-)
 Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7121
15.8.07 21:07

Jejíku já jsem teď prodala hlubokou korbičku na MMB!!! :D a ještě jsem měla vždycky docela úspěch na s-bazaru!!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
15.8.07 21:08

Lu..tak jsem nasrana :evil: celou dobu to byl supr dil a ten konec teda … :evil: no jsem zvedava co bude dal ! A ty v kocarku nemas ksiry?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
852
15.8.07 21:08
Jeje píše:
Tiko: no tak to jsem mela asi tak zhruba stejnou myslenku

Tak drzim palec, at dobre a hlavne za co nejvic prodas :!
Ja pak poreferuju, jak jsme dopadli my :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.8.07 21:09

no nejdriv si asi vyhlidnu jaky bych chtela - bud premyslim nad sportakem anebo nad tema „vetsima“ polohovatelnejma golfkama..
jenze to je neco pro tak nerozhodneho cloveka jako jsem ja :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
15.8.07 21:10

Dneska jsem snedla toto :

Longra z KFC-dopoledne
Jeden holandsky rizek-odpoledne
2kafe
1litr a pul vody
pegase -pistaciovyho :D
lehky jogurt s kukuricnyma lupinkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4337
15.8.07 21:12

jejiku myslela bych hlavne asi na to ,ze jeste budes Terku vozit jednu zimu,no nezavidim ti clovece :) kdyz vim jak jsi dlouho vybirala plavecky :-) ale to zvladnes ,ja ti verim :D :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
15.8.07 21:13

pokud mate nejake typy, tak sem s nimi! :-)

no ja ani nevim, co jsem to jedla..
rano jogurt kostici, k obedu polevka a jatra s ryzi, odpoledne nejakou anglickou tycinku (neco jako pepito) k veceri parky s chlebem.. :) a ted si jdu udelat meltu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 21:14

Hlav … no tos toho teda moc nesnedla, to nesnidas ci co? 8O :)
Ksiry mam, ale to ho jako mam ksirovat a pak prikrejt, boze ja sem ale matka, ani ho neumim dat do kocaru. No a co kdyz mi z tech ksir vypadne? 8O Dyt je malej. 8O :-)
Standa me nastval neuveritelne a si pis ze ten blbec mlada ji ani nerekne, proc. :roll: (a vic asi rikat nebudu, pac Jeje se kouka zitra, co? :wink: )

Tiko … kapra sem rozmrazovala v mikrovlnce, krapet se mi na okracich uvaril :oops: a jinak to melo teda byt syrove maso… takove platky-rizky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
15.8.07 21:16

Hm tak koukam moje mezi-jidelni nacpavani se rajcaty, ostruzinamy atd… musi prestat. :oops: :oops: :oops: :roll:

A jupi jupi stranka mojich narozenin :dance: :dance: :dance: Kde je Pet aby to se mnou oslavila. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.8.07 21:18

Ahoj :-) ,
naše bejby ještě nespí,páč jsme dorazili po 20h. domů…Ale je najezený,okoupaný,voňavý a mrčí :roll:
Jsme ještě dělali blbosti,on se tak krásně nahlas řehtá :srdce: Pusinka moje modrooká :srdce:

Jak jste se měli celý den :wink: ??
Já jedla toto:

• balíček Bebe dobré ráno (čokoládové :-) )
  • jogurt jahodový
  • oběd (vajíčka se šunkou,cibulkou a čínským zelím+slunečnicový chleba a 3 rajčata)
  • nektarinka
  • 10 dkg vepř.boku v pepři
  • nektarinka
  • belíček rýžových chlebíčků
  • teď pojídám hroznové víno
  • vypila jsem 2,5 l vody (a stále piju) a malé pivo(a :-) :oops: )
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13211
15.8.07 21:19

NÁDHERNÉ,UCHVATNÉ,PŘÍMO SKVOSTNÉ ČÍSLO STRÁNEČKY :potlesk: 

Co mi to číselko jen připomíná :pankac: :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí